Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!"— Sunum transkripti:

1 BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!

2 K10-12 BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! 20. Yılımıza Özel K10-12 Takım Öncüsü Programı, Bölgelere Puan Kazandırıyor! Bölge net büyüme ve satış hedefini tutmak ve en az 250 puan kazanmak şartıyla, en fazla puan toplayan bölgemizi, ekibi ile birlikte kendilerinin seçeceği, 25.000TL bütçeli muhteşem bir yurtiçi tatili bekliyor! Nasıl Puan Toplayacaksınız? Girişimci ve Yönetici Net Büyüme Programlarından; Üç kampanyanın birinde kazanan her TÖ’üz için 1 PUAN, Üç kampanyanın ikisinde kazanan her TÖ’üz için 3 PUAN, Üç kampanyanın üçünde de kazanan her TÖ’üz için 5 PUAN, Her bir seviyeye özel altın ödüllerini kazandırdığınızda 5’ER PUAN, (İki adet Altın ödülü kazandırıldığında TOPLAMDA 10 PUAN) Ayrıca Lider Programı ödülünü kazanan her Lider TÖ'nüz için 10 PUAN, KAZANIYORSUNUZ! Gideceğiniz yeri ve ekibinizden kimlerin geleceğini siz belirleyin, biz de organize edelim! K11’e özel puan desteği fırsatını mutlaka kullanın, detaylar bir sonraki slaytta!

3 K10-12 BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! DAHA ÇOK PUAN TOPLAYABİLMENİZ İÇİN K11’E ÖZEL BÜYÜK DESTEK! K11’de yeni başlatacağınız Takım Öncüleriniz, size daha çok puan kazandıracak! Yeni Başlayan TÖ'leriniz, Net Büyüme Programı’ndan, her PARA ödülü kazandıklarında,siz de 3 PUAN kazanacaksınız! Tüm TÖ’lerinize, K11 ve K12’de Net Büyüme ve Altın Programı’nı kazandırtarak PUAN toplamayı unutmayın!

4 K10-12 BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! Program Kuralları: 1. Tatil Programı için haftaiçi, haftasonu veya gün sınırlaması bulunmamaktadır. Seçilecek yerin yurtiçinde olması gerekmektedir. 3. Tatil Programını kazanan Bölge Satış Sorumlumuzun, 31 Aralık 2013 tarihine kadar, gidilecek yer ve zaman bilgisini ve yanında götüreceği Takım Öncüsü isim listesini, Satış Destek ekibi ile paylaşması gerekmektedir. 4. Tatil Programı kullanım hakkı 31 Aralık 2014 sonuna kadar geçerlidir. 5. Bölge Satış Sorumlumuz tarafından seçilecek Takım Öncülerinin, tatilin kullanılacağı tarihte en az Takım Öncüsü seviyesinde olmaları gerekmektedir. 6. Herhangi bir sağlık, izin veya başka bir sebeple tatile katılamayan Takım Öncülerimizin, bu haklarının devredilmesi, veya kendilerine karşılığında bir bedel ödenmesi söz konusu olmayacaktır. 7. Seçilen Takım Öncülerinin, K10-12 Takım Öncüsü Programı’nın en az bir tanesini kazanmış olması gerekmektedir. 8. Tatil Programına Takım Öncülerimizin sadece kendileri katılabilir. 9. Isbu program çerçevesinden AVON, tüm Temsilcilerinin dürüstlük, iyi niyet ve etik kurallara uymasını istemektedir. Avon ayrıca kendisi ile is iliskisi içerisinde olan tüm Temsilcilerinin siparis verirken ve Temsilci kaydı yaparken Tali Satıcılık Sözlesmesi hükümlerine, yürürlükteki kanunlara, is ahlakı kurallarına ve teamüllere de uymasını beklemektedir. Program kapsamında vaad edilen ödülleri kazanmak adına tüm Temsilcilerin hileli, yasal ve/veya etik olmayan, dürüstlük ve/veya iyi niyet kurallarına aykırı ve/veya programın dogru ve olması gerektigi gibi islemesine engel olacak nitelikte herhangi bir eylem veya davranısları olması durumunda AVON, tamamen tek taraı takdir yetkisini kullanmak suretiyle söz konusu eylem veya davranısı gerçeklestirenleri programdan hariç tutarak diskaliye etme ve program kapsamındaki ödülü vermeme, eger verdiyse geri alma hakkını saklı tutar.

5 K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! 20. YILIMIZDA 20 ARABA HEDİYE ETMESİ BİZDEN, YARIŞIP KAZANMASI TAKIM ÖNCÜLERİMİZDEN!

6 K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM Aday ve Girişimci TÖ’ler kendi aralarında, Yönetici TÖ’ler kendi aralarında ve Lider TÖ’ler kendi aralarında yarışıyor, muhteşem 20 ARABA için 1 Yıllık Kullanım Hakkı KAZANIYOR! TÖ’lerimizin tüm nesil satışlarında büyümeleri şartıya, K10-14 2013’te, 3 Nesilde 2012 yılı 4. Döneme göre ; Aday ve Girişimci TÖ’lerden %50, Yönetici TÖ’lerden %25, Lider TÖ’lerden %10, Satış Büyümesi gerçekleştirenler arasında, Temsilci, Aktif Temsilci ve Satış Büyümesi kriterlerine göre yapılacak sıralamada en başarılı olan 20 Takım Öncümüz, 1 Yıllık Araba Kullanım Hakkı Kazanıyor! 1. Temsilci (Net büyüme ve LOA 1 Satış bileşiminden) 2. Aktif Temsilci ( Toplam sayı ve Aktivite Oranı bileşiminden) 3. Satış Büyümesi (toplam değer ve oransal satış büyümesi bileşiminden) Kampanya 9 sonu seviyelerine göre; Aura, Zeus ve Güneş Müdürlüklerinde yer alan Takım Öncülerimizin kullanım hakkı kazanabilecekleri araba modelleri ve adetleri:

7 K10-14 TAKIM ÖNCÜLERİMİZE ÖZEL PROGRAM! Program Kuralları: 1.Her seviye Takım Öncüleri kendi Bölge Satış Grup Müdürlüklerinde ve kendi seviyelerinde ayrı ayrı yarışacaklardır. 2.Program değerlendirmesi ve sıralamalar K9 sonu seviyesine göre yapılacaktır. Araba kullanım hakkı K9 sonu seviyenize göre belirlenecektir. 3.Programa yeni başlayan, bekleyen ve aday Takım Öncüleri K14 sonunda en az TÖ seviyesine ulaştıkları durumda programdan yararlanabileceklerdir. 4.Avon’un resimde gösterilenlerden farklı renk ve modelde araba gönderme hakkı saklıdır. 5.Araba kullanım hakkı 1 yıl ile sınırlıdır. 6.2014 yılında Takım Öncülüğünden çıkanlar araba kullanım hakkını kaybederler. Takım Öncülüğünün herhangi bir şekilde sona ermesi durumunda arabanın hemen iade edilmesi gerekmektedir. 7.Trafik cezaları, benzin, köprü geçişleri vb. özel masraflar Takım Öncüsü’nün kendisine aittir. 8.2012 4. Dönem grup satışı olmayan TÖ’leri de programa dahil edilecektir. Bu Temsilcilerin satış büyümesine bağlı olan sıralaması,yalnızca toplam değer üzerinden hesaplanacaktır. 9.Satış kriteri, Net Satış üzerinden hesaplanacaktır. 10. Isbu program çerçevesinden AVON, tüm Temsilcilerinin dürüstlük, iyi niyet ve etik kurallara uymasını istemektedir. Avon ayrıca kendisi ile is iliskisi içerisinde olan tüm Temsilcilerinin siparis verirken ve Temsilci kaydı yaparken Tali Satıcılık Sözlesmesi hükümlerine, yürürlükteki kanunlara, is ahlakı kurallarına ve teamüllere de uymasını beklemektedir. Program kapsamında vaad edilen ödülleri kazanmak adına tüm Temsilcilerin hileli, yasal ve/veya etik olmayan, dürüstlük ve/veya iyi niyet kurallarına aykırı ve/veya programın dogru ve olması gerektigi gibi islemesine engel olacak nitelikte herhangi bir eylem veya davranısları olması durumunda AVON, tamamen tek taraı takdir yetkisini kullanmak suretiyle söz konusu eylem veya davranısı gerçeklestirenleri programdan hariç tutarak diskaliye etme ve program kapsamındaki ödülü vermeme, eger verdiyse geri alma hakkını saklı tutar.


"BSS’LERİMİZE ÖZEL PROGRAM – BÖLGELER YARIŞIYOR! BÖLGE OLARAK YURTİÇİNDE DİLEDİĞİNİZ YERİ SEÇMEK SİZDEN, ORGANİZASYONU BİZDEN!" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları