SternNET NEDIR.? SternNET`in. Temel düsüncesi Hukuk müsavirligi, Mali müsavirligi, Ekonomi, Teknik, Marketing, ve Pazar Analizini sürekli canli tutan.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
25 Mart 2006 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanmıştır.
Advertisements

 Amaç ve kapsam  MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, kamu kurum ve kuruluşları hariç olmak üzere ondan az çalışanı bulunanlardan, tehlikeli ve çok.
T.C. AFYONKARAHİSAR VALİLİĞİ. Her ilde Valilik bünyesinde “İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlükleri”, 04/03/2010 tarihli ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak.
ULUSLAR ARASI İNSAN KAYNAKLARI AKADEMİSİ DERNEĞİ
HACETTEPE MALİYE TOPLULUĞU
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
| Dış Kaynak Uzmanı. Misyonumuz : Dış Ticaret ve Lojistik Sektörlerinin tüm alanlarındaki hizmetlerimizle sağladığımız güvenirlilik ve yüksek iş ahlakımız.
MEDYA Medyayı Tanımak - Medya Çalışanları -.
GENEL OLARAK ÜNİVERSİTE TEŞKİLATI
Türk Oda ve Borsaları Akreditasyon Projesi 2009 John Lockett.
MMO ÖRGÜT KURULUŞ GÖREV VE YETKİ YÖNETMELİĞİ ŞUBE ÖRGÜTÜ Şube Genel Kurulu, Şube Yönetim Kurulu, Şube Danışma Kurulu, İl/ilçe Temsilcilikleri, Mesleki.
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
Bir İş Planı Yazmanın Ne, Neden
ANKARA İLİ SEKTÖREL REKABET ANALİZİ FİZİBİLİTE PROJESİ
Tıpta Uzmanlık Eğitimi Yönetmeliği Taslağı Dr.İskender Sayek TTB Merkez Konseyi Üyesi TUEK 2008 Ankara.
Proje Dosyanızda Yer Alacak Belgeler
TİCARET HUKUKU BİLGİSİ
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
7. HASTANE YÖNETİM KURULU
Davet Metinleri Çevrenizde ek gelir arayan güvenilir tanıdıklarınız var mı..? Çekirgede ki şirketimizde beraber çalışacağımız; yetiştirilmek üzere 3-4.
İKTİSAT Girişimcilik - İşimizi Kuruyoruz -. Girişimcilik - İşimizi Kuruyoruz  Faaliyet konusu. İşletme hangi ürün ve hizmetleri üretecektir?  Mülkiyet.
TİCARET HUKUKU DERSİ Ticaret Sicili.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
PROMOSYON  Kökeni Latince promotio kelimesinden gelen promosyonun anlamı fikir,öne çıkarmak olarak tercüme edilir.  Bir firmanın ya da bir arzın tanıtılması.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
KOMANDİT ŞİRKET Doç. Dr. Mustafa ÇEKER Çukurova Üniversitesi
Öğrenci Adı Soyadı/Numarası
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ALANI
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
Sağlık Bakanlığı Hastanelerinin Yönetim ve Organizasyonu
AKREDİTASYON VE EĞİTİM STANDARTLARI NURCAY KURU EĞİTİM BİLİMLERİ.
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE AKTİF EĞİTİMDE MESLEKSEL BECERİLERİN KAZANILMASI T. Çiçek, A. Seyrankaya, İ. Cöcen, H. Yenice, U. Malayoğlu, A. H. Onur, B. Kahraman,
Avrupa Birliğinin Kurumları
ALİ-HASAN COŞKUN meslekİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası
Tedarikçi Firma Sunumu
Menkul Kıymet Borsaları
Ders 8 Temel Analiz Hüseyin İlker Erçen
PERŞEMBE MESLEKİ TEKNİK ANADOLU LİSESİ
İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK
ADIM ADIM STAJ Değerli öğrenciler, sizlere okulumuzda ki zorunlu staj da yapacağınız işlemleri sırasıyla açıklamaya çalışacağım. *Her şeyden önce staj.
Proje Adı Proje Yürütücüsü Proje Ortağı
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
GİRİŞ İnsanlar seyahat ederken çok geniş bir yelpazede turizm hizmetlerine ihtiyaç duyarlar. Bu hizmetler uçak biletlerini, araç kiralamayı, konaklama.
GENEL SAĞLIK SİGORTASI
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
TÜRK EXIMBANK İhracatın Finansmanı
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.

MUHASEBEYE GİRİŞ.
TEKNOPAZARDESTEĞİ HAZİRAN 2016 ANKARA. Teknolojik Ürün, Tanıtım ve Pazarlama (TEKNOPAZAR) Destek Programı Bakanlığımıza bağlı Bilim ve Teknoloji Genel.
MUHASEBE VE FİNANS ÜMİT KÖSE Ö NSÖZ bu slaytta anlatılmak istenen bu alan üzerinde neler yapılabilir faydaları nelerdir Hayatımıza.
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ
BRANDING - MARKETING - TRADING
HAYVANSAL ÜRÜNLER SEKTÖRÜNDE GENÇ GİRİŞİMCİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ TEMMUZ 2017
IOSCO (International Organization of Securities Commissions)
YRD.DOÇ.DR(YMM-BD-DU) E.YASEMİN YEGİNBOY
BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENCİ GÖRÜŞMELERİ ANALİZİ
SAĞLIK ENFORMASYON YÖNETİMİ 1 DERSİ 6. DERS : HASTA DOSYALARI ARŞİVİ
ÖZEL BÖLGE HASTANELERİ
e-Fatura Uygulaması ile Pratik Hayatta Gelen Değişiklikler
HİZMET SEKTÖRLERİNE SAĞLANAN DEVLET DESTEKLERİ
Organizasyon Şeması ( )
Sunum transkripti:

SternNET NEDIR.? SternNET`in. Temel düsüncesi Hukuk müsavirligi, Mali müsavirligi, Ekonomi, Teknik, Marketing, ve Pazar Analizini sürekli canli tutan. bilimsel bir kadro calismasiyla koordinesini saglamayi hedefleyen ticari bir platformdur. Hemen akabinde, ülkeler ve Bölgeler düzeyindeki yapilanmasini olusturmus, her ülkeninde bölge temsilciliklerini organize etmis ve ekonomi danismanlarini bu dogrultuda örgütleyip egiten günümüzün en hizli iletisim aginda, Türk is piyasasinin tanitimini dört dilde yapan, güclü bir organizasyon olmayi hedeflemektedir.

SternNET GENEL KOORDINATÖRÜ: SternNET, Yönetim kurulu, Tüm calismalarini, Alt yapilanmalara aktarilmasi ve calismalarinin dügüm noktasi olarak, SternNET, GENEL KOORDINATÖRÜ tarafinda, alt yapilanmalar ile yönetim kurulundaki iliskiyi dogrudan saglayan en yetkili mercii´dir. SternNET Genel Koordinatörlügü, ayrica, Genel merkezi teskil Eden bir kurum olarak islevini sürdürmektedir. Tüm organizasyonu Yöneten ve dentleyen bir kurum olarak Sirketimizin en önemli icra Organidir.

SternNET GENEL SATIS ORGANIZATÖRLÜKLERI. Bu krumumuzun önemi büyüktür. SternNET genel Koordinatörlügüne bagli olarak, SternNET`e üye kazandirmak icin organize olacaklar. Ikinci islevi ise; Etno – Marketing´i dogrudan örgütleyip kendi icinde bir Merkez teskil eden bir kurumumuz olarak islev yürtmektedirler. Bu yaniylada genel koordinatörlüge bagli raporla calistiklari gibi, diger yönüylede direkt Genel Merkezle dönüsümlü rapor sistemiyle calisacaklardir.

SternNET ÜLKE ve BÖLGE MÜDÜRLÜKLERI; Sirketimizin yapilanmasini en hizli organize eden ve tabana yaygin sekilde inen önemli kurumumuzu teskil etmektedir. SternNET`in üye kaydi icin, bagli olduklari satis organizatörüne, Marketing alaninda ürün pazarlamak icininde baska bir satis organizatörüne bagli olarak calisan bir kurumumuzdur. Sirketimizin tabana yakin olan kurumumuzun, gerek calistirdiklari Ekonomi danismanlarini, gerek asestan olarak yeni kazandiklari elemanlari egitime hazirlama konusunda, üst kurumlarla sürekli egitim ve donanim ihtiyaclarinin tesbitinde birinci derecede sorumludurlar.

SternNET EKONOMI ve MEDYA DANISMANLARI: Sirketimizin, taban faaliyeti olan kurumumuzun pazari dogrudan belirleyen, genel islevimizi halka en yakin hizmet sunan direkt sirketimizi temsil eden önemli ve sorumlu olarak temsil eden calisma grubumuzdur. Kurumumuzun mutlaka bir ekip ruhuyla ve genel isleyisimiz konusunda yogun egitimilerle sürekli donanmalari gerekmektedir. Sirketimizin merkezi Calismasi genel koordinatörlügümüz ve genel satis organizatörlerimizin tüm yogunluklari bu alanda tescil edilmis olacak. Tüm belge ve bilgilerin burada testi yapildiktan sonra, pazara hitap edilip ve pazardaki sonuclarda yine kurumumuzun süzgecinden gecirilip kesinlesecek.

SternNET ASESTAN CALISMALARI. Sirketimiz tüm faaliyetlerini sürekli kilmak icin, mutlaka kadrosunuda denetlemek ve gücünü sürekli kilmak zorundadir. Faaliyetlerimizdeki bu isleyis genel bir politikamizdir. Bu anlamda tüm kadrolarimizinda sürekli iliskilerini bu dogrultuda sekillendirmek durumundalar. Her kurumdaki kadromuzun hedefleri arasinda olan bu görev, bünyemizdeki calismaya müsait kisilerle kurulan kontakt sonucunda, üc aylik egitim süresi icerisinde, sirkete kazandirilmak üzere yogunlasmis egitim alacak olan asestan ekibimiz, bünyemizde calismaya müsait konuma geldiklerinde, ekonomi danismani olarak faaliyete basliyacaklar.