Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları (11-13-15-17-19 Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları (11-13-15-17-19 Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor."— Sunum transkripti:

1 Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları ( Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor hakları: Projenin İsim hakkı Sponsora ait olacak.Afişlerde Sponsor adı geçecek. Sponsor firma adı ile istediği il’deki 50 veya 100 okula malzeme dağıtılacak. 50 veya 100 Okulda Sponsor firma Badminton Spor okulları başlatılacak. 50 veya 100 Beden Eğit. öğretmenine Sponsor adı ile Antrenörlük semineri verilecek. 50 veya 100 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor adı geçecek. Müsabaka Türk Spor TV’de 15 gün banttan yayınlanacak. Müsabaka da Kort kenarlarında Sponsor firma reklam panoları olacak. Web Sitemizde 1 Yıl Sponsor firmanın reklamı olacak.

2 “Artık …………….’da 500 veya 1000 bin Öğrenci …………… sayesinde Spor yapacak”

3 PROJENİN TANIMI ve SPONSOR HAKLARI
Sponsor firmanın belirleyeceği bir ilde spor salonunda ………………… Yaş gruplarından birinde “Türkiye Badminton Şampiyonası” yapılmasıdır. Sponsor’a Geri Dönüşü: Projenin İsim hakkı,afiş ve pankartlarda Sponsor’un adı ile anılacak. 50 veya 100 Okula Firma’nın adı ile malzeme dağıtılacak. 50 veya 100 Okulda Sponsor firma adı ile Badminton Spor okulu başlatılacak. 50 veya 100 Okulun Beden Eğitimi öğretmenine Antrenörlük semineri verilecek. 50 veya 100 Okula dağıtılacak malzemelerde Sponsor firmanın adı geçecek. Müsabaka Türk Spor TV’de 15 gün banttan yayınlanacak. Müsabaka da Kort kenarlarında sponsor firmanın reklam panoları olacak. Badminton Spor Okullarına dağıtılacak ; * Raketlerin üzerinde “ Sponsor firmanın hediyesidir” etiketleri olacaktır. * Dikme’lerin (File bağlanan demir) üzerinde “Sponsor firmanın hediyesidir” baskıları olacaktır.

4 Projelerin Amaç ve Hedefleri
Seçilen ilde Badmintonun tanınması ve yaygınlaştırılması. Seçilen ilde Spor Salonlarının aktif hale getirilmesi. Seçilen ilde Beden Eğitimi ve Sınıf Öğretmenleri’nin harekete geçirilmesi. Seçilen ilde yaşayan çocukların sürekli yapabilecekleri bir sporla eğitilmeleri. Seçilen ilden Badminton Milli Takımı’nın alt yapısına sporcu yetiştirilmesi. Seçilen ilden Badminton da Uluslararası alanda başarı getiren sporcular yetiştirmek.

5 SOMUT FAYDALAR Sponsor Firmanın belirleyeceği il-İlçe sınırları içerisinde ki 50 veya 100 okulda “Sponsor firma Badminton Spor Okulları” Projesinin İsim hakkı sahibi olarak en az birebir okul, öğrenci ve ailelerle birlikte yaklaşık kişiye ulaşmış olacaktır. Seçilen İl sınırları içerinde görev yapan yaklaşık Beden Eğitimi veya Sınıf Öğretmeni Sponsor firmanın Potansiyel Antrenörü olacaktır.

6 Sponsorluk Alternatifleri ve İş Birliği Koşulları
Dağıtılacak Toplam Malzeme; 500 veya 1000 Adet Badminton Raketi 100 veya 200 Kutu Badminton Topu 50 veya 100 Adet File 15 veya 30 Adet Dikme (Spor salonu olan okullara) Her Bir Okula Dağıtılacak Malzeme; 10 Badminton Raketi 2 Kutu Top 1 File 1 Dikme (Spor salonu olan okullara)

7 SPONSORLUK BEDELİ “ Yaş grupları Türkiye Badminton Şampiyonası “
ve Bütün Sponsor haklarının toplam bedeli : YTL (100 Okula Malzeme dağıtımı olursa) YTL (50 Okula Malzeme dağıtımı olursa)

8 Bize Ulaşmak İçin Ulus İş Hanı A Blok Kat : 10 No : 1013 Ulus / ANKARA
WEB: MAİL: Tel : Fax : Sponsorluk Hattı Başkan Cep Tel :


"Badminton Federasyonu Örnek Sponsorluk Teklifi Türkiye Şampiyonaları (11-13-15-17-19 Yaş ve Büyükler) İsim Hakkı Teklifi Sponsorluğun Geri Dönüşü-Sponsor." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları