Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EBA GÖRSEL Eğitimi daha görsel hale getirmek için öğretmen, öğrenci ve velilerin kullanımına açılan bir modüldür. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EBA GÖRSEL Eğitimi daha görsel hale getirmek için öğretmen, öğrenci ve velilerin kullanımına açılan bir modüldür. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel."— Sunum transkripti:

1 EBA GÖRSEL Eğitimi daha görsel hale getirmek için öğretmen, öğrenci ve velilerin kullanımına açılan bir modüldür. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü arşivinden seçilen fotoğraflar derslerinizdeki görsel malzemeyi zenginleştirmek için artık EBA görsel modülünde. Zaman içerisinde öğretmenlerimizin de katılımıyla eğitimin görsel tarihine dönüşmesi planlanan bu modülde sizler için hazırlanan harita, grafik, animasyon ve simülasyonlar da yer alacak.

2 EBA GÖRSEL

3 EBA SES  Bu modül sayesinde ses tabanlı ders destek, kişisel gelişim, tarih ve kültür programları, sesli kitaplar, yabancı dil dinleme metinlerini tabletinize veya müzik çalarınıza indirebilirsiniz.  Yürürken, spor yaparken, metroda-otobüste-trafikte zaman geçirirken dinlemeniz için hazırlanmış; sesli kitaplar, eğitici radyo programları, müzik arşivimizden örnekler sizleri bekliyor. Ayrıca sizler de hazırlayacağınız ses dosyalarını paylaşabilirsiniz.

4 EBA DERS İÇERİK BAŞLIKLARI kİtap

5 EBA DERS İÇERİK BAŞLIKLARI kİtap

6 EBA KİTAP Eğitim Bilişim Ağı’nın e-kitap modülü derslerinizde kullandığınız ders kitaplarını e-kitap olarak PDF haliyle tabletinize veya tahtanıza indirebilmeniz ve buralarda kullanabilmeniz için tasarlanan bir modüldür. 

7 EBA DERGİ

8 EBA DERGİ

9 EBA DOKÜMAN Eğitim – öğretim ile ilgili sunumların, yazıların, tabloların (pdf, word, powerpoint gibi değişik formatlarının) bulunduğu bir bölümdür. Bu bölümde serbest etkinlik raporları, belirli gün ve haftalar, genel kulüp dosyaları, proje ödev örnekleri, kavram haritaları, çalışma yaprakları, ders sunuları, yazılı sınav örnekleri, rehberlik dokümanları, ders dışı eğitim çalışmaları, çizelge ve formlar, teknoloji ile ilgili konularda çalışmalar mevcuttur.

10 EBA DOKÜMAN

11 EBA YARIŞMA

12 EBA uygulamalar

13 EBA uygulamalar

14 EBA E-KURS

15 EBA E-KURS

16

17 EBA İÇERİK gelİştİrme araçlarI
Artık e-içerik geliştirme çok kolay. Öğrencilerimiz kendi ihtiyaçları doğrultusundaki içerikleri kendi bakış açıları ile geliştirebilecek ve değiştirebilecekler.

18 EBA yardIMCI programlar

19 EBA DOSYA EBA dosya ile öğrenci ve meslektaşlarınızla kolayca dosya paylaşabilir ve güvenli bir ortamda dosyalarınızı depolayabilirsiniz. Öğretmenlerimizin 10 GB’lık alanı, öğrencilerimizin de 1 GB’lık alanı kullanımdadır. 

20 EBA PAYLAŞIM Eğitim Bilişim Ağı sizlerden gelen haber, medya ve görseller ile beslenmektedir. Göndermiş olduğunuz paylaşımlar sizin adınızla yayınlanacak ve tüm Türkiye'de görüntülenebilecektir.

21 EBA PAYLAŞIM

22 EBA PAYLAŞIM

23 EBA kodlama

24 EBA yabancI DİL İÇERİK PORTALI

25 EBA yabancI DİL İÇERİK PORTALI

26 EBA uluslararasI sINAVLAR

27 EBA BLOG

28 EBA BLOG Blog, genellikle güncelden eskiye doğru sıralanmış yazı ve yorumların yayınlandığı, web tabanlı bir yayını belirtir. Çoğunlukla her gönderinin sonunda yazarın adı ve gönderi zamanı belirtilir.

29 EBA BLOG


"EBA GÖRSEL Eğitimi daha görsel hale getirmek için öğretmen, öğrenci ve velilerin kullanımına açılan bir modüldür. Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları