Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 Beyin emeğinin yerine geçen akıllı âletler üretilmeye başlandı. Elektronik teknolojisinin hızlı gelişimi ve lâboratuar ortamından günlük yaşantıya.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " Beyin emeğinin yerine geçen akıllı âletler üretilmeye başlandı. Elektronik teknolojisinin hızlı gelişimi ve lâboratuar ortamından günlük yaşantıya."— Sunum transkripti:

1

2

3  Beyin emeğinin yerine geçen akıllı âletler üretilmeye başlandı. Elektronik teknolojisinin hızlı gelişimi ve lâboratuar ortamından günlük yaşantıya inmesi ile de hayal gücünü zorlayan gelişmeler elde edilmeye başlandı.

4  İlk çağda 25 yıl olan insan yaşamı, 20. yy' da 80 yıla ulaşmıştır. 21. yy.da 100 yıl civarındaki bir yaşam süresinin normal olarak kabul edilebileceği görülmektedir.

5  Bugün elektromekanik robotları yaratan insan, bilginin hızla değerlen­dirildiği makineleri kullanarak yavaş, yavaş canlı varlıkların da yaratıcısı olma yoluna gitmektedir.

6  Telefon,Bilgisayar, İnternet ve bilişim teknolojileri dışındaki tüm gelişmeler aynı hızla devam etmektedir.

7

8  Bir zamanlar imkansız dediğimiz olaylar şu an günümüzde sıradan yaptığımız aktiviteler haline dönüştü. Gelecek ise yönlendirilmeyi bekleyen çok büyük gelişmelere açık.


" Beyin emeğinin yerine geçen akıllı âletler üretilmeye başlandı. Elektronik teknolojisinin hızlı gelişimi ve lâboratuar ortamından günlük yaşantıya." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları