S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ŞİRKETİMİZ HAKKINDA VİZYON & MİSYON
Advertisements

Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
TEMEL LOJİSTİK Doç. Dr. Murat ERDAL muraterdal.com.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
HAKKIMIZDA: 2004 yılında Tıp Doktorları tarafından kurulan abc İlkyardım Eğitim Merkezi; Türkiye'nin Sağlık Bakanlığı onaylı ilk özel İlkyardım Eğitim.
Marine Logistics Prezentasyon 2013
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
“Yenilik ve Yüksek Teknoloji Üretir...”. Kısaca Mobit  Mobit, 1998’den bugüne katma değerli çözümler üreten, sektörel ihtiyaçlara yönelik donanım tedariği.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
“ SİZ PAYLAŞIN , BİZ ÇÖZELİM “
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
HERMES ULUSLARARASI DANIŞMANLIK
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
Hakkımızda 2003 yılında KUTLU KARGO olarak kurulan firmamız çağın hızına ayak uydurmak lojistik konusunda müşterilerine yeterli hizmeti vermek amacı ile.
KALICI ÇÖZÜMLER Sorunlarınıza PROGEM YAZILIM Cover 1
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
DOĞRU YANIT C SEÇENEĞİDİR DOĞRU YANIT D SEÇENEĞİDİR.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
ENTEGRE YÖNETİM SİSTEMİ
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
ANADOLU GRUP ESSE GRUP TEMİZLİK ve ÜRETİM DESTEK HİZMETLERİ
OMSAN LOJİSTİK A.Ş. Mert DİNMEZ.
İSTEDİĞİNİZ SORUNSUZ BİR TAŞINMA İŞLEMİ İSE >DOĞRU YERDESİNİZ< EVDEN EVE NAKLİYAT Adres: Kemalpaşa Mah. 20/4 Sk. No:21 Bağcılar / İstanbul Telefon : 0212.
HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline.
GENSER BÜRO MAK.TİC.LTD ŞTİ. DÖKÜMANTASYON ÇÖZÜM ÖNERİMİZ GENSER BÜRO MAKİNALARI VE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD ŞTİ… RENK BİZİM İŞİMİZ.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
OYAK RENAULT Yrd.Doç.Dr. Recep KILIÇ Emre ONAY
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
AKENERJİ Elektrik Üretim A.Ş.,1989 yılında kurulmuştur ve Türkiye’nin ilk özel elektrik üretim şirketlerinden birisidir. Çerkezköy, Bozüyük, İzmir-Kemalpaşa’da.
Asıl alt başlık stilini düzenlemek için tıklatın U K A T 20 YAŞINDA İZMİRLİ TAŞIMACILARIN ÜRÜNÜ UKAT 20 YAŞINDA.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
 HİSSE PAYLARI   Yönetim Kurulu Başkanı :Ali Yıldırım KOÇ( …..) YÖNETİM KURULU.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
SAĞLIK NET GÖNDERİMİ İÇİN HEKİMLERİN YAPMASI GEREKENLER
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
T 90 (212)
Entegre Yönetim Sistemi
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Hedeflerinize Bizimle Ulaşın...!
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Otizm Farkındalık Araştırması
SUNUM
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
İnterofis tercümanlık merkezi İNTEROFİS’TE YAPTIRACAĞINIZ HER DİLDEKİ YAZILI VE SÖZLÜ ÇEVİRİ, «YEMİNLİ ÇEVİRİ BÜROSU TÜZEL KİŞİLİK MESLEKİ SORUMLULUK SİGORTASI»
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
ŞİRKET SUNUMU 2018.
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.

‘’2012’’ ‘’2012’’ den bugüne… den bugüne… -Kalite ve müşteri odaklı taşımacılığı ilke edinmiş bir ulaştırma firması. -Kalite ve müşteri odaklı taşımacılığı ilke edinmiş bir ulaştırma firması.

-Nakliyat firmaları içinde C2 belgesine sahip olarak, kalite ve müşteri odaklı taşımacılığı ilke edinmiştir. -Nakliyat hizmeti verdiği günden itibaren çıtasını bir üst basamağa taşımıştır. -Azerbaycan ve Gürcistan ülkeleri başta olmak üzere İran, Kazakistan ve Avrupa Ülkelerine nakliye hizmeti vermektedir. Şirketimiz bünyesinde 16 adet özmal 7 adet sözleşmeli treyler aracımız mevcuttur.firmamız U.N.D üyesi olup,yapmış olduğumuz taşımacılıkta yüklemelerimiz uluslararası CMR sigortası kapsamındadır..

-Kaliteli, ekonomik ve sizler için değerli olan her şeyin, bizim içinde değerli olduğuna inanarak; evinizi, ofisinizi, fabrikanızı kısacası karayolu ile taşınabilir tüm metaların taşınmasında siz rahatınıza bakarken, güven içinde koşulsuz müşteri memnuniyetine dayalı nakliyat ile hizmetinizdeyiz.

MİSYONUMUZ -Müşterilerimize dinamik, disiplinli ve kurumsal yapımızla en üst düzeyde hizmet vererek, onları beklentilerinin ötesinde reel hedeflerine ulaştırmak ana hedefimizdir. BELGELERİMİZ VE ÜYELİKLERİMİZ.. Ulaştırma Bakanlığı C-2 Yetki Belgesi T.O.B.B Tırkarne Belgesi CMR Sigortası Uluslararası Nakliye Derneği (UND) Üyesi

VİZYONUMUZ -Lojistik sektöründe, uluslararası standartları en üst düzeyde tutarak kaliteli hizmet prensibiyle, ülkemizin jeo-stratejik üstünlüğünü bilerek, küresel ticaret içerisinde hak ettiğimiz yeri almak. -Dünya, Avrupa birliği ve ülke genelinde lojistik entegrasyonlar sağlamak. -Global lojistik ağlarına dahil olmak.

İLKELERİMİZ -İş disiplini -Siparişten teslimata hızlı yanıt, izlenebilirlik, kalite -Çağdaş standardizasyon, sertifikasyon -Zamanlama hassasiyeti -Kurumsal yaklaşım -Çözüm ortağı olmak -Değer katmak -İnisiyatif ve sorumluluk almak -Çevrecilik -Sosyal projelerde yer almak -Şeffaflık -Firmamızın ve çalışanlarının sektöründe işinin lideri olması -Farklı lojistik seçenekleri oluşturmak

Şirket merkezimiz Trabzondur.

GÜVENLİ TAŞIMACILIK.. GÜVENLİ TAŞIMACILIK.. S KURT LOJİSTİK Sanayi Mahallesi, 308 Nolu Sokak No: 1/ Ortahisar / Trabzon Tel: (+90) Mobil: (+90) Faks: (+90)

FİLOMUZ