Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (DATA MEDIA) Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. Yazdığımız bu ürünler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (DATA MEDIA) Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. Yazdığımız bu ürünler."— Sunum transkripti:

1 SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM

2

3 AVESSOFT (DATA MEDIA) Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. Yazdığımız bu ürünler Amerika, Almanya gibi ülkelerde ve yurtiçinde bir çok işletmede yıllardır kullanılmaktadır.

4 Kısaca aves KOOPERATİF Üretim yapan işletmeler ve kooperatifler için günlük yapılan süt alım işlemlerinin eldeğmeden hızlıca hatasız barkodlu sistemle kayıt altında tutulması Gün sonunda yada istenilen tarihlerde müstahsillerinin otomatik olarak hazırlanması Yem, Kepek vs. gibi satışlarının hızlı bir şekilde barkodlu yapılması

5 Detaylar Kooperatif üretim yapıyor ise üretim reçetelerinin hazırlanıp yeni ürün satışı yapılabilmesi Gerçek depo ve stok yönetimi Satış, pazarlama, sipariş işlemleri Kasa, banka, çek, senet, tahsilat, tediye personel ve tüm ön muhasebe işlemleri

6 Otomasyonlu Çalışma Şekli Üretici kendi ortak bilgilerini içeren akıllı kart yada barkod kartıyla beraber süt alım noktasına gelir.

7 Otomasyonlu Çalışma Şekli Süt dijital terazinin bağlı olduğu kazana yada kaba dökülür. Sistem üreticinin barkodu yardımıyla hesabına sütü hatasız işler.

8 Ne Kazandırır? Süt Toplama işlemleri günde 2 defa yapılır ve çok ortaklı kooperatiflerde bu işlemin gerçekleşmesi saatler alır. avesKOOPERATİF size en değerli şeyi zamanı kazandırır. Hatasız süt değerlerinin Lt. ve Kg. olarak kayıt altında tutulmasını sağlar. Müstahsilleri otomatik olarak hazırlayarak zaman ve iş gücünden kazanır. Muhasebeciniz kendi ofisinden yine avesKOOPERATİF programıyla online olarak verilerinizi görebilir ve işlemlerinizi siz yanına gitmeden gerçekleştirebilir.

9 Ne Kazandırır? Kooperatife gitmeden Kişisel, Dizüstü bilgisayarınız, cep bilgisayarınız yada uyumlu bir cep telefonuyla kooperatifdeymiş gibi avesKOOPERATİF’i kullanabilirsiniz. İstediğiniz saatlerde programdan e-mail ile raporları alabilirsiniz. Güçlü SQL yapısıyla veriye en hızlı şekilde her yerden ulaşırsınız.

10 Ne Kazandırır? Ay sonunda tek tuş ile ayrıntılı üretici raporlarını alabilirsiniz. Hesap hatalarından ve kişisel hatalardan kaynaklanan sorunlardan kurtulmuş olursunuz. Ay sonunda Tarım İl Müdürlüklerine verilen listeleri ve diğer raporları tek tuşla alabilirsiniz. Raporları Excel’e HTML formatına çevirebilir dilediğiniz rapor dizaynınıda kendiniz yapabilirsiniz.

11 Ne Kazandırır? Kendi üye barkod kartınızı kendiniz hazırlayabilirsiniz. Birden çok süt alım noktanız varsa online bağlantıyla aynı anda toplam süt miktarınızı öğrenebilirsiniz.

12 Sonuç avesKOOPERATİF merkezi süt toplama işlemi yapan, gezici süt topluyan, Sulama ve ayrıca tarımsal kalkınma kooperatiflerinin tüm ihtiyaçlarını sorunsuz ve en kısa sürede gerçekleştirmek için yazılmış bir otomasyondur. Otomasyon size en değerli şeyi zamanı kazandırır.

13 İletişim Data Media Bilgi İşlem Merkezi İnönü Bulvarı No:25 BURDUR Tel: 0248 234 52 48 - 233 20 30 Gsm: 0532 465 2790 Web: www.datamedia.com.trwww.datamedia.com.tr E-mail: info@datamedia.com.tr


"SÜT ÜRETİCİLERİ İÇİN BİR DEVRİM. AVESSOFT (DATA MEDIA) Avessoft olarak 2000 yılından bu yana sektörel yazılımlar üretmekteyiz. Yazdığımız bu ürünler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları