Sosyal Medya Stratejisi Geliştirme ve Sosyal Medya İletişimi 9-10 Kasım 2013 AISEC - Adana Zeynep Atay STGM Proje Asistanı Özgür Mehmet Kütküt STGM İletişim.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Web 2.0 Nedir Eğitimde Nasıl Kullanılır?
Advertisements

Google Analytics Nedir?
WEB 2.0 RAHİME ÖZDEMİR TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ(İ.Ö)
Sosyal Ağların Eğitimde Kullanımı
Alican ÖZTÜRK Akdeniz Üniversitesi
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ DİĞER KONULAR
Eğitimde Web 2.0 Kullanımı
 Web-Log kelimesinden türetilen bloglar, yazarların herhangi bir konu hakkında hızlı ve kolay ş ekilde yorumlarını, ba ğ lantılarını yazılarını, resimlerini,
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
SOSYAL MEDYA VE GÜVENLİĞİ
Bölüm 6: Müşteriler Çekmek ve Süreklilik Oluşturmak Topluluk ortak bir ilgi ya da amacı paylaşan bir gurup insanın etkileşimini gerektirir. Bir topluluk.
UZAKTAN EĞİTİME GİRİŞ VE KAVRAMSAL ÇERÇEVE
Kurum İçi Sosyal Medya & Blogy Uygulaması
Bu sunum Akdeniz Üniversitesi öğrencisi tarafından Bilgisayar 2 dersi için hazırlanmıştır. KONU: WEB 2.0 ARAÇLARI.
Dijital Dünya Verilerine Genel Bakış Dünya Nüfusu : Dünyadaki İnternet Kullanıcıları : Dünyadaki Domain Sayısı:
Sosyal Medya, Müşteri Etkileşimi ve Sosyal CRM
SOSYAL MEDYA.
ANKOS 3. ULUSLARARASI TOPLANTISI 6-7 HAZIRAN 2003 ANKARA.
Wikipedia - Vikipedi Özgür Ansiklopedi.
KOBİ – ŞİRKET PORTALI BİTİRME PROJESİ EMRE UYUMAZ & ANIL GÜR.
Öğretimde Teknoloji Kullanımı Bilgisayar ve İnternet
Öğretimde Teknoloji Kullanımı
E-postanın nasıl kullanılır?
Arş. Gör. Tolga Çakmak Hacettepe Üniversitesi – Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü Sosyal Medya ile Değişen Pazarlama Anlayışları.
PROJE TABANLI ÖĞRENME. Proje tabanlı öğrenme, öğrenci merkezli bir öğretim modelidir.
BİT ÜRÜNLERİ ve BİT ÇEŞİTLERİ
Öğretmen Veli İşbirliği için Web Tabanlı Platform Tasarımı
Uzaktan Eğitim Çalışmaları ve Başlanan e-Eğitim Projesinin İçeriği
EBA nedir? Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş doğru e-içerikleri bulabileceğiniz sosyal bir platformdur. 
Sosyal Medya Nedir? Çağlar GÜLCEK.
Adı Soyadı : Serkan YILDIZ No : Bölüm : Türkçe Öğretmenliği 2. Sınıf Örgün Eğitim.
Web 2.0 araçlarI MERYEM KAYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
İşletme Doktora Programı Bilgi Teknolojileri ve Yönetim (IYO 713)
Eğİtİmde web 2.0 araçlarInIn kullanImI
ZEHRAŞAHİN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ
Türkçe Öğretmenliği 2.Sınıf
WEB2.0 ARAÇLARI Gökçe Hanım EMİR K ONULAR : ajax, rss, css, vidcast, podcast podcast.
E ĞITIMDE W EB 2.0 ARAÇLARı Eyyüp CAN Türkçe öğretmenliği örgün öğretim
 Bu sunumda, “web 2.0 nedir, eğitimde nasıl kullanılabilir?” Sorularına yanıt bulacağız.  Ayrıca 5 tane web 2.0 aracını tanıtacağız.
ETwinning: Gelişim yol haritası Mehmet Muharremoğlu Koordinatör eTwinning Ulusal Destek Servisi Bilgilendirme toplantısı Türkiye Kalite Ödülü Töreni.
Sosyal Medya Nedir? Çağlar GÜLCEK.
Sosyal Medya Nedir? Çağlar GÜLCEK.
Sosyal medya pazarlamasında adımlar: – Müşterileri dinlemek – Uygun sosyal medya platformuna üye olmak – Sektörle ilgili topluluklara katılmak – Kendi.
Sosyal Medya Kişilerin internet üzerinde birbirleriyle yaptığı diyaloglar ve paylaşımlar bütünüdür.  Zaman ve mekân sınırlaması olmadan (mobil tabanlı),
Sosyal Medya ve Türleri
Sosyal Medyada Tanıtım ve Pazarlama
EBAv2.
SOSYAL MEDYA Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Araçları Nelerdir?
SOSYAL MEDYANIN ETKİSİ - KOZMETİK ÜRÜNLERİN SATIN ALINMASINDA BİR UYGULAMA Danışman Unvan İsim Öğrenci İsim, Numara.
İnternet Sosyal Medya Sosyal Ağlar 2. Sunum Öğr. Gör. Mehmet Akif Barış 2.
ERZİNCAN DİJİTAL DÜNYA VE DİJİTAL VATANDAŞLIK internetin hızla yaygınlaşmasıyla birlikte insanlar dijital bir birey olmaya başladılar. Dijital dünyada.
KULLANIM ADIMLARI Adım 1: Okulunuzu Kaydedin Adım 2: Okul Ayarlarını Keşfedin (ThinkQuest Projects) Adım 3: Hesaplar Oluşturun (ThinkQuest Projects) Step.
ThinkQuest nedir? ThinkQuest, öğretmenlerin eğitim projelerini kendi sınıf müfredatlarıyla birleştirerek, öğrencilerinin 21. yüzyıla yönelik yetenekler.
KIRKLARELİ DEVLET HASTANESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Nisan 2017
WEB TABANLI DESTEK.
E-Posta Hesapları ve Anında Mesajlaşma Yazılımları
WEB ARAÇLARI KONYA 2017.
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
SOSYAL MEDYA.
Temel Bilgi Teknolojileri
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
BİLGİ PAYLAŞIM ARAÇLARI
Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) Çeşitleri
Bu sununun aynısını (Animasyonlar vb
Bu sununun aynısını (Animasyonlar vb
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Sunum transkripti:

Sosyal Medya Stratejisi Geliştirme ve Sosyal Medya İletişimi 9-10 Kasım 2013 AISEC - Adana Zeynep Atay STGM Proje Asistanı Özgür Mehmet Kütküt STGM İletişim Koordinatörü

I. Gün Eğitimden beklentiler Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya Örgütlenmeye Yarar mı? Sosyal Mecralar Sosyal Medya İçeriği İzleme – ölçme araçları Sosyal Medya Stratejisine Giriş Ödev Program II. Gün Wordpress blog yönetimi (isteyen varsa) Ödevlerin stratejiye eklenmesi Sosyal Medya Stratejisinin tamamlanması ve basınla iletişim

Sosyal Medya Nedir? WEB 2.0 üzerinde bilgi ve teknolojilerin kullanıcı merkezli bir şekilde üretilmesini ve geliştirilmesine olanak sağlayan internet tabanlı uygulamalar bütünüdür. Sosyal medya nedir?İnsanların internet ortamında bir araya gelerek düşüncelerini, ürettiklerini ya da başkaları tarafından üretilmiş içeriği paylaştıkları çift yönlü iletişim içinde oldukları anlık, çok yönlü etkileşime imkan tanıyan,zaman/mekan bağımsız dijital mecralardır.

Sosyal Medya Nedir? Sosyal Medya teknoloji ile ilgili değildir. İnsanlararasındaki iletişim ile ilgilidir. Bir dijital mecrayı Sosyal Medya olarak tanımlamak için: Yayıncıdan bağımsız kullanıcıları/üyeleri olması, Kullanıcı kaynaklı içeriğe imkan vermesi Kullanıcılar arasında etkileşime imkan vermesi gerekir.

Sosyal Medya İletişimi Nedir? Sosyal Medya İletişimi, hedeflerine, çevrimiçi sosyal medya mecralarında çok yönlü etkileşime izin veren bir katılım göstererek ulaşmayı amaçlayan çevrimiçi profesyonel iletişim biçimidir. Hedeflerin net ve ölçülebilir bir şekilde tanımlanmış olması, Katıldığı topluluğun ya da yer aldığı mecranın kurallarına uygun katılım göstermesi gerekir.

Sosyal Medya İletişimi Nedir? Sosyal Medya bir kokteyl partidir. İçinde yer almadan önce partinin kurallarının öğrenilmesi gerekir. Partinin Kuralları Var!

Partinin Kuralları: Parti sizle de sizsiz de devam eder. Partide konuşmadan önce dinlemeyi öğrenin. Konuşmanın genel seyrini bozmayın. Tavırlarınıza dikkat edin. Nerede nasıl davranmanız gerektiğini bilin. Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Kimse sizin önem verdiğiniz konulara önem vermek zorunda değil. Doğal ve samimi olun. Sürekli fayda peşinde koşmayın. Size faydası olmayan bilgileri de paylaşın. Bildiklerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

Partinin Kuralları: Güvenilir olun, güven oluşturun. İnsanlar arasında ayrım yapmayın. Rakamlara değil, iletişime odaklanın. Karşılık verin.

Ayık olun; Sosyal Medya Efsanelerine İnanmayın Sosyal medya ücretsizdir. Sosyal medya gelip geçicidir. Sosyal medya tehlikelidir. Sosyal medya yakında geleneksel medyanın yerini alacak.