Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Eser İstek.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Eser İstek."— Sunum transkripti:

1 KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Eser İstek

2 Merkez Kütüphane ana sayfasında yer alan “Katalog Tarama” butonuna tıklayınız.

3 Açılan sayfada sol üst köşede bulunan “Oturum Aç” linkine tıklayınız.

4 ÜYE KODU’ bölümüne, öğrencilerimiz öğrenci no’ larını, personelimiz ise sicil numaralarını girip(idari personel sicil numarasının başına ID yazacaktır.), şifre bölümüne de ilk defa oturum açılıyorsa- “1” yazarak (bu şifre ilk açılış için geçerlidir, oturum açtıktan sonra şahsi bilgilerim bölümünden şifre değiştirilmelidir) kendi özel oturumlarını açabilirler. Oturum Aç tuşuna basınız

5 Eser istek bölümünü tıklayıp kütüphaneye bu yıl içinde alınması istediğiniz kitapları, formu eksiksiz doldurarak sipariş edebilirsiniz.

6 Yazar ad soyad ve eser adı bölümlerini düz yazı şeklinde doldurunuz. Lütfen tamamen büyük harf kullanmayınız. ISBN no su bölümüne sadece ISBN no sunu yazınız. 2007 den itibaren 13 haneli ISBN no larını yazınız. ISBN no sunun başına "ISBN" yazmayınız. ISBN no sunun arasına "-" tire işareti koymayınız. Tek ISBN nosu yazınız.

7 Kaydet tuşu ile bir sonraki kitap siparişine geçebilir, Listemi göster ile yazdığınız kitapların listesini görebilirsiniz. İhale gerçekleştikten ve kitaplar geldikten sonra listem linkinden istediğiniz kitapların gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Kitabın yanında “geldi “ yazacaktır.

8 Sorularınız için 303 13 27’yi arayınız ya da kütüphaneye gelerek bilgi alabilirsiniz. İyi çalışmalar Dileriz. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı Eser İstek


"KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Eser İstek." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları