Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını."— Sunum transkripti:

1 Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını sağlayan, bilgisayar destekli bir Filo Yönetim Sistemidir. Bugün ülke genelinde Shell markası ile taşıt tanıma hizmeti veren 900’ü aşkın istasyon sayısıyla 30.000 firmanın 800.000 aracına hizmet vermektedir. Taşıt Tanıma Sistemi istasyonlarımızın tamamını içeren ve Türkiye’de ilk olan, uydu üzerinden çalışan yeni Online sistem sayesinde filonuz artık daha da kontrollü. Şirketinizin hangi aracına nereden, ne zaman ve ne kadar akaryakıt alındığını, araçlarınızın km. başına ne kadar yakıt harcadığını kontrol edebildiğiniz gibi, araçlarınızın günlük ve aylık olarak akaryakıt alımını kısıtlayabilirsiniz. Üstelik bu kısıtlamaları, isterseniz internetten şifrenizle sistemimize bağlanarak, isterseniz Taşıt Tanıma Sistemi Müşteri Hizmetleri’ni arayarak yapabilirsiniz. Araçlarınızın akaryakıt alımını yine internetten takip edebilirsiniz. Shell Taşıt Tanıma Sistemi’nin geniş hizmet ağı sayesinde tüm Türkiye’ye yayılmış 900’ü aşkın Shell akaryakıt istasyonunda bu hizmetten yararlanılabilmektedir. Gün geçtikçe sayısı artan, sektördeki en deneyimli profesyonel ekibimiz, müşterilerimizin her zaman yanındadır. Taşıt Tanıma Sistemi Nedir?

2 Shell TTS /Akıllı Anahtarlık İçerisinde akıllı bir çip bulunduran anahtarlık şeklinde bir cihazdır. Hiçbir Montaj gerektirmez, elde taşınır. Taşıt Tanıma Cihaz Tipleri Shell TTS /Akıllı Halka - Aracın depo kapağına monte edilen halka şeklinde elektronik bir antendir. - Çok kısa sürede monte edilir - Km okuyabilme yeteneği yoktur.

3 Shell TTS firmanıza neler sağlar; Shell Taşıt Tanıma Sistemi ile şirketinizin hangi aracına, nerede, ne zaman ve ne kadar yakıt alınmış, araçlarınız km. başına ne kadar yakıt harcamış, istenilen dönem aralığı olarak Shell TTS sayesinde size rapor ediliyor. Taşıt Tanıma Avantajları İstasyonda kredi kartı, fiş, imza, nakit ödeme, fatura alma ve bekleme yapmadan, aracınızdan dahi çıkmadan Shell TTS ile hızlı bir şekilde yakıt ikmali yapılır. Shell Taşıt Tanıma sistemi sayesinde bütün ödemelerinizi tek bir noktaya ayda bir defa yapıyorsunuz. Ayda sadece iki fatura ile muhasebe ve idari işlemlerinizin trafiği azalıyor. Böylece masraf fişi düzenleme, fişlerin bilgisayara girişi, fişlerin kontrolü, binlerce akaryakıt faturası, yüzlerce ödeme noktası, el tutan işler için personel zamanı harcama, düzenli rapor alamama gibi problemler Shell taşıt tanıma ile ortadan kalkmaktadır. Finansbank, Yapıkredi, Deniz Bank, İng Bank,Vakıf Bank,Burgan Bank, İş bankası, Garanti Bankası’ndan Fikret Petrol A.Ş. tanımlı açtıracağınız kredili hesabınız sayesinde tüm ödemeleriniz artık otomatik olarak hesabınızdan ödenecektir.

4 Siz Değerli Eczacılarımıza özel akaryakıt alımlarında net %5 indirim fırsatı sağlıyoruz… Hem ödemelerinizi otomatik olarak anlaşmalı bankanızdan tek seferde yapıyorsunuz hem de %5 indirim fırsatını yakalıyorsunuz.

5 Shell Business Card Fırsatları Mng kargo ile 3.40TL den başlayan belge gönderim fırsatı Goodyear lastik alımlarınızda %35 indirim fırsatı Secret Cv çalışan bulma sistemine yıllık üyelikte indirim kazanma fırsatı Shell Taşıt Tanıma sistemine dahil olarak hem akaryakıt giderlerinizden %5 indirim hem de üye kartınız ile yukarıda bulunan fırsatlardan yararlanma şansınız bulunmaktadır.

6 İLETİŞİM Samet ÇAVUŞ Zonguldak Bölge Mobile: +90 5343532698 E-mail: scavus@fikretpetrol.com.tr Ostim mah. 1213. Sokak No:1/1 Ostim/Ankara Tel : +90 312 386 34 53-54-55 Fax : +90 312 386 34 56 scavus@fikretpetrol.com.tr


"Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları