Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri"— Sunum transkripti:

1 Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri
ABİGEM DESTEKLERİ

2 ABİGEM NEDİR? Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri, AB-MEDA programı kapsamında finanse edilen Avrupa Birliği Komisyonu ve TOBB ortak projesidir.

3 Hedefi Avrupa Birliği Komisyonu ve TOBB adına; Ege Bölgesi Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası ve Kocaeli Sanayi Odası desteği ile İzmir, Gaziantep ve Kocaeli’nde kurulan merkezlerin hedefi, bölgelerindeki KOBI’lerin rekabet seviyelerini artırmalarına ve potansiyellerini geliştirmelerine yardımcı olacak profesyonel yönetim danışmanlığı ve eğitim hizmetlerini sunarak, bölgenin ekonomik kalkınmasına destek olmaktır.

4 Uzmanlık Merkezlerde tam zamanlı uzman danışman kadro ile birlikte özel uzmanlık gerektiren konularda, projelere destek verecek yerel ve uluslararası danışman havuzu bulunmaktadır.

5 Danışmanlık ABİGEM aracılığıyla bölge KOBİ’lerine; İhracatı Geliştirme
İş Geliştirme, Pazarlama Yönetimi, Finans Yönetimi, İnsan Kaynakları Yönetimi, Girişimcilik konularında danışmanlık ve eğitim hizmetleri verilmektedir.

6 İLETİŞİM Eğitimler ve hizmetler ile ilgili her türlü bilgi için ABİGEM İzmir'e (232) numaralı telefonlardan veya adresinden ulaşabilirsiniz.


"Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları