Buğday Unu, Yumurta, Şeker, Hidrojene Bitkisel Yağ, Şerbet

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
BAYINDIR BELEDİYESİ GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ
Advertisements

SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
FİLTRE PRES BEZLERİMİZ;
Sarnıç Depo Tanıtımı 9500 m2 kapalı alan.
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
Marine Logistics Prezentasyon 2013
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
ARZU YALÇIN ÖZERPLAST Plastik San. ve Tic. Ltd. Şir.
T.G.K. BUĞDAY UNU TEBLİĞİ VE T.G.K. EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİĞİ
DENGELİ YAŞAM PROGRAMI
GRUP ŞİRKETLERİMZ ERKA ENDÜSTRİYEL kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle kağıt ve temizlik sektöründe kaliteli hizmet anlayışını hep.
Caterpillar Türkiye Yetkili Temsilcisi Borusan Makina’da çalışan dört arkadaş Mart 2007 tarihi itibariyle kendi işlerini kurmaya karar verdiler.
Atık madde olarak neler toplanabilir?. Ambalaj atıkları.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
MATEMATİK.
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
Kütahya Porselen, 1970 yılında temelleri atılan, 1984 yılında %75’i Güral ailesine geçmiş, %26’sı hissesi de halka açık olarak İMKB de işlem görmekte.
OBEZİTE VE SAĞLIKLI BESLENME
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
Pınarım Gıda Ltd. Şti.
saĞLIKLI BESLENME NASIL OLMALI?
‘’Kaliteli, sağlam, hızlı ve güvenilirlik’’ mantığı ile hizmet kalitesini ve müşteri memnuniyeti en üst seviyeye çıkararak profesyonel hizmetler sunmak.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
İHTİYAÇ AKADEMİ’nin alt yapısı;
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası insert/paketleme makinelerinden.
EKOTEN TEKSTİL A.Ş. 7 li grup 3 lü vardiya çalışma sistemi
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
SAĞLIKLI BESLENME VE BİLİNEN YANLIŞLAR
DIGITAL SIGNAGE ÇÖZÜMLERİ
TURKUVAZ MATBAACILIK Samandıra mevkiinde, m2 lik kapalı alanda, 1999 yılından itibaren; baskı ve baskı sonrası ciltleme/paketleme makinelerinden.
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
NEDEN LEZZETLİ HEDİYE? 3. YIL BAKANLIK ONAYLI TAMAMEN ORGANİK 14 FARKLI LOKASYONDA ÜRETİM ISO STANDARTI MEMNUN MÜŞTERİLER KURUMSAL KOLAYLIKLAR.
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
1977 yılında İzmir'de paslanmaz çelik ithalatçısı olarak kurulan Gürçelik, sonraki yıllarda profesyonel mutfak sektörünün öncü kuruluşları arasında.
Tarımsal Üretici Birlikleri ve Kooperatifler Açısından Biyodizel
Hızlı Tüketim Ürünleri
 1970’lerin ilk yarısında Nuri Çomu’nun çırçır ve çeltik alanında yaptığı akılcı ve cesur yatırımlarla temellerini atmıştır.  1976 yılında Sunar Özlem.
CELAL AVŞAR ORTAOKULU EKMEK İSRAFINI ÖNLEME PROJESİ
Hızlı Tüketim Ürünleri
BÖLÜM 3 TARIMIN TÜRKİYE EKONOMİSİNDEKİ ÖNEMİ
BESİNLER VE TÜKETİMİ.
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
PROJESİ.
2014/15 SEZONU ÖNCESİ KARADENİZ BÖLGESİ DURUM DEĞERLENDİRMESİ
2012 yılında kurulan ARCA İLK YARDIM MERKEZİ kurumlara eğitim ve hizmeti, kaliteli ve hızlı çözümlerle tek bir elden verebilmek amacı ile yola çıkmıştır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
2019 DEVRESİ İNTİBAK EĞİTİMİ
Pazarlama Kanalları ve Dağıtım Politikaları
İhsan Kaan BERBEROĞLU Ülker Bisküvi San. A.Ş. Satınalma Direktörü.
Beslenmenin ABC’si Dyt. Ece Köprülü.
TÜRK MUTFAĞI Meşhur Türk Yemekleri
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Ebubekir GÜLER YAZILIM MÜHENDİSİ Kuveyt Türk Katılım Bankası
GIDA TEKNOLOJİSİ ALANI TANITIMI ALANIN TANIMI: Gıda teknolojisi alanı, tarım ve hayvancılığa dayalı ham maddeleri modern teknolojileri uygulayarak işleyen.
ECE, CAN, ALİ, EDA ALIŞVERİŞ YAPIYOR
YETERLİ VE DENGELİ BESLENME.
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ
Merkezi Uydu Sistemleri
SAAB OTOMOBİL HALİDİN SÖNMEZ
GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK
Türkİye Yumurta Sektörünün Genel Sekreter YardImcIsı
YILDIRIM BELEDİYESİ GERİ DÖNÜŞÜM PROJESİ. ÇÖP ve ÇEVRE İnsanlar her gün, boşalan, kırılan, eskiyen, bozulan veya artık istenmeyen her şeyi çöpe atar.
KURUMSAL TANITIM GENEL TANITIM FAALİYET ALANLARI ÜRETİM TEKNOLOJİSİ
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

Buğday Unu, Yumurta, Şeker, Hidrojene Bitkisel Yağ, Şerbet KADAYIF İçindekiler: Buğday Unu, Yumurta, Şeker, Hidrojene Bitkisel Yağ, Şerbet Net Ağırlık : 1000 Gr Koli İçi Adeti : 4 Raf Ömrü: Üretim Tarihinden itibaren 3 aydır. PAKETLEME ŞEKİLLERİMİZ Ağırlık: 1000gr/Tepsi Ağırlık: 500 gr/Kutu Ağırlık: 165gr/Porsiyon Koli İçi Adet : 4 Koli İçi Adet : 8 Koli İçi Adet : 16

BAKLAVA PAKETLEME ŞEKİLLERİ İçindekiler: Şeker, Buğday Unu, Hidrojene Bitkisel yağ, Mısır ve Buğday Nişastası, Yumurta, Baklava Şurubu * İsteğe bağlı olarak Fıstıklı, Cevizli ve Kare dilimli yapılmaktadır. Net Ağırlık: 1000 Gr Koli İçi Adeti: 4 Raf Ömrü: Üretim Tarihinden itibaren 3 aydır. PAKETLEME ŞEKİLLERİ Ağırlık: 1000 gr/ Tepsi Ağırlık : 500 gr/ Kutu Ağırlık: 165 gr /Porsiyon Koli İçi Adet : 4 Koli İçi Adet : 8 Koli İçi Adet : 16

ÇİKOLATALI BAKLAVA PAKETLEME ŞEKİLLERİ İçindekiler: Şeker, Buğday Unu, Çikolata, Hidrojene Bitkisel yağ, Mısır ve Buğday Nişastası, Yumurta, Baklava Şurubu * İsteğe bağlı olarak fıstıklı, cevizli ve şekil olarak da kare dilimli yapılmaktadır. Net Ağırlık: 1000 Gr Koli İçi Adeti: 4 Raf Ömrü: Üretim Tarihinden itibaren 3 aydır. PAKETLEME ŞEKİLLERİ Ağırlık: 1000gr/Tepsi Ağırlık: 500 gr/Kutu Ağırlık: 165gr/Porsiyon Koli İçi Adet : 4 Koli İçi Adet : 8 Koli İçi Adet : 16

HAKKIMIZDA ; 1986 yılında Bağdat Caddesinde kurulan ve adını bu önemli yerden alan “Bağdat Baklava” adıyla sektördeki kariyerine başlamıştır. Bağdat Baklavaları kısa sürede yükselmiş ve iyi noktalara gelmiştir. Yoluna büyüyerek 1993 yılında kaliteli hizmeti ve profesyonel kadrosu ile Maden Gıda olarak devam etmektedir. Maden Gıda, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için her geçen gün güçlenen yapısı ile sektördeki güvenirliğini sürdürmektedir. Maden Gıda, müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik hijyen ve gıda mevzuatlarına, gerekli yasa ve tüzüklere uygun 2000m2, 6 katlı kapalı alandaki üretim kompleksi ve uzman kadrosu ile sürekli gelişim bilinciyle büyümeyi hedeflemektedir. Maden Gıda, sektörde yakaladığı başarı grafiği sürekli olarak yukarılara çıkartırken, hiçbir zaman kalite politikasından ödün vermemiştir. Maden Gıda, kendi şubelerinin yanı sıra gittikçe artan sayıda firmalara toptan ürün tedarikini gerçekleştirmekte ve gelen istek doğrultusunda bayilik ve “Franchising” hizmeti vermektedir. Ayrıca hızlı tüketim toplumu olduğumuz şu zamanda marketlerimize ürünlerimizi farklı bir imajla sunmaktadır. Ürettiğimiz ürün yelpazesi baklava, börek, pasta,kurabiye ve unlu mamülleridir.