Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Tatilgrup Turizm Otomasyonu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Tatilgrup Turizm Otomasyonu"— Sunum transkripti:

1 Tatilgrup Turizm Otomasyonu
Tanıtım Klavuzu member.tatilgrup.com

2 Tatilgrup Dünyasına Hoşgeldiniz
Müşteri memnuniyeti odaklı, amacı satış acentelerine verilen hizmetleri standartlaştırarak ürün çeşitliliği olan seyahat acentelerinin tek bir çatı altında toplamaktır. Tatilgrup ile çalışarak farklı tur operatörleriyle anlaşma yapmadan, farklı sistemler kullanmadan tek bir sistemden Tatilgrub’a üye olan tüm tur operatörlerinin ürünleri online olarak anında satışını yapabilirsiniz… İşimizi yaparken her zaman düşündüğümüz şeyi bir kez daha hatırlayalım ve kendimizi müşterimizin yerine koyalım. Bir tatil planlıyorsunuz ve size en yakın acenteyle temasa geçtiniz. Size ne kadar yardımcı olabilir? Oraya girdikten sonra bir program alıp çıkacağınıza ve başka bir acente gezmeyeceğinize emin olabilir misiniz? Tatilgrup bu sorulara cevap buluyor. Artık herhangi bir Tatilgrup’a üye olan acenteyle irtibata geçtiğiniz zaman farklı tüm tur operatörlerinin ürünlerine farklı acenteleri gezmeden kolaylıkla ulaşabileceksiniz. Şüphesiz ki kaliteli, seviyeli, düzenli ve problemsiz tur düzenleyen ve kalite politikası müşteri memnuniyeti olan mevcut bütün acentelerin tek bir amacı vardır; daha fazla kişiye bu kaliteyi ulaştırıp farkını hissettirmektir. Biz tatilgrup olarak yakaladığımız bu kaliteyi ve müşteri memnuniyetini şimdide acentelerle paylaşıp onlarında farklı olmalarını hissetmesini amaçlıyoruz. Sadece müşteri memnuniyetine dayanan politikamızla müşterilerinizin isteklerine en uygun, en kolay, en yakın hizmeti sunmak için bünyemizde bulunan ve bize dahil olan acente ve tur operatörlerini tek bir çatı altında topladık ve satışlarınızı kolaylaştırdık. Bunları sıralamak gerekirse; Artık sadece elinizdeki turların satışını yapmakla uğraşmayacaksınız. Tatilgrup’a üye olan tüm tur operatörlerine kolaylıkla ulaşıp satışlarını gerçekleştirebilirsiniz.Yani ürün çeşitliliğiniz oluşacak… Her ürün için irtibat halinde olabileceğiniz tek bir merkez olacak yani zaman kaybınız olmayacak… Personelleriniz Tatilgrup tarafından deneyimli, konusunda uzman kişiler tarafından eğitim alacak, böylelikle doğru bilgiyle müşteri memnuniyeti yakalayacaksınız… Tatilgrup’a üye olan tüm tur operatörlerinin ürünlerini görmek için tek bir sistem kullanmanız yeterli olacak. Yani birden fazla sistem öğrenmenize gerek kalmayacak… Tatilgrup’la birlikte Türkiye’nin bir ucunda X acentesiyle, diğer ucundaki Y acentesi aralarında fark olmadan müşterilerimiz aynı hizmeti ve aynı ürünleri bulabilecek. Tatilgrup online sistemini kullanarak Yurtdışı / Yurtiçi Paket Turlarının satışı yapabileceksiniz Dünyanın heryerine online uçak bileti satışı yapabileceksiniz. Dünyanın herhangi bir yerindeki otele online rezervasyon yapabileceksiniz. Dünyanın herhangi bir yerinde araç kiralayabileceksiniz.

3 Tatilgrup Turizm Otomasyonu sisteminin amacı müşteri memnuniyeti odaklı, amacı satış acentelerine verilen hizmetleri standartlaştırarak ürün çeşitliliği olan seyahat acentelarının tek bir otomasyon sistemi ile satış yapabilecekleri ortak bir platform kurmaktır.Tatilgrup turizm otomasyonu ile kısaca aşağıdaki hizmetlere online ulaşılabilmektedir. Yurtiçive Yurtdışı paket tur satışı Yurtdışı uçak bileti satışı Yurtiçi uçak bileti satışı Yurtdışı Otel rezervasyonu Yurtdışı Araç kiralama Yurtdışı Uçak+Otel Rezervasyonu

4 Sistem Giriş Adresi : member.tatilgrup.com
Tatilgrup sistemine abone olmuş acentaların kullandığı ekrandır.Tatilgrup Merkezi tarafından kullanım yetkisi almış acentaya, Acenta kodu Kullanıcı adı Kullanıcı şifresi verilir. Acenta ilk kullanıcısı Supervisor kullanıcıdır. Bu kullanıcı, acentanın diğer kullanıcılarının yetkillerini ayarlayabilir ve acenta ile ilgili raporlama ve yönetim işlemlerini yapabilir. Not : Bu sistemi kullanan acentanın bilgisayarında 1-)Internet Erişimi )Javascript açık )Pop-Up Engelleyici kapalı olmalıdır.

5 Tatilgrup Sisteminin temel özellikleri
Kullanıcı dostu arayüzü ile acenta kullanıcısının ihtiyacı olan herşey ekranda mevcuttur. Açılır kapanır panelleri ile kullanım esnekliği sunar. Tab pencere özelliği ile pakettur satışları,uçak,otel,rent a car aramaları aynı anda kullanıma hazırdır. Siz müşterinize paket tur hakkında bilgi verirken öte yanda uçak aramalarınızı yapabilirsiniz. Başka operatörlerin ürünlerini incelemek ve kıyaslamak için ekrandan ekrana dolaşmanıza gerek yoktur. Satışa hazır tüm ürünler başlıklar halinde gruplandırılmıştır. Satışını yapmak istediğiniz grup linkine tıklamanız yeterlidir. Her defasında şifre girmenize gerek yoktur. Chat tab’ı ile Tatilgrup merkezi ile online haberleşebilir, ihtiyacınız olan yardım ve bilgiyi alabilirsiniz. Mail tab’ı ile metin/resim içerikli mesaj ve dökümanlarınızı posta atabilir size özel gelmiş postalarınıza bakabilirsiniz. Rehber/Formlar klavuzları ile onlarca ihtiyacınız olan veri ve formlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Döviz kurları,dünya saatleri,hava durumları, harita gibi sayısız özellikleri kullanarak satış verimliliğinizi arttırabilirsiniz.

6 Chat Ekranı : Tatilgrup merkezi ile online yazışabilmenizi sağlayan ekrandır.Tab halinde düzenlendiğinden tek ekran ile mesajları görebilir işiniz bitince diğer taba geçerek işlemlerinize devam edebilirsiniz. Mail Ekranı : Tatilgrup merkezi ile acentalar arasında kapalı sistem bir e-posta sistemidir.Amacı acenta-merkez arasında yazılı/görsel dökümante haberleşmenin Tatilgrup sistemi içerisinden sağlanmasıdır.

7 Tur Operatörleri : Bu başlıkl altında sistemimize üye olmuş Tur Operatörlerinin B2B sistemlerinin linkleri yeralmaktadır. Bu linklere tıkladığınızda yeniden şifre girmenize gerek yoktur. Tur operatöründe yeralan tüm paket ürünler Tab halinda üye acentamızın kullanımına hazırdır.Birden fazla tur operatörü ekranı açarak herbirinde istediğiniz kriterlere uyan paket turları inceleyebilir ve satışınızı yapabilirsiniz.

8 Online Uçak Bileti Rezervasyonu
Yurtdışı Uçak başlığı altında yeralan linke tıklandığında uçak arama formu kullanıcın karşısına gelecektir. Uçak arama formunda nereden nereye, tek yön/ gidiş-dönüş, tarih aralıkları,havayolu,yetişkin sayısı gibi bilgiler doldurularak arama yapılabilir ve uygun sonuçlardan online booking işlemi yapabilirsiniz. Sistem tüm uçuş bilgilerini IATA-Galileo’dan almaktadır. Aramalarınız en düşük fiyat baz alınarak yapılmaktadır.Dolayısı ile Tatilgrup-Uçak sistemi ile dünyanın heryerine en ucuz uçak bileti bulma ve satışını yapma imkanına sahip olabileceksiniz.

9 Tüm Dünya Otel Rezervasyonu
Yurtdışı Oteller başlığı altındaki linke tıklandığında Otel arama formu ile dünyanın heryerinde kriterlerinize uyan otel araması yapabilecek ve online booking işlemi yapabileceksiniz. Sistem ile şehir, kişi sayısı, oda tipi ve yıldız bilgisi vererek isteğiniz kriterlerde sonuç listeletebilirsiniz.

10 Yurtiçi Uçak Bileti Satınalma :
Tatilgrup sistemine üye olmuş uçak firmalarının biletlerinin satışının yapılabildiği ekranlardır. Tatilgrup uçak firmaları ile yapmış olduğu özel anlaşma ile Tatilgrup yetkili acentalarına yurtiçi uçak bileti satışı yaptırabilmektedir.

11 Araç Kiralama : Dünyanın herhangi bir şehrinde araç kiralayabileceğiniz ve müşterinize bu hizmeti online verebileceğiniz arama ekranıdır. İstemiş olduğunuz aracın özelliklerini girdiğinizde online sorgu yapılabilir ve sonuçlar listelenebilir.

12 Uçak+Otel Arama Ekranı :
İstemiş olduğunuz lokasyona uçak durumu ve o şehirde otel oda durumunu aynı anda sorgulayabileceğiniz bir arama formudur.

13 Acenta Yönetimi : Tatilgrup üye acentası işletmesine ait bilgileri değiştirebilir ve güncelleyebilir.Bu ekranda yeralan bilgiler online duyurularda ve websitelerinde yeralır.

14 Acenta Kullanıcısı Yönetimi :
Acenta Supervisor’ u bu ekran ile acentasının abonesi olduğu hizmetleri acenta kullanıcılarına açar veya kapatır.Bunu amacı satışı yapılan hizmetin yetkili kişilere dağıtımının yapılabilmesi ve yetkilendirilebilmesidir.

15 Online Acentalık Başvurusu içi tıklayınız
member.tatilgrup.com


"Tatilgrup Turizm Otomasyonu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları