Date: in 12 pts Erasmus+ Proje Sonuçları Platformu.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Support.ebsco.com Kullanım Klavuzu EBSCOhost üzerinden Audiobooks
Advertisements

USTA BULUŞMA NOKTASI Merhaba,
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Dış İlişkiler Ofisi Erasmus Birimi
HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMI’na GENEL BAKIŞ
Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) MALİ UYGULAMALAR VE PROJE TAKİP SİSTEMİ Gökçe Uysal & Adem POLAT Araştırma Destek Programları.
SERIO Avrupa'da inşaat çalışanlarının iş güvenliği amacıyla çağdaş cihazların kullanımıyla çalışma esnasında meydana gelen olaylara dayalı multimedya eğitimin.
PROJE UYGULAMA SÜRECİ GÖRÜNÜRLÜK EĞİTİMİ
Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci
Uzmanlık alanı girişi için kullanıcı adı ve şifre almak için aşağıdaki linkteki sayfaya eriştiğinizde “Login”e tıklayınız…
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI
Kütüphane Web Sayfası Kullanıcı Eğitimi
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı
AB GENÇLİK( YOUTH ) PROGRAMI
ISTE Standartları Uluslararası Eğitim Teknolojileri (Derneği) Birliği (The International Society for Technology in Education-ISTE) Teknolojinin eğitimde.
31 Ekim Dönemi: Erasmus+ Nedir? Erasmus+ Programı, Avrupa Komisyonu’nun eğitim, öğretim, gençlik ve spor için önerdiği yeni programdır.
ARAYÜZ Yenilikleri – ProQuest Search Widget. The ProQuest Search Widget ProQuest Arayüzü özelliklerine; masaüstüne ve kurumunuzun WEB sitesinde istenilen.
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı İşbirliği Projeleri( Dizin )
20 Aralık ANKARA Erasmus+ ta Okul Eğitimi Destekleri.
E Y L E M 1. 3 Gençlik Demokrasi Projeleri PROGRAMI.
TÜBİTAK Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
Comenius Hazırlık Ziyaretleri ve İrtibat Seminerleri Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Hayatboyu Öğrenme Programı (LLP)
ERASMUS PLUS Şubat 2014 Ahmet BOYLU
GENÇLİK PROGRAMI EYLEM 1.3. GENÇLİK DEMOKRASİ PROJELERİ
RSS Rss nedir? Rss özellikleri nelerdir? Rss Nasıl kullanılır?
Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı
Oturum aç butonuna tıklayın.
1 T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ EĞİTİM VE GENÇLİK PROGRAMLARI MERKEZİ BAŞKANLIĞI.
Comenius Okul Ortaklıkları Projeleri Comenius Okul Ortaklıkları Eğitimde kaliteyi arttırmak ve Avrupa boyutunu geliştirmek amacıyla, Avrupa’nın farklı.
MESLEK ANALİZİ İLE İLGİLİ BAZI HATIRLATMALAR Görev Meslek elemanın tarafından icra edilen işin en büyük / ana bölümüdür. Bir sorumluluk alanı altındaki.
Avrupa’da Fen Eğitimi için Topluluk Murat YATAĞAN
ULUSLARARASI İLİŞKİLER BİRİMİ 22 EYLÜL 2011 Erasmus Staj Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısı ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası İlişkiler.
Yazılım Geliştirme Projesi
3 HAZİRAN ERASMUS+ ORYANTASYON TOPLANTISI.
STRATEJİK YÖNETİM VE PLANLAMA
Türkiye Yetişkin Öğrenme Projesi Proje Çıktıları
Avrupa okulları içi ağ eTwinning Türkiye Ulusal Destek Servisi.
AFYONKARAHİSAR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ Çevre Yönetimi ve Denetiminden Sorumlu Şube Müdürlüğü Çevre Bilgi Sistemine Kayıt Olma ve Kirlenmiş Sahalar.
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ERASMUS+ GENÇLİK PROGRAMI
ORDU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ARGE BİRİMİ-PROJELER EKİBİ
1 CONSUMER ACADEMY ‘CONSUMER ACADEMY’ TÜKETİCİ AKADEMİSİ Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü.
Gundemkep.com.tr. Gundemkep.com Amaç: Kep sisteminde kanal yapısının açıklanabilmesi için hazırlanmıştır. Uygulama: Web Site işlemleri Sisteme giriş işlemleri.
eTwinning Projeleri Nedir?
KURULUŞ VE YAPISI Türkiye 1999 Helsinki Zirvesi’nde Avrupa Birliği’ne adaylık sürecinin başlaması ile topluluk programlarından yararlanmaya başlamıştır.
Bolu İzzet Baysal Halk Eğitimi Merkezi ve A.S.O. GİRİŞİMCİLİK BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
1 RAP4LEO PROJE SAHİPLERİ İÇİN GÖRSEL KULLANIM KILAVUZU (v.1.07) Eğitim ve Kültür.
YENİ DÖNEM PROGRAMLAR HERKES İÇİN ERASMUS ‘ERASMUS for ALL ’ 6 Mayıs Ege Üniversitesi, İZMİR.
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ. AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ EKİBİ Ofis Başkanı: Doç. Dr. Hazım Kemal Ekenel (Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi), Ofis Uzmanları:
BAP OTOMASYON SİSTEMİNDE PROJE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ERASMUS+ SPORT; SPOR ETKİNLİKLERİ.
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
NEDİR? ThinkQuest öğrenci ve öğretmenlerin web ortamı üzerinden fikir ve proje paylaşabildikleri bir web sayfasıdır. Adresi :
Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı
2017/2018 AKADEMİK YILI ERASMUS+ STAJ HAREKETLİLİĞİ
İTÜ AB MERKEZİ ARAŞTIRMA OFİSİ
   .         «Sisteme Giriş» alanı «Dil Seçeneği» alanı.
BAGS TO DO İN YOUR CİTY “ŞEHRİNDE YAPACAK ÇOK ŞEY VAR”
KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILMASI İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ
PROJE YAYGINLAŞTIRMA VE İLGİLENDİRME FAALİYETLERİ
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
BİLGİ’DE ULUSLARARASI DEĞİŞİM
Dereceli Puanlama Anahtarı Hazırlama
Sunum transkripti:

Date: in 12 pts Erasmus+ Proje Sonuçları Platformu

Date: in 12 pts Education and Culture  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN?  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN? Erasmus+ Proje Sonuçları Platformu Nedir?

Date: in 12 pts Education and Culture  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN?  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN? Avrupa Komisyonu Erasmus+ Projeleri Veri Tabanında; ’den fazla Erasmus+ projesi civarında Hayatboyu Öğrenme projesi 2.000’in üzerinde Gençlik (Youth in Action) projesi İyi uygulamalar Başarı Hikayeleri

Date: in 12 pts PCICFHE International cooperation Niçin Kullanılır? Sonuçların paylaşılması Yeni proje fikirleri Görünürlük

Date: in 12 pts Education and Culture  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN?  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN? Kimler Kullanmalı? KA2 yararlanıcıları için zorunlu KA1 ve KA3 yararlanıcıları için isteğe bağlı (tavsiye edilir)

Date: in 12 pts Ne zaman kullanılır?  Proje başvurunuzdan önce ortaklarınızı bulmak için,  Projenizin uygulama aşamasında faaliyet sonuçlarınızı yüklemek için,  Projeniz bittiğinde proje sonuçlarınızın Ulusal Ajans uzmanı tarafından görüntülenmesi ve raporunuzun onaylanması için.

Date: in 12 pts Education and Culture  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN?  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN? Nasıl Kullanılır? Proje başvurunuzdan önce: Arama kriterlerini (program, yıl, ülke, faaliyet alanı, anahtar kelime) kullanarak yeni proje fikirlerine ulaşabilir, potansiyel ortaklarınızı bulabilirsiniz.

Date: in 12 pts Education and Culture  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN?  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN?

Date: in 12 pts Education and Culture  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN?  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN? Nasıl Kullanılır? Hibe sözleşmeniz imzalandıktan sonra: Platformu kullanabilmeniz için tarafınıza ilgili link ve açıklamaları içeren bir e-posta gönderilir. E-postada iletilen talimatlar doğrultusunda kayıt olun (Kurumunuzun ve ortaklarınızın iletişim bilgilerinin görüntülenmesi sizin tercihinize bağlıdır.) Logonuzu, web sitenizin adresini ve proje sonuçlarınızı yükleyerek kullanmaya başlayın.

Date: in 12 pts Education and Culture  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN?  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN? Kullanıcı Ekranınızın Görüntüsü (küçük değişiklikler içerebilir)

Date: in 12 pts Education and Culture  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN?  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN? Nasıl Kullanılır? Projeniz tamamlandıktan sonra: Tarafınıza, projenizin Ulusal Ajans uzmanı tarafından validasyonunun yapılabilmesi için proje sonuçlarınızı platforma girmenizi ve yayınlamanızı talep eden bir e-posta gönderilir. E-postada iletilen talimatlar doğrultusunda kullanıcı ekranınıza logonuzu, web sitenizin adresini ve proje sonuçlarınızı yükleyin.

Date: in 12 pts Sorularınız için? Contact the helpdesk!

Date: in 12 pts Education and Culture  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN?  WHY?  HOW?  WHAT?  WHEN? Değişen yaşamlar, yeni ufuklar Görünürlük Yeni proje fikirleri Sonuçların paylaşılması