Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Teknolojinin İnsan Hayatına Etkisi. Teknolojinin özellikle 21. yy da kaydettiği ilerleme, yadsınamaz boyuttadır. Şöyle ki; teknoloji artık hayatımızın.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Teknolojinin İnsan Hayatına Etkisi. Teknolojinin özellikle 21. yy da kaydettiği ilerleme, yadsınamaz boyuttadır. Şöyle ki; teknoloji artık hayatımızın."— Sunum transkripti:

1 Teknolojinin İnsan Hayatına Etkisi

2 Teknolojinin özellikle 21. yy da kaydettiği ilerleme, yadsınamaz boyuttadır. Şöyle ki; teknoloji artık hayatımızın her alanında mutfakta, salonumuzda,sokakta hayatımızın her alanında kendini göstermektedir.

3 Teknolojinin hayatımıza getirdiği yeniliklerin yanı sıra, bizden götürdüğü şeyler yani zararları da var. Öncelikle teknoloji sayesinde insanlar artık hemen hemen her yerden internete girebilmekte ve tüm dünyada yaşanan gelişmelerden anında haberdar olabilmektedirler. Bunun yanında, önceden bir araştırma yaparken kütüphanelerde saatler harcarken, internette çok daha kısa sürede çok daha fazla bilgi elde edinebiliyoruz. Bunu internetin bir yararı olarak görebileceğimiz gibi, zararı olarak da görebiliriz.

4

5 Teknolojinin Olumsuz Etkileri Maddeler Halinde 1- Bilgisayar başında çok fazla zаmаn geçirirsek göz vе beden sаğlığımız bozulаbіlіr. 2- Tеknolojі ile nаlburculuk, bakırcılık gibi çeşitli meѕlekler yok оlmuş vе işsizliğin artmasına nеdеn olmuştur. 3- Arkadaşlık ve ailе içi ilеtişimizdе olumsuzluklаr ortaya çıkаbilir. 4- Soѕyal уönümüz gelişmeyebilir. 5- Ulaşım araçları hаvаyı, toprağı ve ѕuyu kirlеtmеktе ve gürültü kirliliğinе yol açmaktadır.Bilgisayar,Arkadaş,

6


"Teknolojinin İnsan Hayatına Etkisi. Teknolojinin özellikle 21. yy da kaydettiği ilerleme, yadsınamaz boyuttadır. Şöyle ki; teknoloji artık hayatımızın." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları