Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Music World.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Music World."— Sunum transkripti:

1 Music World

2 AMACI / İŞLEVİ Kişilerin müzik alışverişi yapabildiği ve müzik dinleyebildiği global çevrimiçi bir platformdur. Burada karşılıklı konuşma , mesajlaşma ve müzik dinleyebilir. İstenilen müziği depo edebilir veya kullanabilirler.

3 İçeriği ve Özellikleri
Özel odalar ile grup halinde müzik dinleyebilir veya konuşabilir. Karşılıklı konuşma, mesajlaşma ve müzik transferi yapabilirler. Sıralama sistemi ile paylaşılan her müzik alınan beğeniye göre listede üst sıralara yerleşir. Kategoriler üyelerin eklediği müziğe göre otomatik olarak ayrılır ve daha kolay bir erişim sağlar.

4

5 Her kullanıcıya berlirli bir miktarda depolama alanı verilir
Her kullanıcıya berlirli bir miktarda depolama alanı verilir. Bu miktar aşıldığı takdirde yeni bir veri yükleyemezler. Üyeler bu platformu yanlızca müzik dinlemek için değil , müzik hakkındaki bilgileri öğrenmek için kullanabilirler. Üyeler kendi yaptıkları müzikleri de hesapları aracılığıyla bu platforma yükleyip yayınlayabilirler. Mesajlaşma , depolama ve konuşmak için kullanıcılar bir hesap açmak zorundadırlar ancak dinlemek veya indirmek için herhangi bir hesaba gerek yoktur.

6 Gelişmiş arama seçeneği ile istenilen müzik rahat ve kolay bir biçimde bulunabilmektedir.
Aynı zamanda üyelerin genel sorunlarını da paylaşabileceği bir forum bölümü de yer almaktadır. Sınırsız sayıda kategori oluşturulabilir. Belirlenen kategoriye istenilen sayıda müzik veya video eklenebilir. Forumdan yanı sıra canlı destek bölümü ile direkt olarak yetkili bir kişiyle iletişime geçebilirler. Hemen hemen her millete ait dil seçenekleri ile kolayca erişilebilir.


"Music World." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları