Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Windows 7 ile Windows Ürünleri Arasındaki Farklar

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Windows 7 ile Windows Ürünleri Arasındaki Farklar"— Sunum transkripti:

1 Windows 7 ile Windows Ürünleri Arasındaki Farklar

2 GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR.
Birden çok görevi daha kolay gerçekleştirin. Özellik: Windows Görev Çubuğu Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

3 GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR.
Ücretsiz fotoğraf, e-posta ve IM programlarıyla sohbet edin ve paylaşın. Özellik: Windows Live Temel Parçalar Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

4 GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR.
Web'de daha kolay ve daha güvenli gezinin. Özellik: Internet Explorer 8 Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

5 GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR.
Dosya ve programları anında bulun. Özellik: Windows Arama Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

6 GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR.
En sık kullandığınız programları ve dosyaları bir veya iki tıklatmada açın. Özellik: Sıçrama Listeleri Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

7 GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR.
Kullanılabilir herhangi bir kablosuz ağa yalnızca üç tıklatmayla bağlanın. Özellik: Kullanılabilir Ağları Görüntüle Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

8 GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR.
Bir sürü açık pencerede daha hızlı gezinin. Özellik: Peek, Shake, Snap Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

9 GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR.
Ev ağınızda kolayca dosya, fotoğraf ve müzik paylaşın. Özellik: Ev Grubu Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

10 GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR.
Evdeki herhangi bir kişisel bilgisayardan tek bir yazıcıya yazdırma. Özellik: Ev Grubu Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

11 GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR.
Yazıcıları, kameraları ve diğer aygıtları daha iyi yönetin. Özellik: Device Stage Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

12 GÜNLÜK GÖREVLERİ BASİTLEŞTİRİR.
Bir sürü dosyayı, belgeyi ve fotoğrafı daha kolay düzenleyin. Özellik: Windows Kitaplıklar Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

13 İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR.
Masaüstünüzü temalar ve fotoğraflarla kişiselleştirin. Özellik: Masaüstü Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

14 İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR.
Şirket ağlarına daha güvenli bir biçimde bağlanın. Özellik: Etki Alanı Bağlantısı Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

15 İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR.
64 bit kişisel bilgisayarlarla tamamen uyumlu. Özellik: 64 Bit Desteği Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

16 İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR.
Windows XP iş programlarını çalıştırın. Özellik: Windows XP Modu Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

17 İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR.
Casus yazılımlara ve diğer kötü amaçlı yazılımlara karşı yerleşik savunma. Özellik: Windows Defender Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

18 İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR.
Verilerinizi özel ve güvende tutmanıza yardımcı olun. Özellik: BitLocker Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

19 İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR.
Çocuklarınızın kişisel bilgisayar kullanımlarını yönetin ve izleyin. Özellik: Ebeveyn Denetimi Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

20 İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR.
Daha hızlı uyku moduna geçip devam edecek şekilde tasarlandı. Özellik: Performans Geliştirmeleri Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

21 İSTEDİĞİNİZ ŞEKİLDE ÇALIŞIR.
Daha uzun pil ömrü için geliştirilmiş güç yönetimi. Özellik: Güç Yönetimi Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

22 Kişisel bilgisayarınızda TV izleyin ve kaydedin.
YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. Kişisel bilgisayarınızda TV izleyin ve kaydedin. Özellik: Windows Media Center Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş) +

23 Dakikalar içinde filmler ve slayt gösterileri oluşturun ve paylaşın.
YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. Dakikalar içinde filmler ve slayt gösterileri oluşturun ve paylaşın. Özellik: Windowslive Movie Maker Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

24 En gerçekçi oyun grafiklerini ve canlı multimedyayı alın.
YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. En gerçekçi oyun grafiklerini ve canlı multimedyayı alın. Özellik: DirectX 11 Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

25 Evinizin her tarafında müzik, fotoğraf ve video akışı yapın.
YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. Evinizin her tarafında müzik, fotoğraf ve video akışı yapın. Özellik: Burada Yürüt Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

26 Uzaktayken ev bilgisayarınızın medya kitaplığına bağlanın.
YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. Uzaktayken ev bilgisayarınızın medya kitaplığına bağlanın. Özellik: Uzak Medya Akışı Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

27 Üzerine gelip tıklatmak yerine dokunun.
YENİ OLANAKLAR SAĞLAR. Üzerine gelip tıklatmak yerine dokunun. Özellik: Windows Dokunma Windows Xp Windows Vista Windows 7 + (Geliştirilmiş)

28 Zeliha OYSAL Uğur AYDIN Siirt Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı
HAZIRLAYAN Zeliha OYSAL Uğur AYDIN Siirt Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı KONTROL Cüneyt ÖZDEMİR

29 DİNLEDĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER


"Windows 7 ile Windows Ürünleri Arasındaki Farklar" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları