ULTIMATE EARS HAKKINDA UE dünyaca ünlü sanatçıların 1 numaralı kulak içi kulaklık seçimidir, kişiye özel ve mükemmel kalitede ürünler yapar, Turne sanatçılarının.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Sinem USLU.
Advertisements

Merhaba… akıllı çözümler üretir.. Akıllı Ticaret B2B Ürün Sunumu.
Motion CL910 TABLET PC 1.
2012
Neden e-ticaret’e ihtiyaç duyuluyor? Bugün; •Sürekli (24 saat boyunca 365 gün kesintisiz) reklam ve ticaret olanağı sunan, •İletişimi çok hızlı ve interaktif.
MASAÜSTÜNDE DEVRİM YARATAN YENİ CASPER NIRVANA DESKTOP SERİSİ
GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır Barkod Okuma Hızlı ve Doğru Veri Girişi İşletim Sistemi Microsoft Windows CE.net 5.0 İletişim.
Google Analytics Nedir?
Strateji Tasarımı İlker acar.
Windows Media Player.
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Yapı ve Genel Prensipler Kültür Bilgi-Günü 2011.
Windows 7 ile Windows Ürünleri Arasındaki Farklar
27" All-in-One PC.
İlginççç…..
Global Pazar Analizi 1. adım: Organizasyonun U/A’laşmaya ne derece hazır olduğunu incele. Finansal ve fiziksel kaynaklar, ilgili beceri ve yetenekler,
YENİ STAR ÇÖZÜMÜ Yazıcıları Artık Daha Akıllı “Fark yaratan inovasyon”
10 IP TERCİH ETMEK İÇİN NEDEN! NEDEN IP SİSTEMLER?
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM
HAFTA I.
TANITMA NEDİR Turizmde tanıtma; yurt içinde veya yurt dışında insanların ilgilerini bir ülkenin bölgenin ya da turistik bir yerin turistik ürünleri üzerine.
Google Glass(GG) Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar ve Ö ğ retim Teknolojileri Ana Bilim Dalı İ nsan Bilgisayar Etkileşimi Dersi Grup Üyeleri Adem Önal.
ADRES DEFTERİMDE NELER VAR?. Arkadaşlarınızın, akrabalarınızın ve tanıdığınız diğer kişilerin adresleri, telefon numaraları, e-posta adresleri vb. bilgilerini.
Sesli arama denetimlerini kullanma Denetimlere erişim için telefon/mikrofon düğmesinin üzerine gelin: Aramayı beklemeye almak için Aramayı Beklet'i tıklatın.
Eğitim Seti İçin Önemli Uyarı
HAFTA III KISIM 4. Raketler 118x115 boyutlarında Işıklı ve cam çerçeveli.
2. Pazarlama Planının Hazırlanması
Mimio İle İnteraktif Eğitim
T.C. Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Ders: İnsan Bilgisayar Etkileşimi Ders Sorumlusu: Doç.
Denetim Masası Ms. Windows 8.1
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM Ünite : BİLİŞİM OKUR-YAZARLIĞI Konu : Bilişim Teknolojilerinin Günlük Yaşamdaki Önemi Bilgiyi dönüştürme kavramını tanımlar.
Google Glass Damla AKDULUM Gizem Sahime DERTLİ Burak KARADAŞ
CES 2014 Ders Sorumlusu: Hakan TÜZÜN Ders Asistanı: Sinan KESKİN Hazırlayanlar Adem ÖNAL Emrah YETGİN Enes YİĞİT İsmail YILDIZ Kadir KAYMAN Mustafa YARAMIŞ.
Akademik Bilişim Muğla Üniversitesi
Yrd. Doç. Dr. Doğan AYDOĞAN
360° Pazarlama İletişimi
Donanım ve Yazılım Altyapısı Bileşeni
Windows işletim sistemi kişiselleştirmesi nedir? Neden gereklidir?
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
PROGRAM ADI : SİHİRLİ MUTFAK PROGRAM YAYIN GÜNÜ : CUMARTESİ YAYIN SAATİ : 12:30-13:15 PROGRAM SÜRESİ : 45 dakika YAYIN KANALI : FOX PROGRAM SUNUCUSU :
Sosyal Medyanız ve NetHizmet. Sosyal Medya’da Sizin İçin Neler Yapıyoruz?  Sizin için hesaplar açıp, içerik yönetimlerinizi yapıyoruz.  Kampanya kurgularınızı.
Hizmet İşlemleri Yönetimi Dersi Dönem Projesi Güz Dönemi.
NetKafem Kullanımı Basit, Maliyeti Düşük, İşlevleri Güçlü
BS Ana Kucağı Müzikli Whimsical Wonders Bu yeni ana kucağı eller serbest özelliği sayesinde anne için daha fazla hareket imkanı sunar. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ.
Baby Einstein Aktivite Merkezi Müzik ve Işıklı Rhythm of the Reef Bebeğinizin çok seveceği okyanusun derinliklerini keşfetme ve yolda yeni arkadaşlar edinme.
Müşteri Odaklı Mobil Pazarlama ve Mobil Reklam
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
Office ile ilgili diğer bilgiler Yrd. Doç. Dr. Altan MESUT.
USB Universal Serial Bus Evrensel Seri veriyolu. Tak çalıştır aygıtların sistemlerde daha kolay bir şekilde kullanımını sağlamak amacıyla geliştirilmiş.
Bir telefon daha nasıl olabilir ? Samsung,Apple ile rekabetini devam ettirebilmek için yeni amiral gemisinin çalı ş malarına devam ediyor.Yeni ş ık tasarım.
Windows Live Movie Maker Nedir? Movie Maker ile, bilgisayarınızda yer alan fotoğraf ve videolarınızı kullanarak, bunlar üzerinde düzenlemeler, değişiklikler.
 Fikir  Girişimcilik  Yatırım almak  Fikirden Girişime  Misyon, takım, liderlik  Internette Markalaşmak ?  İş Modelleme Zamanı  Planlama ve Analiz.
BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI(1/A) BİLAL ŞEN USB BAĞLANTILARI.
Sade ve Şık Tasarım Zarif görünüm ve dayanıklılık birarada
KULAKLIK Şeyma KARAHAN
Eğitmen için not; Bu modülde öncelikli olarak etkileşimli tahtanın ve tahta yazılımının kullanımı verilecektir. Öğretmenlerin etkileşimli tahta ile ilk.
Ares Bilişim Sistemleri
Teknoloji ve Tasarım Dersi
My Work İş Teknolojileri
BÖLÜM: 1 PAZARLAMA VE SATIŞ.
Baby Einstein Dönence Sea Dreams Deniz Düşleri
PAZARLAMA İLETİŞİMİ (Pİ)
AĞ Bilgisayar Adını ve Çalışma Grubunu Öğrenme Ağ Kurulumu
BİLGİSAYAR AYAR VE BAKIM İŞLEMLERİ SAVAŞ TUNÇER
TELEVİZYON VE BİLİNMEYEN ÖZELLİKLERİ
SOSYAL MEDYA DANIŞMANLIĞI. Sosyal Medya Danışmanlığı; Markanızın Sosyal medya ortamındaki hedef kitlelerini analiz edip hazırlayan, Hedef kitlelerinizin.
Sunan: Gül TÜRKER Süleyman Demirel Üniversitesi
SWOT ANALİZİ TÜRKER DURAN YATIRIM TEŞVİK DANIŞMANI.
Medya Planlaması ve Stratejisi
Giyilebilir Teknoloji  Giyilebilir teknoloji, aksesuar olarak ya da kıyafetin bir parçası olarak giyilen teknolojik ürünleri tanımlamak için kullanılan.
PROJEKTÖR.
Sunum transkripti:

ULTIMATE EARS HAKKINDA UE dünyaca ünlü sanatçıların 1 numaralı kulak içi kulaklık seçimidir, kişiye özel ve mükemmel kalitede ürünler yapar, Turne sanatçılarının ve onların ses mühendislerinin %75’inin sahnede kullandığı özel kulak içi kulaklıkları üretir.

MÜZİK ÜRÜNLERİ

MİSYONUMUZ - VİZYONUMUZ Misyonumuz İnsanların sevdikleri müziklerden zevk almaları için yüksek kaliteli ürünler üretmek. Vizyonumuz Yaşam tarzlarına uygun ve müziği paylaşmak isteyen, tüm müzik severlerin ilk tercihi olmak

Eğlence Heryerde Hayatı Paylaş SLOGANIMIZ

HEDEF KİTLEMİZ yaş arası, maceracı, seyahate tutkulu, dijital dünya ile entegre olmuş, müzik severler

UE BOOM-2 TEKNİK BİLGİ Güç Düğmesi Gelişmiş “akustik” kaplama Kordon eklemek için d şeklindeki çıkarılabilir halka ile standart kamera montajı Bluetooth eşleştirme düğmesi 3,5 mm ses jakı Kauçuk Sırt Kullanışlı telefon hoparlörü Mikro USB şarj bağlantı noktası NFC özellikli aygıt Kolay erişilebilen ses kontrolleri

UE BOOM-2 TEKNİK BİLGİ MÜZİĞİN SESİNİ AÇIN Güçlü ve kaliteli 360 derece sesin keyfini çıkarın. 15 SAATLİK PİL ÖMRÜ Micro USB kablosu (dahil) ile yerleşik pili yeniden şarj edin... Ve bütün gece müzik çalmaya devam edin. 30 METRE / 100 FT KABLOSUZ Maksimum 30 metre (100 feet) mesafeye kadar Bluetooth özellikli aygıtlardan kablosuz olarak müzik çalın. İki farklı aygıttan sırayla çalabilir veNFCdestekli aygıtlara bağlanmak için NFC kullanabilirsiniz. IPX7 SU GEÇİRMEZ UE BOOM 2’niz 1 metre (3 feet) derinlikteki suya düşer ve 30 dakikadan kısa bir süre boyunca suda kalırsa yine de çalışmaya devam edecektir. MOBİL UYGULAMA Double-up, Uzaktan Açma/Kapama, Alarm, Ayarlar, Öğrenme, Özelleştirilebilir EQ ayarları, Güncelleme. OYNATMAK İÇİN DOKUNUN. ATLAMAK İÇİN İKİ KEZ DOKUNUN Oynatmak, duraklatmak ve şarkıları atlamak için hoparlörün üzerine dokunun

UE BOOM-2 TEKNİK BİLGİ UYGULAMA DOUBLE UP İkinci bir UE bağlayabilir se sesi ikiye katlayabilirsiniz. ALARM UE BOOM 2 sizi en sevdiğiniz şarkılar ve müzik hizmetleri ile uyandırır. AYARLAR UE BOOM 2’nizin adını, dilini ve daha fazlasını kişiselleştirebilirsiniz. ÖĞRENİN Daha fazla bilgi edinmek için UE BOOM 2 çevrimiçi detaylı kılavuzunu inceleyin. ÖZELLEŞTİRİLEBİLİR EQ AYARLARI Yeni 5 bant özel ekolayzeri kullanarak ses ince ayarı yapabilirsiniz UZAKTAN AÇIN/KAPATIN UE BOOM 2’nizi uzaktan açıp kapatabilirsiniz. GÜNCELLEYİN Aygıtınızı bağlamadan, yazılım güncellemelerini kablosuz olarak tamamlayın.

RAKİP ANALİZİ ÜRÜNUE BOOM 2 SOUNDLINK MINI II BEATS PILL 2 CHARGE 2+ GÜÇ 15 sa. Mikro USB 10 sa. Mikro USB 7 sa. Mikro USB 12 sa. Mikro USB YAZILIM Uygulama Yönünden Gelişmiş (Alarm, Double Up, Uzaktan açma/kapama) Hayır HAREKET DENETİMİ EvetHayır KABLOSUZ 100’30’ SU GEÇİRMEZ IPX7 (su geçirmez/ kir tutmaz) Hayır PARTİ MODU EvetHayır Evet PORTFÖY UYUMLULUĞU Evet, tüm UE Hoparlörleri ile çalışır HayırEvetHayır 360° SES EvetHayır BOSEBEATSJBL

SWOT ANALİZİ Su geçirmez Darbeye dayanıklı Güçlü teknik özellikler Dokunmatik çalışma Yüksek ses kalitesi Güncellenebilir uygulama Tasarım ödülleri Marka bilinirliğimiz Rakiplere göre az çeşitlilik Ürünlerin yüksek fiyatları ( 699 TL ) Rakiplerde az özellikli uygun fiyatlı ürünler Az stok ile limitli görünümümüz var Hedef kitlemizin bütçe darlığı 24 ay taksit ikanı olabilir Yeni bir Pazar ve büyüme potansiyeli Ödüllerimiz Outdor – bisilet / yürüyüş / kayak / yüzme etkinlikleri Üniversite tanıtım etkinlikleri Artan rekabet Apple’ın Beats’i satın alması Pazarın TL fiyat aralığında olması GÜÇLÜ YÖNLERİMİZZAYIF YÖNLERİMİZ FIRSATLARTEHDİTLER

UE PR – HALKLA İLİŞKİLER Teknoloji magazalarında görsel SHOW’lar Gençlik festivallerinde standlar Outdoor Aktivitelerinde sponsorluk ( Bisiklet, Koşu, Kayak, Surf vs.. ) Üniversite tanıtım etkinlikleri

YENİ BİR ÖZELLİK & YENİ FIRSATLAR Sadece müziği değil fotoğraflarımızı da paylaşırız Su geçirmezlik özelliği sayesinde su altında bile fotoğraflar çekebiliriz Tüm ortamlarda yanımızda taşıyabilir, paylaşımlarımızı arttırabiliriz Maliyeti artabilir, ancak su geçirmez özelliği ile her ortamda taşıyabilir ve kullanabiliriz AYNI ZAMANDA KAMERA OZELLİĞİ OLURSA

Sena Sarı Eda Çınar Hazal Topdemir Ebrunur Karagöl Melis Atasever Abdullah Derin Gürkan Dinçer