Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ."— Sunum transkripti:

1 UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

2 SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ BİRİMİ (YAZILIM) yazilim@usaksaglik.gov.tr istatistik64@gmail.com 0276 227 00 34 / 178

3 Tüm üyelik ve personel işlemelerinizi sitemizin sol alt köşesindeki Personel Giriş bölümünden gerçekleştirebilirsiniz… Daha önceden sistemimizde kayıtlı iseniz; Kullanıcı Adı(TC Kimlik No) ve sistemimiz tarafından geçici olarak verilmiş olan şifrenizle giriş yapabilirsiniz. Sistemimize kayıtlı değilseniz; Yeni Personel Linkinden kayıt olabilirsiniz. TC Kimlik Numarası ve sistemin verdiği geçici şifresi ile giriş yapamıyorsa;

4 Kurumumuz bünyesinde göreve yeni başlamış olanlar ve ya sistemimize entegre edilmemiş olan personeller ; yeni personel kaydı bölümünden kayıt talebinde bulunabilirler.

5 Kayıt talebinde bulunduğu an, belirlemiş olduğumuz mailimize otomatik olarak uyarı mesajları düşmektedir, İnsan Kaynakları birimizden kayıt talebinde bulunan kişi kontrol edildikten sonra sisteme dahil edilir. Sistemimizin otomatik belirlediği geçici şifre mail yoluyla kullanıcıya gönderilir.

6 Kayıt talebinde bulunan kişi, daha önceden veritabanımızda kayıtlı ise yeni kayıt talebi gerçekleştirilemez. Öncelikle Sistemimizin varsayılan olarak tanımladığı 12345 şifresi ile giriş yapmayı deneyiniz eğer giriş yapamıyorsanız o zaman yeni kayıt talebinde bulununuz…

7 Giriş yapan tüm personeller Kişiye ait Mesaj kutusuna ve Ek ödeme bilgilerine ulaşabilir. Yemek kesinti bilgileride dahil edilecektir. Toplu mesaj sistemi ile iletilmek istenen Mesaj tüm şubelere, ilgili şubeye veya unvana göre personellere gönderilmektedir. Ek ödeme bilgilerine ulaşılabilir.

8 Sistemimize daha önce kayıtlı olan tüm personellerin geçici şifresi «12345» olup giriş yaptıktan sonra şifre değiştir bölümünden yeni şifrelerini belirleyebilirler. Geçici şifreniz

9 Gelen Kutusu sekmesinden size özel olarak gönderilen mesajlarınızı görebilirsiniz. Örn: Tüm Hemşireleri ilgilendiren mesaj, doküman, yazı vb…

10 şifre değiştir bölümünden Kullanıcı Adı bölümüne TC kimlik numaranızı ve belirlediğiniz yeni şifreniz ile şifrenizi değiştirebilirsiniz. TC Kimlik Numaranız

11

12 Müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan tüm personeller döner sermaye bilgilerine, ek ödeme bilgilerine ve dahil edilecek olan yemek kesinti bilgilerine ulaşabilir.

13 Bundan sonraki süreçte işlemlerin hızlandırılması, kağıt israfının engellenmesi ve kişilere mesajların daha kolay şekilde ulaştırılması için her gün (en az günde 2 defa) mesajlarınızı kontrol ediniz. Mesajlarınızın okunup okunmadığı kayıt altına alınmaktadır.

14 WEBMAIL

15 Webmail uygulamamıza 2 şekilde ulaşabilirsiniz. İlk olarak web sitemiz üzerinden sol alt köşeden USMmail logosuna tıklayarak yada tarayıcımızın arama çubuğuna http://mail.usaksaglik.gov.tr yazarak ulaşılabilir.

16 WebMail; Bu uygulamamız ile her birimin Uşak Sağlık Müdürlüğü adına kaydedilmiş kurumsal bir mail hesabı vardır. (Örn: yazilim@usaksaglik.gov.tr, sivilsavunma@usaksaglik.gov.tr...) Akıllı telefonlar ile web mailimize gelen e-postalarımızı takip edebiliyoruz.

17 Kurumumuzun diğer firmalarla veya resmi kuruluşlarla yaptığı yazışmaları daha kurumsal yapıya büründürmek için, Webmail sistemimizin aktif olarak kullanılması konusunda daha duyarlı davranmanızı bekliyoruz.

18 Microsoft Outlook; Kurumumuzun webmail hesabına outlook’un tüm sürümleri üzerinden de ulaşabilirsiniz... Akıllı telefonlar ile web mailimize gelen e-postalarımızı takip edebiliyoruz.

19 Microsoft Outlook; Kurumsal mailiniz dışında bir den çok mail hesabınızı(gmail,mynet gibi…) entegre edip rahatlıkla maillerinizi takip edebilirsiniz.

20 Ortak Sürücü; Domain kontrol yapısı ile şubeler arası veri alış-verişlerinde kolaylık, kurum içinde işlerin daha hızlı ilerleyebilmesi açısından ortak alan oluşturulmuştur. Şubemiz tarafından oluşturulan ortak alan ile domain kontrol yapısına dahil tüm bilgisayarlar bu alana ulaşabilirler, hızlı şekilde veri alış-verişi yapılabilir, paylaştıkları verileri silebilirler.

21 Ortak Sürücü; Her şube kendi klasör alanlarının içinde rahatlıkla veri alış-verişi yapabilirler. Örn: Yönetim Hizmetleri Şube Müdürlüğü, Mutemetlik Birimine veri gönderirken göndermek istediği veriyi kendi şubesinin klasörüne atacaktır. Mutemetlik birimi ise gönderilen veriyi o şubenin klasöründen alacaktır.

22 Dinlediğiniz için Teşekkürler… YAZILIM BİRİMİ


"UŞAK İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAŞTIRMA, BİLGİ SİSTEMLERİ, SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ VE HALK SAĞLIĞI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları