İletişim Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Suavi AYDIN.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI
Advertisements

 1. Giden Öğrenci: Bu sene itibariyle 30 olan Erasmus giden öğrenci sayısını, akademik yılı sonunda 45’e çıkarmayı, önümüzdeki 4 yılda da yapılacak.
BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
Erhan AKKAŞ Araştırma Görevlisi
Prof.Dr.Erdal BEŞER ADÜ Tıp Fakültesi ADÜ SEM Müdürü
T.C. NİĞDE VALİLİĞİ STRATEJİK PLAN EĞİTİM SEMİNERİ
ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ FAALİYETLERİ yılında Erasmus Programı’na üye olarak başlangıç hibesi olan Euro alarak faaliyetlerimize.
BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI «TEKNOGİRİŞİM SERMAYESİ DESTEĞİ»
Radyo ve Televizyon Teknolojisi Programı
Bilgi Paketi Çalışmaları
ÖĞRETİM YILI HAZİRAN GÜNDEM MEVCUT DURUM İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM, ARAŞTIRMA İYİLEŞME ÇALIŞMALARI STRATEJİLERİMİZ.
KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ. KÜLTÜR MÜDÜRLÜĞÜ ETKİNLİKLERİ Sosyal, sanatsal ve kültürel bir eğitim-öğretim merkezi olan Kültür Müdürlüğümüz, Öğrenci kulüpleri ve.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KLİNİK ARAŞTIRMALAR BİRİMİ (KABİ)
Stratejik Plan Otomasyonu
“IP Universities” Istanbul, April 14 to 15, 2011 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logoTürkiye’de FM Eğitimi Salih BEKTAŞ.
İleri Düzey Eğitim Başbakanlık Çalışma Grubu Mart-2010.

OKAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Araştırma Görevlilerinin Öğrenci Laboratuvarlarına Katılımı
ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ İÇ KONTROL SİSTEMİ
Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Stratejik Planı.
EUROPEAN UNIVERSITIES ASSOCIATION (EUA) AVRUPA ÜNİVERSİTELER BİRLİĞİ 10 Ekim 2007.
ERASMUS ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ
ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP)
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
Yrd.Doç.Dr. Arzu ÜLGEN AYDINLIK
Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu 29 Aralık Şubat 2012 Prof. Dr. A. Haydar Demirel.
Hukuk Fakültesi Dekanlığı
BÖTE BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ELEMANLARININ WEB SİTELERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Tıp Fakültesi Prof. Dr. Elif N. Özmert. Dekanlık Seçimi ( ) Dört Aday Fakülte Akademik Kurulu ( ) Öğretim elemanları, tüm asistanlar.
AKADEMİK YILI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ’NDE AVRUPA BİRLİĞİ HAYATBOYU ÖĞRENME VE GENÇLİK PROGRAMLARI FAALİYETLERİ.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI MÜDÜRLÜĞÜ
Yeni ve Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi (YETAM) tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetler.
KADRO TALEP FORMU DOLDURULMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA
1 MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YILI ERASMUS ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ TANITIM TOPLANTISI DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ 04 OCAK 2011 MEHMET.
YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU ARASI ÇALIŞMA RAPORU.
STRATEJİK PLAN SUNUMU ME. Ü. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK PROGRAMLARI AMBULANS ACİL BAKIM TEKNİKERLİĞİ PROGRAMI STRATEJİK.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı Stratejik Planı Misyon
MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANATOMİ ANABİLİM DALI
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK ARAŞTIRMALAR MERKEZİ SENATO SUNUMU
Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Şubat, 2012
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
Projeler için okulda 3 defa öğretmenler kurulu toplanmıştır. 1. Kurulda stratejik eylem planı ve projeler ana hatlarıyla değerlendirilmiştir. 2. Kurulda.
İÇERİK Akademik Birimler Bazında Stratejik Plan’da Yer Alan Amaçlara Yönelik Eylemler Devlet Konservatuvarı Fakülteler Meslek Yüksekokulları Enstitüler.
İLETİŞİM FAKÜLTESİ AKADEMİK PERSONEL 1 PROFESÖR 7 YARDIMCI DOÇENT 16 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ (ÖYP) 1 ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 3 ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ, (1 50 d) (1 DOÇENT,
Yrd. Doç. Dr. M. Dilek AVŞAROĞLU ERKAN
05 Kasım 2010, Muş BOLOGNA SÜRECİ ve MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ.
Görev ve Sorumluluklar PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI 1-Üniversitelere Akademik Kadro Tahsis Edilmesi YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI.
Muğla Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI 28 Nisan 2010 Muğla.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
İÇ SINAVI.
FONKSİYONEL KODLARIN KULLANIM ALANLARI
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNE HOŞGELDİNİZ
Ankara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ
DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ KADROLARINA ATAMALARDA %20 KOTASI
2547 SAYILI KANUNUN EK 38. MADDESİ
ERASMUS KOORDİNATÖRLER TOPLANTISI
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI
2547 SAYILI KANUNUN EK 38. MADDESİ
EĞİTİM FAKÜLTESİ Akademik Yılı Genel Kurul
ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI Fakülte, Yüksekokul, Enstitü, MYO Açılması Uygulama ve Araştırma Merkezi Açılması Bölüm, Anabilim Dalı, Bilim Dalı.
İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ KALİTE ÇALIŞMA SÜREÇLERİ
Sunum transkripti:

İletişim Fakültesi Dekanlığı Prof. Dr. Suavi AYDIN

FAKÜLTEMİZİN 1 AYLIK GELİŞİMİ Fakültemiz binasının yapılması konusunda Rektörlük Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’na talimat vermiştir. İletişim Bilimleri Doktora Programının açılması için YÖK’ün istediği asgari öğretim üyesi şartı sağlanarak program dosyası Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü’ne gönderilmiştir. Fakültemizdeki kadro zenginleşmesine paralel değişiklikleri içeren ve daha çok öğrenci cezbetmemizi sağlayacak yüksek lisans program ve yönerge değişiklikleri Sosyal Bilimler Enstitüsü ve Üniversitemiz Eğitim Komisyonlarından geçmiş, Senato’ya sunulmaya hazır hale gelmiştir.

Üniversitemiz atama kriterlerinin Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümümüz için ihtiyaç duyulan öğretim üyesi koşullarını karşılamaması nedeniyle gerekli ön çalışma yapılarak konu değerlendirilmek üzere Üniversite Eğitim Komisyonuna sunulmuştur. Fakültemizin gelişim perspektifi dikkate alınarak ileride yaşanacak kadro sıkıntılarına ilişkin yeni kadro dağılımı çalışması ve değerlendirilmesi yapılarak ek kadro talepleri belirlenmiştir. Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nün hedeflerimiz doğrultusunda aktif hale gelmesine yönelik olarak bölüme öğretim üyesi alınması konusunda norm kadro kullanım izinleri için Personel Dairesi Başkanlığı’na talepte bulunulmuştur.

İletişim yan dal programının açılması için hazırlıklar son aşamasına gelmiştir. Yeni yüksek lisans programlarının açılması ile ilgili program ve yönerge hazırlıklarının Temmuz ayı sonuna kadar tamamlanması beklenmektedir. Fakültenin dönemi Stratejik Planı hazırlanmıştır. İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programı’nda eğitim-öğretim sürdürülmektedir.

bahar dönemi için İletişim Bilimleri Yüksek Lisans ders programı belirlenmiştir. Fakültemiz Prodüksiyon Atölyesi tarafından Klasik Türk Müziği Korosu Yeni Yıl Konseri çekimi yapılmış ve “Panayır” adlı belgeselin çekimlerine başlanmıştır. Fakültemizce düzenlenen Beytepe Film Günleri kapsamında iki film gösterimi gerçekleştirilmiştir. Erasmus programı kapsamında Fakültemiz ile Almanya’dan Mannheim School of Humanities arasında Medya ve İletişim Çalışmaları alanında anlaşma yapılmıştır.

Roma’daki La Sapienza Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından yüksek lisans düzeyinde İngilizce verilebilecek dersler Fakültemize sorulmuş ve buna uygun cevap verilmiştir. Muhtemelen kısa vadede bu üniversiteyle Erasmus çerçevesinde yoğun öğrenci değişimine gidilecektir. ● İLT 615 İletişim Etnografisi ● İLT 645 Söylem Kuramları ● İLT 630 İletişim ve Dilbilim ● İLT 661 Modernleşme Kuramları ve Medya ● İLT 640 Kültürlerarası İletişim ● İLT 662 Gündelik Hayat Etnografisi

Fakültemiz adına beni dinlediğiniz için teşekkür ederim.