SİZ HER ZAMAN, BES ise, Haziran-Temmuz’da çok daha değerli olacak...

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BİREYSEL EMEKLİLİK 2013.
Advertisements

TEOG Tercih ve Yerleştirme Sistemi
PARANIN ZAMAN DEĞERİ Finansal yönetiminin temel amacı işletme değerini maksimum kılacak en uygun yatırım ve finansman kararlarını verebilmektir. Alternatiflerin.
EK DERS ÜCRETİ (1) 2914 sayılı Yükseköğretim Personel Kanununun 11 inci maddesi hükümleri gereği Yükseköğretim Kurumlarında kısmı statüde çalışanlar dahil.
Faiz Problemleri.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşlarınca Düzenlenecek Mali Tablolar Hangileridir? 1 – Mizan 2- Bilanço 3- Gelir Tablosu.
PERSONEL TOPLANTISINA
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Ekim Haziran 2006 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Temmuz, 2006.
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Ekim Haziran 2005 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu.
GÜLOĞLU YAYIN GRUBU.
SOSYAL GÜVENLİK. Sosyal Güvenlik Sistemine Bütçeden Yapılan Transferler ve Sosyal Güvenlik Açığı (Cari Fiyatlarla, Milyar TL)
1 AQAP-110 Bakanlıklararası Harita İşlerini Koordinasyon ve Plânlama Kurulu’nun Olağan Toplantısı (27 MART 2003) Bakanlıklararası Harita İşlerini Koordinasyon.
2010 YENİ ÜNİVERSİTE GİRİŞ SİSTEMİ (YGS ve LYS).  Yeni sistem 2010 yılından itibaren uygulanacaktır,  2010 üniversite giriş sınavı 2 aşamalı bir sistem.
ÜCRET YÖNETİMİ VE ÜCRET SİSTEMLERİ
Konut Sektörü Değerlendirme Sunumu Haziran
Ar-Ge ve Girişimcilik Ekibi
ISCED ve MYO Bölüm-Program İsimleri
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
FİNANSMAN GİDER KISITLAMASI UYGULAMASI Mustafa SEZEN Yeminli Mali Müşavir
Bankacılık Sektörü Temel Göstergeler (Aralık 2007)
ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ AKADEMİK KURULU
BİLİNÇLİ TÜKETİM ARİTMETİĞİ
Nakit bütçesi, gelecek bir dönem içinde, (“genellikle bir yıl” veya “altı ay”) nakit giriş ve çıkışlarını gösteren bir tablodur. Bu tablonun yöneticinin.
MUHAMMED YILDIRIM Psikolojik Dan ış man YENİ SINAV SİSTEMİ.
9. SINIFLARIN ALAN SEÇİMİNDE DİKKAT ETMESİ GEREKENLER
TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ (TEOG) TERCİH ve YERLEŞTİRME SİSTEMİ –
Örn: Dönen varlıkları: 40 TL
KALİTE GÜVENCE VE GELİŞTİRME PROGRAMI
Borsa İstanbul Yeni Seans Salonu
2014 SAT KAZAN Bes ve Hayat Ürünleri. Sat – Kazan Puanları.
GARANTİ EMEKLİLİK BES ÜRÜNLERİ.
YİĞİTLER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
KİLİMLİ CUMHURİYET ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2013 ORTAK SINAV UYGULAMALARI.
2 Ay Ücretsiz 10 Ay İndirim Kampanyası. Kampanya Özet İLK 2 AY ÜCRETSİZ 10 AY İNDİRİM KAMPANYALARI MODEMBAĞLANTI ÜCRETİ Kablolu Modem TAKSİTLİ Kablosuz.
KAMU MALİYESİ.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU
Tüm Yerel - Sen Önemli Kazanımlarla İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İmza Aşamasında… 01/01/2016 – 31/12/2016.
BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!
VARLIKLARIN YÖNETİMİ ÖRNEK SORULAR
Sermaye Maliyeti *Firmalar sadece özkaynaklarını projelerin
Nakdi Sermaye Artırımlarında Vergi Avantajı
GENEL MUHASEBE ıı Yrd. Doç. Dr. Serhan Gürkan
Dijital Bankasürans 7 Ekim 2015.
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce, Kitap Okumayı Yaygınlaştırmak amacıyla eğitim öğretim yılında ilçemizde düzenlenecek olan Kitap okuma yarışmasınının.
SPK Lisans Türleri ve Lisanslama Sınavları
2013 SBS SİSTEMİ VE SINAVLARDA NASIL BAŞARILI OLURUM SEMİNERİMİZE HOŞ GELDİNİZ Sevilay TAGTAŞ Rehber Öğretmen AKEV REHBERLİK SERVİSİ.
Alacak ve Stok Yönetimi
Halka Açık Anonim Şirketler
3.Dönem YARIŞMA KURALLARI Ekim-Aralık Puma 3.Dönem Satış Altın Kurallar Hedeflerini Tuttur Ödülü Kazan Ekim-Aralık Döneminde.
2016 ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ UYGULAMASI TERCİH VE YERLEŞTİRME
Slayt 0 SEKİZİNCİ BÖLÜM VARLIKLARIN YÖNETİMİ. İşletme Sermayesinin Finansmanı Örn: X A.Ş.’nin satışları cari dönemde TL’dir. Aynı dönemde işletmenin.
ÜCRET BORDROSU Brüt Ücret Ödenecek Sosyal Güvenlik Kesintileri
Tarihçesi; 1990 yılında Akgiray Ailesi tarafından kurulan Bimeks, 2007 ve 2008 yıllarında CNBC–E Business, Interpro Bilişim 500 tarafından Türkiye’nin.
FİNANSAL KİRALAMA İŞLEMİ VE MUHASEBE KAYDI
Ticari Risk Yönetimi ve Ticari Alacak Sigortası
ÖDENEK GÖNDERME BELGESİ
6661 SAYILI KANUN İLE GELEN DESTEK ÖDEMESİ
Örnek Olay-1 Denetlenen Kurumun Bütçe Büyüklüğü :
Çalışma Sermayesi Finansmanı
YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI
Yükseköğretim Kurumları Sınavı
Yükseköğretim Kurumları Sınavı
FAALİYET RAPORU.
İlk oturumda, adaylar Temel Yeterlilik Testi’ni alacaklardır
YÜKSEK ÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI(YKS)
TIMSS (Uluslararası Matematik ve Fen Eğilimleri Araştırması)
Ticari Alacaklar.
MUHASEBE SÜRECİ.
Özellikli İşlemler.
Sunum transkripti:

SİZ HER ZAMAN, BES ise, Haziran-Temmuz’da çok daha değerli olacak...

Fikirleriniz Bizim İçin Önemli Dedik ve Bölge Müdürü 40 Bölge Satış Yönetmeni 27 Mayıs Salı günü, Satış Ailesi Tespit ve Değerledirme Toplantısı’nda buluştuk ve sizleri dinledik.

Bu Fikirler Nelerdi? 3 Diğer Hayat Adet veya BES Yeni İş Katılımcı Adet H/G <= %50 olan Satış Yöneticisi’ nin ilgili ay puanından -20 puan alınmaması. Yalnızca bir sonraki aydan -10 puan düşülmesi. Yeni işe başlayan Satış Yöneticileri’ nin 2. ve 3. aylarında da ilk ayındaki gibi kademeli olarak hedef almaları. Konut-Oto Penetrasyon hesaplamasında yalnızca hedefini tutturan ekibe değil, hedefine belli oranda yaklaşan ekiplere de puan verilmesi. Satış Yöneticisi için EKP/BK’da,%70 H/G’den itibaren puan alınması. ÖB’ li ekiplerde ÖB hariç hedefini gerçekleştiren ekiplerin de puan alması. BES Adet puanının ağırlıklandırılması. Komisyon sisteminde aylık bağımsıza geçilmesi. Konut-Oto Penetrasyon hesaplamasından Oto kredilerinin çıkartılması. En yüksek H/G skalasının %110’ dan %120’ ye çıkarılması.

4 Diğer Hayat Tutar hedefi tuttuğu halde, Diğer Hayat Adet hedefinin tutmadığı aylar oluyor ve bunun için fazladan zaman harcanıyordu. Satış Yöneticileri’ nde Diğer Hayat Adet hedefi kalkacak. Ekibin Konut-Oto Prim hedefi için şubelerde müşterilerle görüşülerek emek harcanıyordu ve Satış Yöneticileri bu üretimden faydalanamıyordu. Fikirlerinizi Hayata Geçirdik… Artık bu üretimlerin karşılığı alınacak ve Satış Yöneticileri’nin Diğer Hayat Adet hedefi yerine Konut-Oto Prim hedefi olacak. Bununla birlikte, Konut Penetrasyon hedefi tutan ekiplerdeki tüm çalışanlar Konut-Oto Prim hedef kaleminden tam puan alacaktır. Artık bu üretimlerin karşılığı alınacak ve Satış Yöneticileri’nin Diğer Hayat Adet hedefi yerine Konut-Oto Prim hedefi olacak. Bununla birlikte, Konut Penetrasyon hedefi tutan ekiplerdeki tüm çalışanlar Konut-Oto Prim hedef kaleminden tam puan alacaktır.

5 İlk 3 ay boyunca hedefler kademeli olarak artacak. Böylelikle Satış Temsilcileri hedef yönetimine alışacak. Yeni işe başlayan bir Satış Temsilcisi’nin sadece 1. ayda BES, Hayat ve EKP hedeflerinde düzenleme yapılıyordu. 2.ay itibari ile tüm hedeflerinin %100’ünü alıyordu. Fikirlerinizi Hayata Geçirdik… BES katılımcı adet veya Diğer Hayat Prim H/G’si %50’ nin altında kaldığımızda mevcut ayda 20, sonraki ayda da 10 puan düşülüyordu. BES katılımcı adet veya Diğer Hayat Prim hedef kalemlerinde %40 ve altında kaldığımızda sadece sonraki aydan 10 puan düşülecek.

6 Fikirlerinizin Hepsini Yaptık…

7 Tüm Fikirlerinize Ek Olarak; Yapılan üretimler 2 ay sonra değerlendiriliyordu... Bağımsız takibe dönerek artık her gün komisyonumuzu hesaplayabileceğiz !!! Olimpiyatlar Bağımsız Aya Dönüyor !!! Yüksek Katkı Payı dışındaki gerçekleşen üretimler artık BÜTÇE ekranlarından takip edilebilecek !!!

Değişiklikler Özet 8 Olimpiyatlar hesaplanırken bağımsız ay dikkate alınacaktır. Puanlamanın ve ödüllendirmenin 2 ay beklemeden geçen senelerde olduğu gibi ilgili ay içinde gerçekleşen rakamlar dikkate alınarak hesaplanacak BES Katılımcı adet veya Diğer Hayat tutarda %40 ve altında kaldığımızda sadece sonraki aydan 10 puan düşülecek Yeni işe başlayan Satış Yöneticilerimiz, 2.ay itibari ile hedeflerinin tamamını alıyorlardı, Haziran ayı itibari ile 3 ay boyunca kademeli olarak hedef alacaklar ÖB’ li ekiplerde ÖB hariç hedefini gerçekleştiren ekipler 10 puan alacak Satış Yöneticisi için EKP/BK’da, %70 H/G’den itibaren puan alacak Satış Yöneticiler’ inde Diğer Hayat adet hedefi yerine Konut-Oto Prim hedefi olacak. Konut-Oto Penetrasyon hedefinden Oto’lar çıkartılıp, yalnızca hedefini tutturana değil, hedefini %90’ a getiren ekiplere 5 puan verilecek Konut Penetrasyon hedefi tutan ekiplerdeki tüm çalışanlar Konut-Oto Prim hedef kaleminden tam puan alacak Kalıcı değişikliklerin yanı sıra 2 ay boyunca BES adetleri çok daha değerli de olacak. BES Adet hedef kaleminde H/G’ler arası puanlar artırıldı. 2 ay boyunca maksimum puan artık 130 oldu ! Ve bu puana karşılık kazanabileceğiniz tutar tam TL ! Olimpiyatlar hesaplanırken bağımsız ay dikkate alınacaktır. Puanlamanın ve ödüllendirmenin 2 ay beklemeden geçen senelerde olduğu gibi ilgili ay içinde gerçekleşen rakamlar dikkate alınarak hesaplanacak BES Katılımcı adet veya Diğer Hayat tutarda %40 ve altında kaldığımızda sadece sonraki aydan 10 puan düşülecek Yeni işe başlayan Satış Yöneticilerimiz, 2.ay itibari ile hedeflerinin tamamını alıyorlardı, Haziran ayı itibari ile 3 ay boyunca kademeli olarak hedef alacaklar ÖB’ li ekiplerde ÖB hariç hedefini gerçekleştiren ekipler 10 puan alacak Satış Yöneticisi için EKP/BK’da, %70 H/G’den itibaren puan alacak Satış Yöneticiler’ inde Diğer Hayat adet hedefi yerine Konut-Oto Prim hedefi olacak. Konut-Oto Penetrasyon hedefinden Oto’lar çıkartılıp, yalnızca hedefini tutturana değil, hedefini %90’ a getiren ekiplere 5 puan verilecek Konut Penetrasyon hedefi tutan ekiplerdeki tüm çalışanlar Konut-Oto Prim hedef kaleminden tam puan alacak Kalıcı değişikliklerin yanı sıra 2 ay boyunca BES adetleri çok daha değerli de olacak. BES Adet hedef kaleminde H/G’ler arası puanlar artırıldı. 2 ay boyunca maksimum puan artık 130 oldu ! Ve bu puana karşılık kazanabileceğiniz tutar tam TL !

9 BES 2 Ay Boyunca Çok Daha Değerli…

Satış Yöneticisi Puanlaması 10

Hak Edilen Komisyonlar ve Başarı Puanları Hangi Sisteme Göre Verilecek? 11

En Değerli Siz’siniz... 12