03/ 13 Mekanlarda Ayrıcalıklar bu Paraf’ta!. Kullanıcı 2.5 milyon aylık tekil ziyaretçi Aylık 5 milyon mekan sorgusu 650,000 Kayıtlı üye 550,000 mobil.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EBA BİLİŞİM AĞI TANITIMI VE KULLANIMI. EBA v2 EBAv2 : Eğitimde FATİH Projesinin içerik bileşeni olarak 2012 yılında yayın hayatına başlayan Eğitim Bilişim.
Advertisements

2 İGEME’de e-Dönüşüm  Merkezimiz hizmetlerinin ihracatçı firmalarımıza daha hızlı ulaştırılması ve ihracatçı firmalarımız ile.
IFMB202: FEN VE TEKNOLOJİ PROGRAMI VE PLANLAMA 2016-Bahar Dönemi 2. HAFTA Yrd. Doç. Dr. Bahadır Namdar Fen Bilgisi Eğitimi ABD.
KARADENİZ HAVZASINDA SINIR ÖTESİ İŞBİRLİĞİ PROGRAMI Proje Bütçesinin Hazırlanması - -- Proje Bütçesinin Hazırlanması -
Bir asistanın, asistanlık dönemimdeki bilgilerinin sistem üzerinden takibinin yapılmasını sağlamak.
WhatsApp,Instagram,Skype ile Kurulan İletişim Hazırlayan İlker Kireççi
Yeni native mecranız. 2 Neotempo bünyesinde kurulan Yaratıcı Ekip, sizlerden gelen brief’ler üzerinde çalışıp, en etkili Native Reklam fikirlerini onayınıza.
Etkinliğe 300 kişinin katılımı hedeflenmektedir. Katılımcı detayı aşağıdaki gibi beklenmektedir. Katılım düzeyi olarak Kamu kurumlarının ilgili Genel.
LİVESTREAMLİVESTREAM RAUF KOÇAK CEİT 418.
Farabi Kurum Koordinatörü: Prof. Dr. M. Banu DURUKAN
SMMM ve YMM’LER İLE DENETİM HİZMETLERİNİN EKONOMİK GELİŞMELERE VE SERMAYE PİYASASINA ETKİSİ Nazım Hikmet YMM, Grant Thornton Türkiye İcra Kurulu Başkanı.
Çağrı Kuçat SQL Yapısı.
BLOG NEDİR?. BLOG Genellikle güncelden eskiye do ğ ru sıralanmı ş yazı ve yorumların yayınlandı ğ ı, web tabanlı bir yayını belirtir Web Log (weBLOG)
SAĞLIK TURİZMİNDE ÖNEMLİ TIBBİ DESTİNASYONLAR 1. Sağlık Turizminde Öne Çıkan Destinasyonlar Global ölçekte değerlendirildiğinde son yılda bazı ülkelerin.
EQUIZSHOW.
Açlığını Gider Detaylı Kullanım Kılavuzu
BASKETBOL TÜRKİYE TURU
HABERLE İLGİLİ BAZI KAVRAMLAR
MATHS: REAL OR FICTION (MATEMATİK: GERÇEK YA DA KURGU)
İnternet Nedir Bilgisayar Ağları Ağ Çeşitleri
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
NAKİT OYUNCU.
SAHİBİNDEN.COM ve HEPSİBURADA.COM
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Metin Tabanlı İçerik Oluşturma Araçları (Microsoft Word Programı)
Bal Arıları KSS projesi – Ön bülten ve basın toplantısı
Bitirme Tezi/Mühendislik Tasarımı Proje Türkçe Başlığı
SOSYAL MEDYA İLETİŞİMİ
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Bu sorunlar neden çözülmeli?
OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ROGRAMLARI-I
EBA GÖRSEL Eğitimi daha görsel hale getirmek için öğretmen, öğrenci ve velilerin kullanımına açılan bir modüldür. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel.
SAĞLIK HİZMETLERİ ARZI
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Çiğdem ÇOBAN Bilgisayar Mühendisi
Cihan Ünlü Türkçe öğretmenliği Wep02 ödevi
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Ömer BÖLÜKMEŞE Türkçe Öğretmenliği
Hazırlayan: Seda Nur DEDE TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 2. ÖĞRETİM
EBA Nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Öğretim Görevlisi Emel ALTINTAŞ
Hazırlayan: Büşra KÜÇÜK CEIT380
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Kullanıcı Kılavuzu DynaMed Plus support.ebsco.com.
İNTERNETTE ARAMAYI ÖĞRENİYORUM
İLETİŞİMİN KURUMSAL VE ENDÜSTRİYEL BAĞLAMI
Yüksek öğretim KURUMLARI sınavı
Music World.
MERVE AYDIN WEB 2.0 HAKKINDA.
YAVRU YETİŞTİRME Su Ürünleri Yetiştiriciliğinin Temel Esasları
Hazırlık Sınıfı Hazırlık Sınıfı 1. Kurs Olarak Uygulama
Globalpiyasa.com’da Firma Web Sitesi Nasıl Oluşturulur?
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ BİLGİ SİSTEMİ ANDROİD UYGULAMASI
Bu konudaki her şeyi okuyun Microsoft SharePoint Haberler
Microsoft Dynamics 365’in yeni modülü Social Engagement ile aylık yalnızca 95$’a tüm Web’i dinleyin, analiz edin, aksiyon alın. . Belediye Uyuyor mu?!!?
Bitirme Tezi/Mühendislik Tasarımı Proje Türkçe Başlığı
connect to the virtual world
Komşuda pişer bize de düşer
Ege Uzlaştırmacılar Derneği (EGE-UZ-DER) 2. Tanışma Toplantısı
İŞYERİNDE MÜHENDİSLİK EĞİTİMİ (İME)
EGE ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK FAKÜLTESİ
Bitirme Tezi/Mühendislik Tasarımı Proje Türkçe Başlığı
  (2 Ay) 2015 (2 Ay) İhracat
Bilgilendirme Toplantısı
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
VADEMECUMONLINE KULLANIM KILAVUZU
Bitirme Tezi/Mühendislik Tasarımı Proje Türkçe Başlığı
POSTER BOYUTLARI: Genişlik: 50 cm, Yükseklik: 70 cm
Devlet Maliyesi Açık Veri Uygulaması
Sunum transkripti:

03/ 13 Mekanlarda Ayrıcalıklar bu Paraf’ta!

Kullanıcı 2.5 milyon aylık tekil ziyaretçi Aylık 5 milyon mekan sorgusu 650,000 Kayıtlı üye 550,000 mobil kullanıcı 300,000 yorum Mekan 150,000 mekan sahipli mekan Kanallar: Web site Mobil iPhone & iPad Android Nokia Blackberry Blog.Mekanist

Mekanist üyeleri bugüne kadar gittikleri mekanlarla ilgili 300bin yorum ürettiler. Yeme içme konusunda Türkiye’nin en büyük paylaşım platformu olan Mekanist topluluğu içinde 579 Gezgin ve 263 Guru bulunmaktadır.

Şehir Bizden Sorulur 5 iPhone için hazırladığımız uygulamamız çıktığı gün App Store da en iyi ücretsiz uygulamalar sıralamasında 6. sıraya kadar yükseldi

MEKANLARDA PARAF AYRıCALıKLARı Projenin Amacı: Birçok sektörde ayrıcalıklar sunan Paraf’ın yeme-içme ve eğlence sektörünün lideri olan Mekanist ile bu sektörde de bir takım indirimler veya ayrıcalıklar sunmasını sağlamak.

Paraf Kategorisi Paraf ayrıcalığı alınan mekanlar bir kategori altında toplanarak hem webde hem de mobil uygulamada kullanıcıların kolayca ulaşabileceği şekilde düzenlenir. Böylece kullanıcılar etrafında bulunan Paraf ayrıcalıklı mekanların bilgisine ulaşabildikleri gibi aynı zamanda o mekanların kalitesi ile ilgili de yazılmış yorumlar ve paylaşılmış fotoğraflar sayesinde detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Mobil Kategoriler Mekanist mobil uygulamanın için de bulunan ve en çok görüntülenen ekran olan Keşfet ekranında Paraf ayrıcalıklı mekanlar için özel bir kategori yaratılır. Paraf ayrıcalığı olan tüm mekanlar bu kategori altında hem harita görüntüsüyle hem liste görüntüsüyle lokasyon bazlı olarak görüntülenir. İstanblue

Mekanist E-bülteni Paraf ayrıcalıklı mekanları 650bin mekanist üyesine gönderimi yapılan, üyeler tarafından merakla beklenen ve açılma oranı ortalama %18 olan Mekanist bülteni ile duyurulur

Ana Sayfa Manşet Alanı Paraf Ayrıcalıklı Mekanlar; Mekanist ana sayfasında bulunan 670 x 300 boyutlarındaki Ana sayfa manşet alanında yayınlanır.

Mekanist Blog Paraf ayrıcalıklı mekanlar içinden seçilecek olan bir mekanda Mekanist Gezgin-Guru etkinliği yapılacaktır. Akabinde bu etkinlikten görseller ile Mekanist editörü tarafından yazılacak blog yazısı yayınlanacaktır.

Sosyal Medya Paraf ayrıcalığı olan mekanlar; Mekanist Twitter ve Facebook hesaplarından gönderiler ile yeme içme ve eğlence odaklı yaklaşık kişiye yönelik galeri içerği paylaşımı yapılır

ÇalışmaAylık Tahmini Erişim Convertion Rate Aylık Toplam Mekan Sayfaları Paraf Iconu + Banner imp% Mobil Kategori Paraf Kategorisi imp% Mekanist E-bülten Gönderimi kullanıcıya % Mekanist Anasayfa Banner imp%12000 ÇalışmaAylık Bütçe Paraf için belirlenen mekanlarda ayrıcalık yapısının kurgulanması ve hayata geçirilmesi TL + KDV Mekan Sayfaları Paso Bonus Icon + Banner6.500 TL + KDV Mobil Kategori Paso Bonus8.000 TL + KDV Mekanist E-bülten Gönderimi5.500 TL + KDV Mekanist Anasayfa Banner7.500 TL + KDV