Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

1 VERİLEN BİR EĞİTİMİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "1 VERİLEN BİR EĞİTİMİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ."— Sunum transkripti:

1 1 VERİLEN BİR EĞİTİMİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ

2 2  Proje ölçme ve değerlendirme çalışmalarının temelini oluşturması amacıyla, verilen her eğitimin web-tabanlı bir uygulama kullanılarak kaydının tutulması gerekmektedir.  Eğitim kayıtlarının girilmesi sorumluluğu, eğitimi veren eğitmene aittir.

3 3 1. BOŞ BİR INTERNET EXPLORER SAYFASI AÇIP 212.133.157.195 IP NUMARASINI YAZARAK SİTEYE GİRİNİZ. 212.133.157.195 SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ

4 4 Kalıcı Kullanıcı Adı ve Şifre’yi girin. ‘Giriş’ düğmesine tıklayın. SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ 2. AÇILAN SAYFADA İLGİLİ YERE SİZE AİT “KALICI” KULLANICI ADINIZI VE ŞİFRENİZİ YAZARAK SİSTEME GİRİNİZ.

5 5 EĞİTİM TİPİ VE KANAL SEÇİMİ SAYFASI Yönlendirme sayfasında ilgili menülerden kaydını yapacağınız Eğitim Tipini ve Eğitimi Hangi Kanaldan verdiğinizi seçip ‘Devam’ düğmesine tıklayın ve Eğitim Bilgisi Kayıt Formu sayfasına geçin.

6 6 VERİLEN EĞİTİME AİT KAYDEDİLMESİ GEREKEN BİLGİLER  Eğitimin türü  Eğitimin verildiği kanal  Eğitimin verildiği kurumun adı  Kurum müdürünün (sorumlusunun) telefon numarası  Kurumun telefon ve fax numaraları  Eğitmen adı  Varsa ikinci eğitmen ve asistanlarının adı  Eğitimin verildiği yerin adı  Hedef dinleyici grubunun türü  Eğitimin verildiği tarih ya da tarihler  Eğitimin verildiği il ve ilçe  Katılan kişi sayısı  Eğitmen Belgesi ya da Katılımcı Sertifikası alan kişi sayısı

7 7 EĞİTİM BİLGİLERİ SAYFASI (* işareti olan bilgiler, girilmesi zorunlu olan bilgilerdir.) Verdiğiniz eğitime ait bilgileri girin ve ‘Kaydet’ düğmesine tıklayın.

8 8 UYARI MESAJI ! Girilmesi zorunlu bilgilerden eksik bıraktığınız varsa, bu bilgiyi de girmeniz gerektiği yönünde bir uyarı mesajı alacaksınız.

9 9 ONAY SAYFASI 1.Bilgi giriş işlemi eksiksiz tamamlandığında verilerin veri tabanına işlendiği doğrultusunda teyit alacaksınız. Bu noktada bir başka yeni Eğitim Bilgisi girebilir veya ‘Çıkış’ bağlantısını tıklayarak sistemden çıkabilirsiniz. 2.Sisteme (ana sayfaya) döndüğünüzde daha önce girdiğiniz eğitim kayıtlarını ilgili menüden seçerek görebileceksiniz.

10 10 VERMİŞ OLDUĞUNUZ EĞİTİMİ SİSTEME KAYDETMİŞ OLDUNUZ. BAŞKA BİR EĞİTİM KAYDI EKLEMEK İÇİN İLGİLİ DÜĞMELERİ TIKLAYABİLİRSİNİZ. KAYDETMEK İSTEDİĞİNİZ BAŞKA BİR EĞİTİM YOKSA “Çıkış” DÜĞMESİNE TIKLAYARAK SİSTEMDEN ÇIKABİLİRSİNİZ. SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ

11 11 İRTİBAT BİLGİLERİ Web-tabanlı veri giriş sistemi ile ilgili sorularınızı ve görüşlerinizi umita@boun.edu.tr e-mail adresine veya 216 308 0511 dahili 345 nolu telefona iletebilirsiniz. UNUTMAYIN, KONU AFETLER OLUNCA HEPİMİZ AYNI TAKIMDAYIZ!


"1 VERİLEN BİR EĞİTİMİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları