BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ?

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Beden Eğitimi Öğretmenlerinin Yönlendirilmesi ve Motive Edilmesi
Advertisements

TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
AMPUTE FUTBOLUN KURULUŞU
TÜRK SPOR EĞİTİMİ İÇİN BAZI ÖNERİLER VE NELER YAPILMALI?
ŞARKİKARAAĞAÇ KAYMAKAMLIĞI
ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU 1.
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
SPOR YAP SAĞLIKLI YAŞA! A1 Lila Sınıf.
PSİKOLOJİK TEMELLER Dr. Fatih DERVENT.
SPOR VE ÇEVRE KAMU KURUM VE KURULUŞLARIN SPORA ETKİSİ
ATICILIK. TARİHÇE  2002 YILINDA 2 SPORCUYLA BAŞLATILAN BRANŞ 2008 YILINDA 70 SPORCUYA ULAŞMIŞTIR.  ERKEKLERİN YANISIRA BAYANLARDA SPORA BAŞLATILMIŞTIR.
Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü
ATLETİZM FEDERASYONU BAŞKANLIĞI MERKEZ HAKEM KURULU SUNUSU
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu faaliyetlerinde Kort kenarlarında 80 Reklam Panosuna İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri.
İşgücü Piyasası ve Eğitim Bilgi Dağıtım Sistemi
1. S ınıf içi süreçlerin geliştirilmesine ve zenginleştirilmesine yönelik olarak materyal geliştirme, ölçme değerlendirme, öğretim yöntemleri gibi alanlarda.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ.
Özürlü STK’larının Lobicilik ve Hak Temelli Yaklaşımlar Konusundaki Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi ………………………..Belediyesi Türkiye Badminton Şampiyonası (1 ) …………..Bld.Spor Günleri ( Badminton Eğitimi) ( 2 ) ………………………………..’da.
Squash Federasyonu Sponsorluk Teklifi Squash Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Engelliler Okulunda Badminton Eğitimi ve Engelliler Türkiye Şampiyonası yapılması. İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi 30 Çok Amaçlı Toplum Merkezleri Badminton Eğitimi İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları:
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Milli, Başarılı, İhtiyaç sahibi “BİR SPORCUYA DA SEN BURS VER” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.
İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün ulusal ortağı ve temel paydaşı olduğu Kadın Dostu Kentler Programı, Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu-
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi “Badminton Federasyonu Ana Sponsorluk” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Badminton.
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
BEDEN EĞİTİMİ PERFORMANS ÖDEVİ
  Çocukların birçoğunun okuma alışkanlığının olmadığını, rol model olarak anneyi örnek alan çocukların da okuma alışkanlığı kazanmakta zorlandığını.
Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi “ 81 ilde 1500 Spor Salonlu Okulda Sponsor’un adı ile Badminton Spor Okulları” İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun.
OLİMPİYAT SPORCU EĞİTİM MERKEZİ
İLETİŞİMDE KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARININ ROLÜ
Okul modülünden veya sporcu sporcu listeleye tıklayalım.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ DANS SPORLARI TOPLULUĞU
FEDERASYONU FEDERASYON BA Ş KANI : FEDERASYON ASBA Ş KANI : GENEL SEKRETER İ :
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Milli Takımları Malzeme, Kıyafet, Burs,Yemek, İçecek, Kargo, Sağlık,Ulaşım vb. Sponsorluğu İsim Hakkı.
KAYSERİ İLE OKUMAK PROJESİ
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Mahalleler arası Badminton Turnuvası İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim.
Badminton Federasyonu Sponsorluk Teklifi Badminton Federasyonu Badminton Online Oyun CD’si İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü - Sponsor.
M. EMİN SARAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ
Sait Gürsoy’la Başarıya Doğru. Bakış Açısı 1950’li yıllar: “Ne bulursam onu alırım.” 1970’li yıllar: “Neyi alabilirsem onu alayım.” 2010’lu yıllar: “Ne.
Barbell. A ğ ırlık kaldırma esasına dayanan bir spor dalı. Demir veya tahta bir sapla birleştirilen yuvarlak veya yassı iki kütlenin meydana getirdi ğ.
Projeler için okulda 3 defa öğretmenler kurulu toplanmıştır. 1. Kurulda stratejik eylem planı ve projeler ana hatlarıyla değerlendirilmiştir. 2. Kurulda.
Öğr. Gör. Mehmet KAYAKUŞ Yrd. Doç. Dr. İsmail Serkan ÜNCÜ
YÜKSEK SADAKAT KONSERİ
ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU.
DARICA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ
ÖNCELİK 6 : HAYAT BOYU ÖĞRENME İZLEME ve DEĞERLENDİRME SİSTEMİNİN GELİŞTİRİLMESİ
En İyiler İçin Çalışırız
KANO.
ATLETİZM FEDERASYONU MERKEZ HAKEM KURULU FAALİYET SUNUSU.
Ortaklık Kurma Kütüphan-e Türkiye Tanıtım Çalışma Grubu Ankara, Ağustos 2015.
1922 SALİHLİ GENÇLİK ve SPOR KULÜBÜ
1 BRİFİNG “” Mustafa Kemal Atatürk “En büyük sava ş, cahilli ğ e kar ş ı yapılan sava ş tır.” Mustafa Kemal Atatürk Dursunbey İlçe Milli Eğitim.
1 CONSUMER ACADEMY ‘CONSUMER ACADEMY’ TÜKETİCİ AKADEMİSİ Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü.
SPOR ETKİNLİK ENDÜSTRİSİNİN ÖZELLİKLERİ
KALKINMA PLANLARINDA SPOR
Ufuk Bayram ile Business Class 3 AĞUSTOS’tan itibarenHaftaiçi hergün saat 20:20’de Kanal Yani elevizyonda.
İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü ERASMUS+ SPORT; SPOR ETKİNLİKLERİ.
TÜRKİYEDE VETERAN MASA TENİSİNİN GELİŞİMİ
TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU
ENGELLİLERDE MASA TENİSİ
Türkiye’de Spor Yönetimi
Dans Eğitmeni, TDSF A Klasman Dans Sporcusu
SEVGİLİ ARKADAŞLAR; TAE; Ayak, KWON; El anlamına gelmektedir. DO ise, ahlak ve fazilete ulaşmak için takip edilmesi gereken düşünce ve davranış biçimidir.
Antik Olimpik Oyunlar MÖ 776 – MS 393 Dini temeller - Zeus
Volleyboll Voleybol nedir? Nasıl oynanır? Saha ölçüleri? İbrahim koca 28 İbni sina okulu.
Voleybol nedir? Nasıl oynanır? Saha ölçüleri? SECEM ATEŞ 9/B606.
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük KİTLE İLETİŞİM ARAÇLARI – ATATÜRK ve İLETİŞİM 1.
Sunum transkripti:

BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? ÇÜNKÜ; Badminton Federasyonu faaliyetleri 2006 ve 2007’de TRT 3 başta olmak üzere, Türk Spor TV ve bir çok kanalda naklen ve banttan yayınlanmıştır. Badminton Federasyonu Türk Spor TV ile yayın sözleşmesi yapmıştır ve bu sayede Badminton Federasyonu’nun bütün müsabakaları naklen veya banttan Türk Spor TV’de yayınlanmaktadır. 2008 yılında da yayınlanmaya devam edecektir. Badminton Federasyonu 81 İlde açtığı “81 İlde Badminton Spor okulları”, MEB ile protokol çerçevesinde 1500 Spor salonlu okula yapılacak Malzeme yardımları, “SHÇEK’lerde Badminton”, “Yibo ve Piyolarda Badminton”, “60 Cezaevinde Badminton”, Kreş ve Anaokullarında “Badminton Spor okulları Projeleri” ile 81 ilde faal hale gelmiştir. Ayrıca Badminton “O Köy bizim köyümüzdür”, Projesi ile de ilçe ve köylerde de oynanan bir spor dalı haline gelmiştir. 2008 yılında da “81 ilde Badminton Spor okulları” Projelerimiz artarak devam edecektir.

BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? ÇÜNKÜ; Badminton Federasyonu’nun Lisanslı Badmintoncu sayısı şuan 25 bindir. 2008 yılında hedefimiz 100.000 lisanslı Badmintoncudur. Ayrıca 2008 yılı sonunda en fazla faal sporcusu olan branş Badminton olacaktır. Badminton Federasyonu İhlas Haber Ajansı, Cihan Haber Ajansı ve Anadolu Haber Ajansına abone olan tek Amatör Spor Federasyonudur. Haber niteliği taşıyan bütün faaliyetlerimiz ajanslar tarafından değerlendirilmektedir. Badminton Federasyonu, Badminton müsabakalarına gelen seyircilere çekiliş ve yarışmalar ile hediyeler dağıtarak seyirci katılımını artırmaktadır. 81 İlde açılan “Badminton Spor Okulları”na devam eden öğrenciler seyirci olarak müsabakaları izlemektedir.

BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? ÇÜNKÜ; Badminton Federasyonu 2006 yılında ülkemize en fazla madalya kazandıran 6. Federasyon olmuştur. 2007 yılında yine ilk 5 branş arasına girecektir. Badminton 2007 yılından itibaren okullarda da en yaygın ilk 5 branş arasına girecektir. Badminton Federasyonu’nun yapacağı faaliyetlerle Badminton, Aileler ve Mahalleler arasında SHÇEK’lerde, Engelli Okullarında, Yibo ve Pio’larda, Sokakta Çalışan Çocuklar arasında, Cezaevlerinde en yaygın spor dalı olacak ve “HALKIN” Sporu haline gelecektir. Badminton Federasyonu faaliyetlerinin tamamını sponsor firmaların talep ettikleri bölgelerde ve tarihlerde gerçekleştirebilecek altyapıya ve ön hazırlığa sahiptir. Badminton 3000 yıllık maziye sahip, Dünya’da da 120’den fazla ülkede 10 Milyon lisanslı sporcu ile oynanan en popüler spor dallarından birisidir. Badminton Olimpik bir spordur.

BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? ÇÜNKÜ; Badminton Federasyonu 2007 yılında en fazla antrenörlük kursu açan Federasyon olmuştur. Badminton 2007 yılında 81 İlin tamamında antrenör kursu açan tek Federasyondur .2008 yılında da antrenörlük kurslarımız artarak devam edecektir. Badminton Federasyonu, 2007 yılında ülkemizde 4 Uluslararası Turnuva ve Şampiyona düzenlemiştir. Badminton Federasyonu 2006-2007 yıllarında 60 Cezaevinde 2000 hükümlüye “Badminton Eğitimi” vermiş ve bu 60 Cezaevine Malzeme yardımı yapmıştır.126 Gardiyan’a da “Badminton Antrenörlük Belgesi” vermiştir. 2007 yılında da 22 E tipi cezaevinde turnuva yapmıştır.2008 yılında da bu eğitimler, yarışmalar ve malzeme yardımları devam edecektir. Badminton Federasyonu 2 yıldır Meclis Oyunları’nda Millet vekillerimizi Badminton ile tanıştırmıştır. 2007 yılında 450 Milletvekilimize Badminton raketi dağıtılmıştır. 2008 yılında da III.Meclis Oyunları kapsamında Badminton müsabakalarına devam edilecektir. 2008 yılında bütün Millet vekillerimiz Badmintonla tanışacaktır.

BADMINTON FEDERASYONUNA ve FAALİYETLERİNE NEDEN SPONSOR OLMALISINIZ? ÇÜNKÜ; Federasyon olarak hazırladığımız 17 dakikalık Badminton Eğitim CD’si RTÜK üst kurulunca kabul edilmiş ve 10 ulusal kanalda yayınlanmıştır. 2008 yılında da yeni Badminton Eğitim CD’si Ulusal ve Yerel kanallarda yayınlanacaktır. Badminton açık ve kapalı alanlarda, plajda, piknikte, tatilde, ailece oynanabilen zevkli bir spor dalıdır.