1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
WEB SİTESİ ÜYELİK GİRİŞİNİZ İÇİN ANA HABER EKRANI ÜZERİNDE YER ALAN E- POSTA ADRESİNİZ VE ŞİFRENİZİ MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLEN ÜYELİK BİLGİLERİ İLE YAPINIZ.
Advertisements

Bilgisayar Açılış Parola Talep İşlemleri
Sigortalı Tescil ve Hizmet Daire Başkanlığı /c
Web Bilgi Girişi Kullanım Rehberi
BİLİM LABORATUVARLARI’ndan Yeni bir hizmet ONLINE ÖDEME SİSTEMİ www
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaz Dönemi Misafir Öğrenci Kayıt Kılavuzu.
(Free Tokens) Kullanımı Wiley Online Library VTS
MYENGLISHLAB ONLINE Kayıt Kılavuzu.
Merkez Kütüphane Kütüphane Otomasyon Sistemi Ödünç Alınan Yayınların İnternet Üzerinden Uzatılması Ve Rafta Olmayan Yayının Ayırtılması
Okul Web Sitesi Yönetim Paneli
Mail açarken dikkat edilmesi gerekenler
Oxford Learn – Online Practice Öğretmenler için Kayıt Süreci
KIRIKKALE UNIVERSITESI KUTUPHANE VE DOKUMANTASYON DAIRE BASKANLIGI.
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ESER İSTEK KILAVUZU.
İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANESİ
IKU ÖĞRENCİ ADRESININ YONLENDIRILMESI
YÖS Başvuru Sayfası Bilgilendirme Sunusu
T.C ŞANLIURFA VALİLİĞİ İl Merkez Proje Ofisi 2008 – 2009 SODES PROJELERİ WEB YÖNETİM ARAYÜZÜNÜN KULLANILMASI.
T.C. KİMLİK NUMARASI İLE YAPILAN ÖDEMELER HAKKINDA DUYURU
PADOR-Potansiyel Başvuru Sahiplerine Ait Verilerin Online Kaydı
AŞINET KULLANICI web adresinden giriş sayfasına ulaşınız.
ŞANLIURFA SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ E-POSTA KULLANIM SUNUSU
NOT GİRİŞİ.
1. ADIM(SUNUDA TIKLAYARAK İLERLEYİNİZ)
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Buradan başla !. Kullanıcı adınızı belirleyin ! Bu sitede kullanacağınız ŞİFRE belirleyin !
Gmail(Google Mail) Hesabı Açma
DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
“Kullanıcı Kodu” Kutusuna daha önceden size verilen İhale Bilgi Sistemi kullanıcı adınızı yazın “Şifre” kutusuna daha önceden size verilen İhale Bilgi.
1 VERİLEN BİR EĞİTİMİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ.
Bizde Hyde Park vardı da biz mi konuşmadık diyen Martılar’ın yeri MARTILAR’A FORUM KULLANMA DERSLERİ Ders 2. Kullanıcı adım var, şifreyi de biliyorum
1 DAHA ÖNCEDEN KAYDEDİLEN EĞİTİM BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ VE DÜZELTİLMESİ KAYITLI EĞİTİMLERİN GÜNCELLENMESİ.
Gaziçiftliği Anadolu Lisesi. TABLET TESLİMİ ve AKTİVASYON İŞLEMİ Tabletinizi Md. Yrd. Metin AKTÜRK’ten alınız. Tabletinizi alırken teslim tutanağını imzalamayı.
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi
NOT GİRİŞİ.
Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Katalog Tarama İşlemi.
GRUBUMUZUN WEB SAYFASI YAYINA GİRMİŞTİR: Bu sunuşu Çözüm Paylaşım Grubuna Üye olduğunuz için aldınız. Benzer sunuşları düzenli.
GRUBUMUZUN WEB SAYFASI YAYINA GİRMİŞTİR: Bu sunuşu Çözüm Paylaşım Grubuna Üye olduğunuz için aldınız. Benzer sunuşları düzenli.
SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ ERİŞİM SAĞLANAN WEB SİTESİNDEN KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ İLE SİSTEME GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ. KULLANICI ADINIZ.
SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ ERİŞİM SAĞLANAN WEB SİTESİNDEN KULLANICI ADI VE ŞİFRESİ İLE SİSTEME GİRİŞ YAPABİLİRSİNİZ. KULLANICI ADINIZ.
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Eser İstek.
BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ
Uzaktan Öğretim Online Ön Kayıt Sistemi Kullanım Kılavuzu
5. SUNU:PROJENİN GELİŞTİRİLMESİ (TASARIM AŞAMASI).
Başkent Üniversitesi Öğrenme ve İçerik Yönetim Sistemi Kullanıcı Giriş İşlemleri.
Dyned Kurulumu ve Kullanımı
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi
adresinden öğrenci numaranızın başında sıfır olmadan küçük harfle o ekleyiniz ve şifrenizi giriniz.
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
1- İnternet Sağlayıcınızdan adresine giriniz. 2- Sitemizdeki sayfalardan Arşiv butonuna tıklayınız.
1 RAP4LEO PROJE SAHİPLERİ İÇİN GÖRSEL KULLANIM KILAVUZU (v.1.07) Eğitim ve Kültür.
WEB’DEN KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KART DOLUMU KILAVUZU. WEB’DEN DOLUM AŞAMALARI Webden dolum için öncelikle internet tarayıcımızın adres Kısmına
Garanti Bankası’nın Paramatiklerinden, Banka Kartınız Olmadan Ödeme Yapabilirsiniz. Bu İşlemi Yaparken Herhangi Bir Ücret Ödemezsiniz, Besaş’ın Hesap.
KOSGEB KOBİ GİRİŞ SAYFASI
TFF HAKEM İŞLERİ FYS KULLANIM KLAVUZU
UZAKTAN EĞİTİM DERSLERİ
BÜTÇE TEKLİFİ MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU
E Twinning Eğitimi-1 Muğla e-Twinning İl Koordinatörü BETÜL ŞOHOĞLU.
e-Trakya Uzaktan Eğitim Sistemi
WEB İhbarı adresindeki Online İşlemler menüsüne tıklayarak hasar ihbarı sistemine giriş yapılır.
TFF HAKEM İŞLERİ FYS KULLANIM KLAVUZU.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA ISPARTA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİNE YURT DIŞINDAN BAŞVURU YAPACAK ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ.
Sunum transkripti:

1 KİŞİSEL BİLGİLERİN SİSTEME EKLENMESİ VE ŞİFRE ALINMASI EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KİŞİSEL BİLGİLERİNİ SİSTEME EKLEMELERİ VE KULLANICI ADI İLE ŞİFRE ALMALARI

2 BİLGİ KAYIT SİSTEMİNİN İLK DEFA KULLANIMI A.Eğitmen eğitimleri sonunda, başarılı katılımcılara ve TAG eğitimi sonunda tam katılım sağlayanlara Geçici Kullanıcı Adı ve Şifre verilir. Bu şifre 10 gün süreyle geçerli kalır. 10 gün içinde sisteme kişisel bilgiler kaydedilip “Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre” alınmalıdır. B. Geçici kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giren katılımcılar sırasıyla: 1. Web-tabanlı Bilgi Kayıt Sistemine erişirler. 2. Kişisel Bilgilerini girerler. 3. Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre alırlar. 4. Sistemden çıkarlar.

3 1. BOŞ BİR INTERNET EXPLORER SAYFASI AÇIP IP NUMARASINI YAZARAK SİTEYE GİRİNİZ. GEÇİCİ ŞİFRE İLE SİSTEME İLK DEFA GİRİŞ

4 Geçici Kullanıcı Adı ve Şifre’yi girin. ‘Giriş’ düğmesine tıklayın. 2. AÇILAN SAYFADA İLGİLİ YERE AHEP TARAFINDAN SİZE VERİLEN “GEÇİCİ” KULLANICI ADINIZI VE ŞİFRENİZİ YAZARAK SİSTEME GİRİNİZ.

5 YÖNLENDİRME SAYFASI “Kişisel Bilgi Kaydı Ekle” düğmesine tıklayın

6 EĞİTMENLERİN VE TAG KATILIMCILARININ KAYDETMELERİ GEREKEN KİŞİSEL BİLGİLER 1. Genel Bilgiler Ad. Soyad, Doğum Tarihi, Cinsiyet, Meslek. Görev. vb. 2. İletişim Bilgileri Ev ve İş Telefon Numaraları Ev ve İş Adres Bilgileri Bölge Dışı Bağlantı Kişisi Adı ve Telefon Numarası 3. Eğitim Bilgileri Öğrenim Durumu Bilinen Yabancı Dil ya da Diller Afet Hazırlığı İle İlgili Daha Önce Alınmış Eğitimler (İlkyardım, Yangın, Sivil Savunma, Telsiz) AHEP’den Alınan Eğitimler

7 ÜÇ BÖLÜMLÜ KİŞİSEL BİLGİ FORMU Bilgileri ilgili kutucuklara yazarak ya da kutucukların üzerinde tıklayınca açılan listeden seçerek girin. ( * ile işaretlenen alanların doldurulması zorunludur) Tüm bilgileri girdikten sonra sayfanın altındaki ‘Kaydet’ düğmesini tıklayarak verileri sisteme ekleyin.

8 KALICI KULLANICI ADI VE ŞİFRE ALINMASI Kişisel Bilgileri girdikten sonra yönlendirileceğiniz sayfada Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre almanız için uyarılacaksınız. Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre almak için ‘Tıklayın’ düğmesine tıklayın.

9 KALICI KULLANICI ADI VE ŞİFRE SAYFASI 1.Sizin belirleyeceğiniz Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifreyi ilgili hücrelere yazarak “Şifre Oluştur” düğmesine tıklayın. 2.Herhangi bir yanlışlık olmaması için Şifreyi ikinci kez girin. * Lütfen “Kalıcı Kullanıcı Adı” ve “Şifre”nizde “ç,ğ,ş,ı,İ,ü,ö” gibi Türkçe karakterler kullanmayın.

10 SİSTEMDEN CIKIŞ Seçtiğiniz Şifre ve Kullanıcı Adının veri tabanına kaydedildiğine dair onay mesajının altındaki ‘Çıkış’ bağlantısına tıklayarak sistemden çıkın. Not: Seçtiğiniz “Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre”yi güvenli bir yere not etmeyi unutmayın. Şifrenizi kaybetmeniz durumunda sistem yöneticisi ile bağlantıya geçebilirsiniz.

11 EĞİTİM BİLGİLERİNİN KAYDI Kişisel Bilgilerinizi girdiniz. Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre aldınız. Bundan sonra yapmanız gereken, verdiğiniz her eğitimden sonra bu eğitime ait bilgileri web-tabanlı uygulamayı kullanarak İnternet üzerinden veri tabanına kaydetmek olacaktır. Gerektiğinde daha sonra Kişisel Bilgilerinizi güncellemek amacıyla sisteme tekrar girip değişikler yapabilirsiniz.

12 İRTİBAT BİLGİLERİ Web-tabanlı veri giriş sistemi ile ilgili sorularınızı ve görüşlerinizi adresine veya dahili 345 nolu telefona iletebilirsiniz. UNUTMAYIN, KONU AFETLER OLUNCA HEPİMİZ AYNI TAKIMDAYIZ!