Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ProMIS Açık hesap çalışan firmaların kendi bünyelerinde oluş- turdukları tahsilat sorunlu ve kötü niyetli müşteri istihbaratlarının ortak bir platformda.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ProMIS Açık hesap çalışan firmaların kendi bünyelerinde oluş- turdukları tahsilat sorunlu ve kötü niyetli müşteri istihbaratlarının ortak bir platformda."— Sunum transkripti:

1

2 ProMIS Açık hesap çalışan firmaların kendi bünyelerinde oluş- turdukları tahsilat sorunlu ve kötü niyetli müşteri istihbaratlarının ortak bir platformda toplandığı merkezi istihbarat sistemidir.

3 İçinde bulunduğumuz piyasa şartlarında her geçen gün ticaret yapmak daha da güçleşmektedir.
Kredi kartlarının limitlerinin dolmasıyla satıcı firmalar için avantaj olan bu tahsilat yöntemi yerini tekrar açık hesap yada senetli tahsilata bırakmaktadır. ProMIS ile firmalar riskli müşteri istihbaratlarını aralarında paylaşarak olası riskleri önceden analiz ederek tahsilat kayıplarını engelleyebilmektedir.

4 Tek yapmanız gereken kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yapmak.
ProMIS tamamen online çalışan merkezi istihbarat sistemidir. Herhangi bir aktarım gerektirmez. Tek yapmanız gereken kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yapmak.

5 ProMIS hazırlanırken maksimum kullanım kolaylığı ve anlaşılabilirlik hedef alınmış ve ara yüzler olabildiğince sade ve anlaşılır olarak dizayn edilmiştir. Kurulum neredeyse katılımsız olarak gerçekleşir.

6 ProMIS İstihbarat Giriş Ekranı :
Bu ekranda istihbaratı paylaşılacak kişi yada firmanın tüm bilgileri detaylı bir şekilde girilebilmektedir. İstihbarat girişinde istihbaratı giren firmanın yorumları, risk yüzdesi, riski oluşturan neden gibi riski niteleyici bilgilerde girilebilmektedir.

7 Sistemde tanımlı istihbaratlara diğer üye firmalar tarafından da risk tanımı eklenebilmektedir.
Bu sayede bir kişi yada firmaya ait birden fazla risk bilgisi girilebilmekte ve diğer üye firmalar tarafından izlenebilmektedir.

8 Talep modülü ile güncel taleplerinizi ve suiistimal olduğunu düşündüğünüz istihbaratları sistem
merkezine bildirerek bilginin güvenilirliğini kontrol edebilirsiniz. Bu sayede sistem kendi kendini sürekli denetler ve yeniler.

9 Mesaj modülü ile üye firmalar kendi aralarında hızlı bir şekilde mesajlaşarak daha koordine hareket edebilmektedir. Sürekli güncellenen faydalı linkler modülü internet kullanımını daha hızlı ve verimli hale getirmektedir.

10 ProMIS 12 yıllık bilişim birikimi ve tecrübesinin ışığında tamamen PRODEV Bilgi Sistemleri bünyesinde üretilip geliştirilmektedir.

11 Teşekkürler


"ProMIS Açık hesap çalışan firmaların kendi bünyelerinde oluş- turdukları tahsilat sorunlu ve kötü niyetli müşteri istihbaratlarının ortak bir platformda." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları