Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte."— Sunum transkripti:

1

2  Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte olan bir firmadır.Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral’dır.

3  Banlkaların hisselerini Güral Ailesine satmasından sonra finansman-yatırım eksikleri tamamlanmış ve teknik anlamda büyük atılımlar yapılıp,AR-GE birimi oluşturulmuştur.

4  Türkiye de ise 43 mağazası ile 6000 noktada tüketiciye ulaştırmıştır.

5  Her yıl tek ürün bazı 100 den fazla form otellere yönelik en az iki yeni koleksiyon ve 1000 e yakın desen üretmektedir.

6  KÜTAHYA PORSELEN İNSAN KAYNAKLARI VİZYONU; girişimci değişime açık tutkulu insan kaynağımız ile şirketimizin evrensel bir kuruluş olmasını sağlamak.

7  KÜTAHYA PORSELEN İNSAN KAYNAKLARI MİSYONU

8  Kuruluşumuz hedef ve stratejilerinin bireysel hedeflere dönüştürülmesini sağlayan ve değerli kaynağımız olan çalışanlarımızın hedeflerini ulaşmada gösterdikleri performansı sürekli kılan ve çalışanımızın kendilerini geliştirebildiği değer yaratmaktadır.

9  İŞE ALMA VE KARİYER GELİŞTİRME

10  Kütahya Porselenin personel temininde temel pirensip Kütahya Porselen vizyon ve hedeflerini destekleyecek ve kişilik,yetenek ve tecrübe olarak en uygun niteliklere sahip olan kişilerin fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda seçilmesidir.

11  Kütahya da 1970 yılında kurulan ürettiği porselenlerin % 60’ ını dünyanın değişik ülkelerine ihraç eden Kütahya Porselen A.Ş kuruluşunun 40. yılını kutluyor.

12  KÜTAHYA PORSELEN ÜRÜNLERİMİZ  GÜNLÜK YEMEK TAKIMLARI  KAHVALTI TAKIMLARI  İKRAM SETLERİ  MAMA TAKIMLARI  TEK PARÇALAR  SANAT EVİ  ARTE BIANCO  ÇELİK SERİSİ  PROMOSYON

13

14

15

16


" Kütahya porselen,1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında % 70’i Güral ailesine geçmiş,% 26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de bir işlem görmekte." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları