Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar."— Sunum transkripti:

1 Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar

2 Fet Yazılım Ahtapot (SFA) Saha Satış Otomasyonu Ahtapot (FSA)
Saha Servis Otomasyonu Ahtapot 4P Ajanı Mobil Veri Toplama Otomasyonu

3 Fet Yazılım Fet Yazılım
Fet Yazılım 1994 yılında yüksek teknoloji ile kaliteli yazılımlar üretmek üzere kurulmuştur.

4 Uzmanlaştığımız Konular
Fet Yazılım Uzmanlaştığımız Konular Zincir ve Perakende Mağazacılık (MIS) Elektronik İş Çözümleri (B2B-B2C) Mobil İnternet Uygulamaları (M-B2B) Merkez ve Bayi Yönetim Bilgi Sistemleri (MIS) Konularında uzmanlaşmış olan Fet Yazılım Türkiye ‘de önemli projelere öncü olarak imza atmıştır. Ayrıca Fet Yazılım Türkiye‘de lider konumdaki pek çok firmanın özel çözümlerini geliştirmiş bir proje çözüm firmasıdır.

5 İş Ortaklarımız Fet Yazılım
Fet Yazılım uzman olduğu konularda teknoloji lideri olan firmalarla yoğun iş ortaklıklarını sürdürmektedir. Ericsson – Business Partner Turkcell – Kurumsal Çözüm Ortağı Microsoft – .Net Yetkin İş Ortaklığı, Certified Partner, Mobile Solutions Partner bunlardan en önemlileridir.

6

7 Fet Yazılım

8 Ürün Ailesi

9

10 Fet Yazılım Mobiliteyle Gelen Rekabet Avantajları
Mobil Teknolojiler doğru kullanıldığında kurumlarda iş süreçlerini hızlandırıyor, daha etkin kılıyor ve verimliliği arttırıyor. Saha ile merkez arasındaki anlık entegrasyon ile iş akış süreçleri hızlandığı için verimlilik artırıyor. - Telefon ve faks trafiğini azaltarak tasarruf yönetimi sağlıyor. - Anlık stok paylaşımı ile daha etkin satış ve daha iyi stok yönetimini sağlıyor. - Anlık Cari hesap bakiye, kredi ve risk kontrolü ile daha etkin bir müşteri ve risk yönetimini sağlıyor. - En önemlisi de müşteri memnuniyetini ve rekabet avantajlarını artıyor.

11 Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Fet Yazılım Mobil Sipariş
Mobil Sıcak Satış Mobil Veri Toplama

12 Ahtapot Mobil (SFA) Fet Yazılım
Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Çözümleri, iletişim ve bilgi işlem teknolojilerindeki son gelişmelere uygun olarak dağıtım kanallarının daha verimli, daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmesini sağlar. Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Çözümleri, sahadaki personelin GSM/GPRS alt yapısının üzerinden merkezdeki ağına dahil olarak yetkisi dahilinde merkezde oluşmuş bilgilere anında ulaşmasını ve bu bilgiler ışığında saha operasyonlarını merkez ile entegre bir şekilde gerçekleştirmesini amaçlamaktadır. Hibrid (Akıllı Uygulama) mimarisi sahadaki işinizin kesintiye uğramadan devamını sağlar. Hibrid (Akıllı Uygulama) mimarisi kullanmakta olduğunuz cihazlardan ve iletişim alt yapısından maksimum verim ile faydalanmanızı imkan verir.

13 Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu
Fet Yazılım Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Çözümleri firma merkezinde Ahtapot B2B sistemi ile entegre çalışmaktadır. Ahtapot B2B sistemi ise firmaların kullanmakta olduğu açık veri yapısındaki ERP, MIS, Ticari Program Paketleri, GIS (coğrafik bilgi sistemleri) ve VPOS Banka Kredi Kartı sistemi ile entegre çalışmaktadır. Çözümün hedeflediği müşteri profili, dağınık yapısı olan yada sahadan sipariş toplayan, sıcak satış yapan veya veri toplayan firmalardır.

14 Ahtapot Mobil (SFA) Saha Satış Otomasyonu Fet Yazılım
Uygulama, şu profillere sahip kullanıcıların sipariş ve sıcak satış otomasyonunu ve saha entegrasyonunu hedefler: - Dağınık bayii yapısı olan firmalar. - Satış temsilcileri aracılığı ile sipariş toplayan firmalar. - Sıcak satış yapan firmalar. - Bayiler ve bölge müdürlükleri aracılığı ile sipariş ve satış bilgisi paylaşan firmalar. - Sahadan mobil veri toplayan veya toplatan firmalar. Programın geliştirilmesinde en son yazılım geliştirme teknolojileri olan Microsoft .NET teknolojisi ve XML kullanıldığı için haberleşme son derece hızlı olmakta ve donanım bağımsız işlemektedir.

15

16 Saha Satış PDA Bölümleri

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29 Merkez B2B Onaylar ve İş Akışları

30

31

32

33 Merkez B2B Vitrin ve Sipariş Girişi

34

35

36

37 Satıcı veya Müşteri sipariş girdiğinde veya istenen onaydan sonra ilgili yerlere giden örnek mail

38

39


"Mobilite ile Gelen Rekabet Avantajı Sunum Öyküm Dizdar." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları