Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NEDİR? ThinkQuest öğrenci ve öğretmenlerin web ortamı üzerinden fikir ve proje paylaşabildikleri bir web sayfasıdır. Adresi :

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NEDİR? ThinkQuest öğrenci ve öğretmenlerin web ortamı üzerinden fikir ve proje paylaşabildikleri bir web sayfasıdır. Adresi :"— Sunum transkripti:

1

2 NEDİR? ThinkQuest öğrenci ve öğretmenlerin web ortamı üzerinden fikir ve proje paylaşabildikleri bir web sayfasıdır. Adresi : www.thinkquest.ORG

3 Nasıl Üye Olunur? THINKQUEST OKUL KAYDI Uyarı! Bu bölümde hem ThinkQuest Projects'e (eskiden Think.com) hem de ThinkQuest Competition'a nasıl kaydolunacağı ilişkin talimatlar yer almaktadır. Sadece ThinkQuest Competition'a kaydolmak istiyorsanız, lütfen Yarışma bölümünü ziyaret edin. Lütfen not edin: Yarışma Okulu sadece bir okul çalışanı kaydettirebilir (öğrenciler ve veliler başvuramaz). Bir okuldan sadece bir çalışan başvurabilir. Okul kaydedildikten sonra, okuldaki tüm öğretmenler ve öğrenciler hesap alabilir. kaydolmadan önce, okulunuzun uygunluk gereksinimlerini karşıladığından emin olun.uygunluk gereksinimlerini

4 OKUL KAYDI YAPIMI http://www.thinkquest.org sitesine gidinhttp://www.thinkquest.org

5 Okul Kaydı Nasıl Yapılır (Devam) Ülkenizi ve bulunduğunuz yeri seçin. "Tek Okul" seçeneğini belirleyin. Hem ThinkQuest Projects'e, hem de ThinkQuest Competition'a kaydolmak için "Projeler ve Yarışma"'yı seçin. Yasal Sözleşmeleri görüntülemek için bağlantılara tıklayın. Okul detaylarını ve iş e-posta adresinizi girin. İleri düğmesine tıklayın.

6 Okul Kaydı Nasıl Yapılır (Devam)

7 Listeden okulunuzu seçin veya okulunuz listede yoksa Okul Ekle düğmesine tıklayın. Okul Kaydı Nasıl Yapılır (Devam)

8 Okul bilgilerinizi doğrulayın veya girin. Hitap şeklinizi, tam adınızı, iş unvanınızı ve ThinkQuest Projects'te oturum açmak için kullanacağınız parolayı doğrulayın veya girin. ThinkQuest Yasal Sözleşmeleri'ni okulunuz adına kabul etme yetkisine sahip bir müdür veya müdür yardımcısının ("İmza Makamı") hitap şeklini, tam adını, iş unvanını ve e-posta adresini girin. İleri düğmesine tıklayın. Okul Kaydı Nasıl Yapılır (Devam)

9

10

11 Girdiğiniz tüm bilgileri gözden geçirin (düzenlemeler yapmak için Geri'ye tıklayın) ve İleri düğmesine tıklayın. Artık başvuruyu tamamladınız. E-posta yoluyla bir onay alacaksınız; İmza Makamınız ise ThinkQuest Yasal Sözleşmesi'ni nasıl kabul edeceğini belirten bir e-posta alacak. İmza Yetkiliniz ThinkQuest Yasal Sözleşmesi'ni kabul ettikten sonra, Oracle Education Foundation Personeli başvurunuzu inceler.ThinkQuest Yasal Sözleşmesi Başvurunuz onaylanırsa, ThinkQuest Projects'te okulunuzu ayarlamak için yönergeler içeren bir e-posta alırsınız Okul Kaydı Nasıl Yapılır (Devam)

12

13 KAYIT ONAYI


"NEDİR? ThinkQuest öğrenci ve öğretmenlerin web ortamı üzerinden fikir ve proje paylaşabildikleri bir web sayfasıdır. Adresi :" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları