Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler"— Sunum transkripti:

1

2 Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler
Mobil Fikirler Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler Toplu Toplu Faks

3 Toplu SMS Geniş kitlelere hızlı ve daha az maliyetli bir şekilde ulaşmanın yoludur. Toplu SMS hizmeti;  İletişim Makinesi’nin kullanıcı dostu ara yüzünü kullanarak müşterilerinize  hızlı, kolay ve ekonomik bir şekilde SMS gönderebildiğiniz bir servistir.  Yüz binlerce SMS’i tek bir tıkla göndermenizi sağlar. Bu servis sayesinde hedef kitlenize (örneğin; velilere, öğrencilere, çalışanlara, paydaşlara)kolaylıkla ulaşılabilir ve mesajların ulaşıp ulaşmadığını raporlarla kontrol edebilirsiniz.  Ulaşmak istediğiniz kişileri gruplayabilir; kişilere özel farklı mesajlar gönderebilirsiniz.

4 Toplu MMS Eğitim kurumunuzun verdiği hizmetleri ve yıl içinde yaptığınız kampanyalarınızı, görsel bir şekilde müşterilerinize tanıtmak veya daha etkileyici bir şekilde bilgilendirmek isteyen eğitim kurumları için ideal bir çözümdür.

5 Numaradan bize ulaşabilirsiniz.
Hedefli Mesaj Turkcell Reklam ve Pazarlama amaçlı mesajlar almayı kabul eden 14 milyon abonesinden oluşan portföyü, kullanımınıza sunuyor. Turkcell aboneleri arasında, istediğiniz hedef kitle kriterlerine göre seçim yapın ve seçtiğiniz kişilere dilediğiniz mesajı kolayca gönderin! Kayıt Dönemlerinize Özel Hedefli Mesaj Kurgusu: Hedefli mesaj ekranı vasıtası ile aşağıdaki kriterlere göre hedefli mesaj örneği ; İstanbul Pendik’te yaşayan Evli Bay Bayan 7-18 yaş arasında çocuk sahibi olan ( Kurumunuzun verdiği derslere göre yaşlar değiştirilebilir.) X okulunda okuyan A Segmentinde olan ( Gelir Seviyesi Yüksek Olan) diye bir tarama yaptırdığınızda çıkan kişi sayısına istediğiniz mesajı gönderebilirsiniz. GÖN : ÇÖZÜM Eğitim Kurumumuzdan erken kayıt yaptıranlara %50 indirim. Detaylı bilgi için Numaradan bize ulaşabilirsiniz.

6 Sesli Mesaj / IVR Sesli Mesaj Servisi, dilediğiniz bir ses kaydının, bir ildeki, ilçedeki ya da belli bir mahalledeki telefon numaralarına, hatta dilerseniz sadece sizin belirleyeceğiniz numaralara, aynı anda arama yapabilen yüzlerce hat üzerinden son derece hızlı bir şekilde ulaştırılmasını sağlayan bir mesaj servisidir. Merhaba sizi Çözüm Eğitim Kurumlarından arıyoruz. Öğrenci memnuniyet anketimize katılmak isterseniz 1’i katılmak istemezseniz 2’yi tuşlayın Çözüm Eğitim Kurumlarına 30 Temmuz’a kadar kayıt yaptıralara %30 indirim. Kayıt yaptırmak için aranmak isterseniz 1’i tuşlayın.

7 Sesli Mesaj / IVR Örnekleri

8 *Müşterinizden onay almanız zorunludur.
AKILLI YETENEKLER TOPLU DATA Müşterileriniz Turkcell mobil internet üzerinden Eğitim Kurumunuza ait web/wap sayfalarındaki gezinmelerini ve işlemlerini ÜCRETSİZ yapabilirler. Toplu Data hizmeti ile şirketiniz oldukça ekonomik olan web kanalını daha verimli şekilde kullanmış olup, tıklanma sayılarını artırabilir. TOPLU DATA PLUS Müşterileriniz , Eğitim Kurumunuza ait web/wap sayfanızda ücretsiz gezerken, onların GSM numarasını da eş zamanlı öğrenebilirsiniz, böylece müşterinizi tanır, güvenli işlem yapmalarına destek olursunuz. *Müşterinizden onay almanız zorunludur. EN YAKIN NEREDE Müşterilerinize Eğitim Kurumlarınızın yerlerini SMS ile iletebilir, veya web/wap üzerinden sorgulatabilirsiniz. Böylelikle müşterileriniz size daha kolay ulaşır ve memnuniyetlerini arttırırsınız.

9 TOPLU E-MAİL ’in sunduğu geniş imkanlar doğrultusunda, müşterilerinize ve çalışanlarınıza her türlü içerik grubundan mail gönderebilirsiniz Ekonomiktir. Geleneksel medyada  yayınlanacak reklam ve tanıtımların tümünü ’in içine yerleştirebilirsiniz. Kullanım alanı çok geniştir. Hemen hemen her türlü cihaz tarafından desteklenir ve herkes tarafından kullanılır. Abonelik sistemine sahiptir. Vatandaşlarınız düzenli olarak mail almayı talep edebilirler.

10 TOPLU FAKS Ekonomiktir. Baskı, sunucu, lisans, altyapı, bakım gibi giderleriniz yoktur. Zamanınızı da almaz. Normal bir faks cihazının, tek bir faks için yapacağı arama süresi bitmeden; siz binlerce faksı tek bir tıkla gönderirsiniz. Zaman ve mekandan bağımsızdır. İstediğiniz yerde, istediğiniz zamanda Toplu Faks servisini kullanabilirsiniz. Gönderimleriniz 1 yıl boyunca ücretsiz arşivlenir. İş akışınız hızlanır. Telefon hattınız meşgul olmayacağı gibi; kısa sürede gönderim yapıp alabileceğiniz için işlemleriniz çok daha kısa sürelerde biter.

11


"Toplu SMS Toplu MMS Hedefli Mesaj Sesli Mesaj / IVR Akıllı Yetenekler" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları