KOSGEB Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Destekleri Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Destekleri.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
KAMU İDARELERİNDE STRATEJİK PLANLAMAYA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK Kamu idarelerinde stratejik planlamaya ilişkin usul ve esaslar hakkında.
Advertisements

GENEL SHY-6A HAVA TAKSİ İŞLETMELERİ RUHSAT AKIŞ DİYAGRAMI
GENEL SHY-6A TİCARİ HAVA TAŞIMA İŞLETMELERİ RUHSAT AKIŞ DİYAGRAMI
 Önemli siyasi ve ticari bir partner olan AB’nin KOBİ ve esnaf-sanatkar mevzuatını ve ilgili diğer mevzuatını incelemek, gerekli olanlarını tercüme etmek,
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI «TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ»
T.C İÇİŞLERİ BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ
HİBE DESTEĞİ VEREN KURUMLAR
T.C SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
E Y L E M 5. 1 Gençlerin ve Gençlik Politikalarından Sorumlu Olanların Toplantıları PROGRAMI.
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus AB Yüksek Öğretim Programı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi.
KAMAG Kamu Araştırmaları Destek Grubu
Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı TÜBİTAK TEYDEB... Firma düzeyinde katma değer oluşturanların, Ar-Ge ve yenilik çalışmalarını.
ÖZELLİKLE KIZ ÇOCUKLARININ OKULA DEVAM ORANLARININ ARTTIRILMASI HİBE PROGRAMI TAM BAŞVURU FORMU PAKETİ HAZIRLAMA EĞİTİMİ Eylül 2013 GİRİŞ.
TÜBİTAK 1512 Girişimcilik Aşamalı Destek Programı
ARİNKOM TTO SAN – TEZ Destekleri. ARİNKOM TTOSAN-TEZ Programı 27 Şubat 2014 tarihli ve sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Sanayi Tezleri Projelerinin.
BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ TUBİTAK İŞ AKIŞ ŞEMASI
AR-GE, İNOVASYON ve ENDÜSTRİYEL UYGULAMA
ÖZEL EĞİTİM VE KAYNAŞTIRMA UYGULAMALARI
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme
Doç. Dr. Esvet AKBAŞ YYÜ Rektörlüğü PDO Koordinatörü 2013-VAN.
PROJE BAŞVURUSU PROJE’NİN HAVUZA ALINMASI KOMİSYON TOPLANTISI
LİSANSSIZ HİDROELEKTRİK SANTRALLER
SEKTÖREL YATIRIM ALANLARINDA GENÇ İSTİHDAMININ DESTEKLENMESİ II HİBE PROGRAMI TAM BAŞVURU FORMU PAKETİ HAZIRLAMA EĞİTİMİ Kasım 2013 GİRİŞ.
Kurulun İnceleme ve Araştırması
TÜBİTAK KAMU PROJELERİNİ HAZIRLAMANIN TAM ZAMANI
HUKUK BİRİMİ. GÖREVİ MARMARİS TİCARET ODASI ADINA YA DA ALEYHİNE AÇILAN İCRA TAKİPLERİNİ VE DAVALARI TAKİP ETMEK.
BEP HAZIRLAYACAK EKİBİN OLUŞTURULMASI
SANAYİ ARAŞTIRMA VE GELİŞTİRME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
İSMMMO İSTANBUL VALİLİĞİ AB PROJELERİ İŞBİRLİĞİ HAZİRAN 2009.
Projeler.meb.gov.tr Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanlığı PROJELER KOORDİNASYON MERKEZİ BAŞKANLIĞI 2010.
İL YATIRIM PROGRAMI HAZIRLIK VE İZLEME SÜRECİ
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
SANAYİ TEZLERİ PROGRAMI (SAN-TEZ) Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü
HOŞGELDİNİZ ESKİŞEHİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
YETKİLENDİRME DAİRE BAŞKANLIĞI OSGB İŞ VE İŞLEMLERİ
XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Deniz Bayhan Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi.
MEVLANA DEĞİŞİM PROGRAMI. Mevlana Değişim Programı, Türkiye’de yurt içinde eğitim veren yükseköğretim kurumları ile yurt dışında eğitim veren yükseköğretim.
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
DOĞRUDAN TEMİN 22 (abc).
AÇIK İHALE USULÜ İŞ AKIŞ SÜRECİ
TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI (TEKNOYATIRIM) Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü.
Hacettepe Teknoloji Transfer Merkezi (HT-TTM) Girişimcilik Ofisi
İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
Yöneltme/Yerleştirme
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FARABİ GİDEN - GELEN ÖĞRENCİ VE ANLAŞMA SORUMLUSU BİL. İŞL. GÖKHAN ÖZDEMİR.
Erasmus Programı Personel Hareketliliği Faaliyeti Bilgilendirme Toplantısı Dış İlişkiler Ofisi.
BEP GELİŞTİRME BİRİMİ Aralık 2005-Ankara. BEP Geliştirme Birimi Başkan Aile Sınıf Öğretmeni Gezerek Özel Eğitim Görevi Verilen Öğretmen Özel Eğitim.
BAP OTOMASYON SİSTEMİNDE PROJE BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?
T.C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE DESTEK PROGRAMLARI İL MÜDÜRLÜKLERİ EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI.
TEKNOPAZARDESTEĞİ HAZİRAN 2016 ANKARA. Teknolojik Ürün, Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programı Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Teknoloji Genel.
ULUSLARARASI KULUÇKA MERKEZİ VE HIZLANDIRICI DESTEK PROGRAMI 2016 / ANKARA.
KOSGEB Destekleri Yönetmeliği Uygulama Yönergesi 1.
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
KKTC’DE II.GİRİŞİMCİLİK PROJESİ
AKADEMİK KONUKEVİ İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
KISMİ ZAMANLI ÖĞRENCİ ÇALIŞTIRILMASI İŞLEMLERİ İŞ AKIŞ SÜRECİ
ÖZEL EĞİTİM Özel eğitime ihtiyacı olan bireylerin eğitim ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak için özel olarak yetiştirilmiş personel, geliştirilmiş eğitim.
TÜBİTAK BİLİMSEL DESTEKLEME PROGRAMLARI
Proje Başvurusu Değerlendirme Süreci
Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Destekleri
VE HIZLANDIRICI DESTEK PROGRAMI
Kaynak göstererek kullanabilirsiniz.
2019 YILI TEKNİK DESTEK PROGRAMI Bilgilendirme Sunumu
Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI ARASINDA
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
KÜSİ Bursa İl Temsilcisi
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Sunum transkripti:

KOSGEB Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Destekleri Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Destekleri

► Teknoloji Araştırma ve Geliştirme Desteği Bu destek, TEKMER ve DTİ İşbirliği Protokolleri kapsamında ve Teknoloji Geliştirme ve Yenilik Programına katılan Yararlanıcılara sağlanır. ► Destek Başvuruları ve Değerlendirme Yararlanıcılar tarafından hazırlanan Başvuru Formları ve ekleri, TEKMER ve DTİ İşbirliği Protokolleri ile oluşturulan Kurullarda değerlendirilerek karar alınır.Uygulama Birimi, Kurul Gündemini oluşturarak toplantı tarihinden en geç 5 gün önce kurul üyelerine ulaşacak şekilde Gündemi ve Dosyaları eksiksiz olarak gönderir.

Kurullar; Kurullar; Bilimsel ve teknolojik yaklaşım ve yenilik, Bilimsel ve teknolojik yaklaşım ve yenilik, Yaratacağı katma değer, Yaratacağı katma değer, Girişimcilik/İşletme becerisi, açısından proje başvurularını değerlendirir.Başvuru Formu Uygulama Birimi Uzman/Uzman Yardımcısı tarafından mevzuata uygunluk ve istenen bilgiler / belgeler yönünden incelenir.Ön incelemesi tamamlanan projeler, teknik ve teknolojik değerlendirmenin yapılacağı Kurula sunulur.Uygulama Birimlerinde İnceleme ve Seçme Kurulu, başvuru sahibi Yararlanıcının da hazır bulunduğu toplantıda başvuruyu değerlendirir. İnceleme ve Seçme Kurulunca desteklenmesi uygun bulunan Başvuru Formu ve ekleri İnceleme ve Seçme Kurulu Kararı ekinde İcra Kuruluna sunulur.İcra Kurulunda yapılan değerlendirme sonucunda karar verilir. Girişimcilik/İşletme becerisi, açısından proje başvurularını değerlendirir.Başvuru Formu Uygulama Birimi Uzman/Uzman Yardımcısı tarafından mevzuata uygunluk ve istenen bilgiler / belgeler yönünden incelenir.Ön incelemesi tamamlanan projeler, teknik ve teknolojik değerlendirmenin yapılacağı Kurula sunulur.Uygulama Birimlerinde İnceleme ve Seçme Kurulu, başvuru sahibi Yararlanıcının da hazır bulunduğu toplantıda başvuruyu değerlendirir. İnceleme ve Seçme Kurulunca desteklenmesi uygun bulunan Başvuru Formu ve ekleri İnceleme ve Seçme Kurulu Kararı ekinde İcra Kuruluna sunulur.İcra Kurulunda yapılan değerlendirme sonucunda karar verilir.

Sadece İnceleme ve Karar Kurulu bulunan Uygulama Birimlerinde ise başvuru, Yararlanıcının da hazır bulunduğu toplantıda değerlendirilerek karar verilir.Karar, Yararlanıcıya 15 gün içerisinde yazılı olarak bildirilir.Kurullarda başvurunun değerlendirilmesi sürecinde konu uzmanının görüşüne ihtiyaç duyulması halinde, Kurul Kararı ile Üniversiteden resmi yazışma ile danışmanlık hizmeti alınır.Desteklenmesine karar verilen Yararlanıcıların işletmeleri bulunmuyorsa; sonucun kendilerine bildirildiği yazının evrak çıkış tarihinden itibaren en fazla üç ay içinde işletmelerini kurmaları ve bu süre içinde Yararlanıcı Durum Tespit Formu düzenlenerek, SYH Planı hazırlamalarını müteakip yapılacak değerlendirme sonucuna göre Uygulama Birimi ile Genel Sözleşme yapmaları gerekir. Sadece İnceleme ve Karar Kurulu bulunan Uygulama Birimlerinde ise başvuru, Yararlanıcının da hazır bulunduğu toplantıda değerlendirilerek karar verilir.Karar, Yararlanıcıya 15 gün içerisinde yazılı olarak bildirilir.Kurullarda başvurunun değerlendirilmesi sürecinde konu uzmanının görüşüne ihtiyaç duyulması halinde, Kurul Kararı ile Üniversiteden resmi yazışma ile danışmanlık hizmeti alınır.Desteklenmesine karar verilen Yararlanıcıların işletmeleri bulunmuyorsa; sonucun kendilerine bildirildiği yazının evrak çıkış tarihinden itibaren en fazla üç ay içinde işletmelerini kurmaları ve bu süre içinde Yararlanıcı Durum Tespit Formu düzenlenerek, SYH Planı hazırlamalarını müteakip yapılacak değerlendirme sonucuna göre Uygulama Birimi ile Genel Sözleşme yapmaları gerekir.

Aksi halde destek kararı iptal edilir ve bu durum Yararlanıcıya bildirilir. Proje süresi, Sözleşmenin imzalandığı tarih itibariyle başlar.İşletmeleri mevcut olan Yararlanıcılar, öncelikle YDTF hazırlar.YDTF’nin değerlendirilmesini müteakiben Yararlanıcının Teknoloji Ar-Ge Proje Başvurusu değerlendirilmek üzere Uygulama Birimi tarafından alınır. Kurullarda yapılan değerlendirme sonucunda başvurusu kabul edilen Yararlanıcının, kendisine sonucun bildirildiği yazının evrak çıkış tarihinden itibaren, en fazla bir ay içinde, daha önce yapılmamış ise; SYH Planı hazırlamalarını müteakip, yapılacak değerlendirme sonucuna göre İlgili Uygulama Birimi ile destekten yararlanmak üzere Genel Sözleşme yapılır.Yararlanıcının bu süre içerisinde Sözleşmeyi imzalamaması halinde destek kararı iptal edilir ve bu durum Yararlanıcıya bildirilir. Aksi halde destek kararı iptal edilir ve bu durum Yararlanıcıya bildirilir. Proje süresi, Sözleşmenin imzalandığı tarih itibariyle başlar.İşletmeleri mevcut olan Yararlanıcılar, öncelikle YDTF hazırlar.YDTF’nin değerlendirilmesini müteakiben Yararlanıcının Teknoloji Ar-Ge Proje Başvurusu değerlendirilmek üzere Uygulama Birimi tarafından alınır. Kurullarda yapılan değerlendirme sonucunda başvurusu kabul edilen Yararlanıcının, kendisine sonucun bildirildiği yazının evrak çıkış tarihinden itibaren, en fazla bir ay içinde, daha önce yapılmamış ise; SYH Planı hazırlamalarını müteakip, yapılacak değerlendirme sonucuna göre İlgili Uygulama Birimi ile destekten yararlanmak üzere Genel Sözleşme yapılır.Yararlanıcının bu süre içerisinde Sözleşmeyi imzalamaması halinde destek kararı iptal edilir ve bu durum Yararlanıcıya bildirilir.