Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Presentation of the 21 ETCF II Partnerships ETCF-II is co-funded by the European Union and the Republic of Turkey TOBB.
Advertisements

Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı
EKONOMİ BAKANLIĞI HİBE DESTEK PROGRAMLARI
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı M. Emrah SOĞANCI Dış Ticaret Uzmanı Haziran 2014.
BİLGİ TOPLUMU STRATEJİSİ Halil İbrahim AKÇA DPT Müsteşar Yrd. 7 Eylül 2006.
HİBE DESTEĞİ VEREN KURUMLAR
16 Haziran Genel Kurul 16 Haziran 2009 Feriye Kültür Merkezi.
Hayatboyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı Leonardo da Vinci Genel Tanıtım.
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
GAP GIDEM Projesi AB’nin mali desteği ile UNDP tarafından GAP BKİ ile işbirliği içerisinde yürütülmektedir GAP – GİDEM PROJESİ GİRİŞİMCİ DESTEKLEME.
Türk Patent Enstitüsü Tarafından Düzenlenen Eğitim Programları
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
AB Destekli Bölgesel Kalkınma Programları
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Valiliklerde AB İşleri İçin Kapasite Oluşturulması Projesi Tanıtım Toplantısı Antalya 22 Ocak 2013.
ORTA ANADOLU KALKINMA AJANSI (ORAN) ABUDYK TOPLANTISI SUNUMU
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri
HAYAT BOYU ÖĞRENME (LLP) Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim Programı
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
KÜÇÜK YATIRIMLAR FONU ORMANLARIMIZIN EKONOMİK, SOSYAL VE ÇEVRESEL KATKILARI ÜZERİNE YEREL UYGULAMALAR PROJESİ “Yaşam için Fırsat, Doğa için Destek” İÇERİK.
T.C. ANKARA KALKINMA AJANSI DOĞRUDAN FAALİYET DESTEK PROGRAMI-2010 ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ ANKARA TİCARET ODASI 15 NİSAN.
“Kümelenme ve Uluslararasılaşma”
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
TÜRKİYE-AB KATILIM SÜRECİ VE KADIN İSTİHDAMI I
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
Mardin’de Sürdürülebilir Turizmin Geliştirilmesi için Teknik Yardım Otel Temsilcileri Odak Grup Toplantısı No: Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye.
TOBB İŞGELİŞTİRME VE YATIRIM DANIŞMANLIĞI MÜDÜRÜ
T-TTO İstanbul ticaret üniversitesi ve TTO yapılanması
İstanbul Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Mali Destek Programları
THE LINKING EASTERN ANATOLIA TO PROGRESS PROGRAMME(TUR/98/002) (DOĞU ANADOLU KALKINMA PROGRAMI) Erol Çakmak Programme Manager Ankara/ Eylül 2006 BİRLEŞMİŞ.
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
TOBB AB ÇALIŞMALARI : NASIL HAZIRLANIYORUZ? FAALİYETLERİMİZ 23 Şubat 2007.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
BODRUM YAT İMALATI İŞ KÜMESİ ROTASINI ÇİZİYOR PROJESİ
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
PROJE AÇILIŞ TOPLANTISI 5-6 MART 2009 SAMSUN/TÜRKİYE.
KALKINMA AJANSLARI 1 Milli E ğ itim Bakanlı ğ ı Mesleki ve Teknik E ğ itim Genel Müdürlü ğ ü Sosyal Ortaklar ve Projeler Daire Başkanlı ğ ı.
TÜRKİYE-AB KATILIM MÜZAKERELERİNDE MEVCUT DURUM
ÖNCELİK 6 : HAYAT BOYU ÖĞRENME İZLEME ve DEĞERLENDİRME SİSTEMİNİN GELİŞTİRİLMESİ
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler Operasyonel Hizmetler Maddi Destekler.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 5 MAYIS 2015, ANKARA ANKARA YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI Suluova Ticaret ve.
ARAŞTIRMA, GİRİŞİMCİLİK VE MESLEKLERİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ EKİM – KASIM – ARALIK 2015 DÖNEMI FAALIYETLERI.
ULUSLARARASI İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ. MÜDÜRLÜĞÜMÜZ FAALİYETLERİ  Danışmanlık Niteliğindeki Hizmetler  Operasyonel Hizmetler  Maddi Destekler  Yurt Dışı.
2015 Yılı Yöresel Değerler Mali Destek Programı Başvuru Sahibinin Adı KARABÜK TİCARET VE SANAYİ ODASI TOBB KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KOMİTESİ İŞBİRLİĞİYLE.
TC SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
Amaç PROJE BİLGİLERİ KOBİ’lerin rekabet güçlerinin artırılması KOBİ’lerin güçlendirilmesini ve istihdamın artırılması İhracat ve uluslararası işbirliklerinin.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA). AB ve Türkiye Sivil Toplum Diyaloğu IV.
KOSGEB ve Kuruluş Amacı KOSGEB, 1990 yılında 3624 sayılı Kanun ile kuruldu. Düzce’de 2012 yılında faaliyete başlamıştır. Amacı; ülkenin ekonomik ve sosyal.
T. C. BAŞBAKANLIK DEVLET PLANLAMA TEŞKİLATI MÜSTEŞARLIĞI BÖLGESEL GELİŞME VE YAPISAL UYUM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 29 Aralık 2010, Diyarbakır.
T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Türkiye Cumhuriyeti VERİMLİLİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN.
AB PROGRAMLARI VE TÜRKİYE Çisel İLERİ 28 Mart 2017.
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
Proje Türü Tarımda Modernizasyonun ve Kırsal Kalkınmanın Sağlanması ile Sanayide Rekabetçiliğin Arttırılması Proje İle İlgili Olduğu Faaliyet Alanı 72.
Tarımsal Üretici Örgütlerin Rekabet Gücünün Geliştirilmesi Projesi Kasım 2015-Şubat 2023 İzmir, Adana.
FUAR TURİZMİ FUAR NEDİR?.
ULUSAL ve AB HİBE PROGRAMLARI AB KOORDİNASYON MERKEZİ
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
TÜRKİYE’DE GİRİŞİMCİLİĞİN ÖZENDİRİLMESİ
Sunum transkripti:

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 81 İLE 81 AKADEMİK DANIŞMAN PROJESİ 6 EKİM 2015, İZMİR İZMİR YEREL KALKINMA SİNERJİ TOPLANTISI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üyelere Yönelik Hizmetler (İZTO) Kaynak: IMF, EUROSTAT Banka Protokolleri Araç takip sistemi Hibe ve Teşvik Danışmanlığı Mesam Protokolleri Girişimcilik Ekosistemi İZDEP Yurtdışı Fuar Desteği Mesleki Geliştirme Eğitimleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yerel Kalkınmaya Yönelik Kruvaziyer Turizmi TOURISMYRNA Coğrafi İşaretler İlçelerin Ekonomik Profili İş Hayatı Stratejik Planı İzmir Tanıtım Filmi İzmir Bilimpark Kentsel dönüşüme katkı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yerel Kalkınmaya Yönelik UR-GE Projesi (Plastik, Kuyumculuk, Ayakkabıcılık, Gelinlik, Tıbbi Malzeme, Bilişim) Pazar Araştırması Raporları Uluslararası Sağlık Merkezi Projesi Su Ürünleri OSB girişimi 2020 Expo Lobi Çalışmaları

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üyelere Yönelik (Ticaret Borsası) Rekolte Tespit Çalışmaları ELİDAŞ (Lisanslı Depoculuk) Projesi İZDEP Projesi Emtia Portalı Projesi Kalite ve Gıda Güvenliğinin artırılması projesi Rekabet güçlerinin artırılması projesi Sultani Çekirdeksiz Üzüm projesi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yerel Kalkınmaya Yönelik Madde Bağımlılığı ile Mücadele Projesi AB Tarım Bilgi Masası Oluşturulması Çalışması Bilgilendirici Afiş Çalışmaları Coğrafi İşaret Çalışmaları Kadın Girişimcilerin Koordinasyonu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üyelere Yönelik (EBSO) Elektronik Belge Yönetim Sistemi EBSO Pazar Projesi ve Web Portalı Dış Ticaret ve Mesleki Gelişme Eğitimleri Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ATR-Menşe Şahadetnamesi, Form A, Eur.1, Eur-Med Satış ve Onay Hizmetleri Tadım Uzmanlığının geliştirilmesi projesi (İZKA ) Mesleki Ortaöğretimde E-Staj (İZKA)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yerel Kalkınmaya Yönelik Biyokütle Enerji Sistemleri Projesi (İZKA) Ege Bölgesi Virüs Etkinlik Laboratuarı Altyapısının Oluşturulması Projesi (İZKA) Ödemiş OSB 1. Bölge Altyapı Projesi (İZKA) Dörder yıllık dönemler için Stratejik Planlar Hazırlanması Sektör Kurulları ile Ortak Akıl Toplantıları Yapılması Genç girişimcilerin koordinasyonu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yerel Kalkınmaya Yönelik * İzmir Bölgesi’nde Eko-Verimlilik Uygulamalarının Yaygınlaştırılması Projesi (İZKA+TTGV) EBİC-EGE Projesi ile ticari işbirliklerinin geliştirilmesi (AB Komisyonu; Ebiltem + DTO) Endüstriyel Havalandırma, İklimlendirme ve Soğutma Sektörü Uluslararası Rekabetçilik projesi (ESSİAD-İZKA) Savunma Sanayi Sektör Analizi Projesi (İZKA) UA Leonardo Da Vinci Mesleki İngilizcenin Geliştirilmesi Projesi (ULUSAL AJANS) UMEM Projesi (TOBB, İŞKUR, MEB) İZBAŞ Enerji ve Çevre Ortak Yönetimi Fizibilite Çalışması (İZKA) 3D Yazıcıların Kullanımı ve Eğitimi ile 3D laboratuvar kurulması (ÇSGB)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üyelere Yönelik (Aliaağa Ticaret Odası) Kargo firmalarıyla indirim protokolleri imzalanması Sağlık işletmeleri ile indirim protokolleri imzalanması İZKA mali destek bilgilendirme eğitimleri Kağıtsız Oda, Kesintisiz Hizmet Projesi (İZKA) E-imza hizmetleri için protokoller imzalanması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yerel Kalkınmaya Yönelik  Aliağa Küçük Sanayi Sitesi Arıtma Fizibilite Projesi (İZKA)

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üyelere Yönelik (Selçuk Ticaret Odası) KOSGEB destekleri bilgilendirme faaliyetleri Uygulamalı girişimcilik eğitimi (KOSGEB) Uluslararası Fuarlara Katılımı Destekleme Faaliyetleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yerel Kalkınmaya Yönelik Selçuk Turizm Geliştirme Kooperatifi (SETKA) Kurulumu EFES için UNESCO lobi faaliyetleri Şirince Turizm Çalıştayı İzmir Odaları Tanıtma ve Turizm Platformunun kurulması

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Üyelere Yönelik (Bergama Ticaret Odası) TÖMER işbirliğide üyelere İngilizce kursu Kaynakçılık kursu ve mezunların istihdamı KOSGEB uygulamalı girişimcilik eğitimi ve sertifikası hizmetleri

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yerel Kalkınmaya Yönelik Çamfıstığı Araştırma Merkezi kurulması (Ege ve Dokuz Eylül Üniversiteleri) Gri Granit için Coğrafi İşaret Çalışmaları