Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MS OFFICE 2013.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MS OFFICE 2013."— Sunum transkripti:

1 MS OFFICE 2013

2 OffIce 2013'teki yenilikler
Microsoft Office'i açtığınızda ilk gördüğünüz temiz ve yeni bir görünümdür. Ancak, büyük zaman tasarrufu sağlayan bazı yeni özelliklerin yanı sıra bildiğiniz ve kullandığınız özellikler hala oradadır. Yeni Office ayrıca akıllı telefonlarla, tabletlerle ve bulutta, Office yüklü olmayan PC'lerde bile çalışır. Böylece şimdi, nerede olursanız veya ne kullanıyor olursanız olun önemli dosyalarınıza her zaman ulaşabilirsiniz.

3 OffIce 2013'teki yenilikler
Gerektiği her yerde Office oturumu açma Office'i yüklemek için Microsoft hesabınızı kullanın. Office programlarınızı başka bir bilgisayara aktarın. Kolay erişim ve paylaşım için dosyaları SkyDrive'a kaydedin. Nerede olursanız olun kişisel ayarlarınızı saklayın.

4 OffIce 2013'teki yenilikler
Tüm aile için Office Bilgisayarınızı ailenizin tüm bireyleriyle paylaşmaktan sıkıldınız mı? Office 365 Ev Ekstra aboneliği beş bilgisayara veya Mac'e Office yüklemenize izin verir. Böylece, evdeki herkes kendi Office kopyasına ve kendi ayarlarına sahip olabilir.

5 OffIce 2013'teki yenilikler
Güncelleştirmelerin otomatik yapılması sayesinde her zaman en yeni sürüme sahip olursunuz. Fazladan 20 GB SkyDrive depolama alanı elde edersiniz ve böylece, yapılacak listelerinden sunulara kadar tüm dosyalarınızı gittiğiniz her yere yanınızda götürebilirsiniz. Ayrıca, her ay aldığınız ücretsiz 60 Skype dünya dakikasıyla, bir Skype hesapları olmasa bile, 40'tan fazla ülkede arkadaşlarınızı veya ailenizi arayabilirsiniz.

6 OffIce 2013'teki yenilikler
Office'i kullanmak için bilgisayarınızın başında olmanız bile gerekmez. Internet'e bağlı olduğunuz sürece İsteğe Bağlı Office'i kullanarak Word, Excel, PowerPoint, Access ve Publisher'ın tam sürümlerinin Win 7 (veya üzeri) çalıştıran bilgisayarlara geçici olarak akışını sağlayabilirsiniz. Bu sayede, yeni belgeler oluşturabilir veya SkyDrive alanınıza kaydettiğiniz belgeler üzerinde çalışmaya devam edebilirsiniz.

7 OffIce 2013'teki yenilikler
Dosyaları bulutta kaydetme ve paylaşma Bulut, gökyüzündeki dosya deposu gibidir. Çevrimiçi olduğunuz her zaman ulaşabilirsiniz. Şimdi Office dosyalarınızı kendi SkyDrive'ınıza veya kuruluşunuzun sitesine kaydetmek kolay. Oradan Word belgelerinize, Excel elektronik tablolarınıza ve diğer Office dosyalarına erişebilir ve paylaşabilirsiniz. Hatta iş arkadaşlarınızla aynı dosya üzerinde aynı anda birlikte çalışabilirsiniz.

8 OffIce 2013'teki yenilikler
Paylaşılan toplantılar Çevrimiçi toplantılara katılın ve PowerPoint slaytlarını, Word belgelerini, Excel elektronik tablolarını ve OneNote notlarını paylaşın. Toplantı katılımcıları, yüklü Office programları olmasa da dosyaları görebilirler.

9 OffIce 2013'teki yenilikler
Başlamak için daha fazla seçenek Boş dosyaya bakmak yerine, artık son kullanılan dosya veya sık kullanılan şablon arasında seçim yapabilirsiniz. OneNote'ta, web'den veya bilgisayarınızdan oturum açın ve not defterlerinizi açın.

10 OffIce 2013'teki yenilikler
Gelişmiş Farklı Kaydet ve Aç İletişim kutusunda daha fazla tarama ve kaydırma yok. En sık kullandığınız klasörler burada hemen başlangıçta. Her zaman ulaşılabilir olması için bir konumu sabitleyebilirsiniz.

11 OffIce 2013'teki yenilikler
Kolay dosya paylaşımı Şimdi Office programlarınızda, dosyalarınızı başkalarıyla paylaşmak için tüm seçeneklerinizi bir araya getiren bir yer var, Dosya ve Paylaş.


"MS OFFICE 2013." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları