Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Eğitim Seti İçin Önemli Uyarı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Eğitim Seti İçin Önemli Uyarı"— Sunum transkripti:

1 Eğitim Seti İçin Önemli Uyarı
Dr. Ali KORKMAZ Ziraat Yüksek Mühendisi

2 Sevgili Arı Dostları Uzun yıllar süren çalışma ve güncellemeler sonucunda ortaya koymuş olduğum bu eğitim slaytlarını sizinle paylaşmak benim için büyük bir onurdur. Bilginin paylaşıldıkça çoğalacağına olan inancım yanında, ülkemiz için elimizdeki tüm olanakların seferber edilmesi gerektiğine olan inancım da bu konuda benim en büyük desteğimdir.

3 Sevgili Arı Dostları Bu nedenle tüm slaytları şifresiz ve açık şekilde kullanıma sunmaktayım. Amacım slaytlara gerektiğinde sizlerin de katkı sunarak daha kullanışlı hale getirmenizdir. Hatta slaytlarda yer alan ismimin değiştirilmesi ve kullanıcının kendi ismini yazması, eserin sahiplenilmesi anlamında beni fazlasıyla memnun edecektir. Bu konuda müsterih olunuz.

4 Sevgili Arı Dostları Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki elimden geldiğince slaytlarımı sürekli güncellemekteyim. Yeni bilgiler, yeni yaklaşımlar, yeni konular ortaya çıktıkça yeni slaytlar da eklemekteyim. Bu nedenle elinizde bulunan slaytlarda, istatistikler başta olmak üzere güncelleme yapılmayan konularda sizlerin de güncelleme yapmasını öneririm.

5 Sevgili Arı Dostları Bilgi paylaşımının ülke gelişimine sağlayacağı katkının, bilgiyi saklayarak şahsımıza kazandıracağı katkıdan çok daha fazla olduğuna inanıyorum. “Bu ülke hepimizin” ilkesi çerçevesinde, herkesi ya bilgisini paylaşması ya da paylaşılan bilginin yaygınlaştırılması konusunda çalışmaya davet ediyorum.

6 Sevgili Arı Dostları Bu slaytların her türlü kullanım ve çoğaltım hakları sizlere aittir. İstediğiniz şekilde kullanabilir ve değişiklik yapabilirsiniz. Ben de bu vesileyle slaytlarda kullandığım bilgi ve resimler için bunların sağlayıcılarına teşekkür ediyorum. En güzel gün ve yarınlar sizlerle olsun. Çalışmalarınızda başarılar diler, saygılar sunarım.

7 Teşekkür Ederim Dr. Ali KORKMAZ Ziraat Yüksek Mühendisi
Samsun Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü web : Teşekkür Ederim


"Eğitim Seti İçin Önemli Uyarı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları