COMENIUS COMENIUS ÇOKLU OKUL ORTAKLI Ğ I. BOZOK ORTAOKULU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKSU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ
Advertisements

 HAZIRLAYAN : MEHMET RAC İ KILIÇ.  Anne ve babalar!  Genellikle çocuklarımızın çok zeki oldu ğ unu dü ş ünürüz; ancak okulda bazı derslerden ba ş.
GÖRSEL SANATLAR DERSİ ÜNİTE PLANININ ÖNCESİ VE SONRASININ İNCELENMESİ
HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMLARI
e ğ itim - ö ğ retim yılından ba ş layarak altı temel ders için 8. sınıfta ö ğ retmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan bir tanesi.
Kurulu ş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler E ğ itim-ö ğ retim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Da ğ ılımı Eylem Planı Stratejik Plan.
DAÜ Do ğ u Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi KKTC Dekan Prof. Dr. Hasan AMCA Aralık
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin GÜLER.
Ünite Ürün Dosyası Sunumu Bülent ÖZTÜRK
ÖZEL ÖĞRETİM YÖNTEMLERİ
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi (Ulusal Ajans)
OKUL DENEYİMİ -I- Dr. Muhammed TURHAN.
Uzaktan Eğitim Kuramları
EN İYİ MESLEKLER YARIŞI
HAYATBOYU ÖĞRENME PROGRAMLARI COMENİUS PROGRAMI. Comenius Programı Nedir?  Öğrencilere ve eğitim personeline, Avrupa’daki farklı kültürleri, dilleri.
KARABÜK İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Comenius Regio Projesi Yerel Ortaklar Toplantısı.
7. Hafta: Sözel Dil ve Konu ş ma Sorunları Giri ş İ leti ş im-Dil-Konu ş ma Dil ve Konu ş ma Sorunlarının Tanımı Yaygınlık Oranı Nedenleri Türleri Ö ğ.
DİKMEN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
“EN İYİ İLAÇ EĞİTİM VE SEVGİDİR!” PROJESİ
Proje Adı: Colour My World (Dünyamı Renklendir) Proje türü: Çok taraflı okul ortaklığı Projenin Amaçları: 21.yüzyıl sınıflarını modern teknolojilerle,öğretim.
ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENL İ K BAKANLI Ğ I–AVRUPA B İ RL İĞİ KOORD İ NASYON DA İ RES İ BAŞKANLI Ğ I TÜRK İ YE’DE MESLEK İ VE TEKN İ K E Ğİ T İ M İ N KAL.
OKUL TEKNOLOJ İ PLANI. OKULUMUZ PE Ş LER İ NDEN G İ DEB İ LECEK CESARET İ N İ Z VARSA BÜTÜN RÜYALAR GERCEK OLAB İ L İ R.
Derya Duygu KARSLI
Master in Advanced European and International Studies.
CANLILAR DÜNYASINI GEZELİM TANIYALIM
e ğ itim - ö ğ retim yılından ba ş layarak altı temel ders için 8. sınıfta ö ğ retmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan bir tanesi.
PROJENİN ADI:Kütüphanemiz Bize Uygun Olsun PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Ağaççamı Ortaokulu PROJENİN AMACI:Okul Kütüphanesini Zenginleştirmek. PROJENİN İÇERİĞİ:Okulun.
PROJENİN ADI: Kitaplarımı Paylaşıyorum PROJEYİ UYGULAYAN OKUL:Oğuzlar Çok Programlı Anadolu Lisesi PROJENİN AMACI:Okul Kütüphanesinin Zenginleştirilmesi.
Bilgisayar Destekli Eğitim
EKO OKULLAR PROJESİ.
PROJEN İ N ADI: Camilerimizi Tanıyoruz PROJEY İ UYGULAYAN OKUL: O ğ uzlar ortaokulu PROJEN İ N AMACI: Ö ğ rencilere Camilerin Tanıtılması PROJEN İ N İ.
2013 Teklif Çağrısı Döneminde Hayatboyu Öğrenme (LLP)/ Comenius Programı Çok Taraflı Okul Ortaklıkları proje teklif sayısı 1647, kabul edilen proje sayısı.
KÜLTÜR-EDEB İ YAT KULÜBÜ. Kulüp Danı ş man Ö ğ retmenleri Arzu ÜSTÜN Gülçin TILFARLIG İ L.
Comenius Okul Ortaklıkları Projesi
‘’ The Heritage of Cultures and Traditions in Pluralistic Societies- Religious Traditions’’
KONUTKENT İLKOKULU. Comenius, Avrupa Birliği Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülen ve finanse edilen bir programdır. Uluslararası.
ALMANCA ÖĞRETMENLİĞİ Swot Analizi.
YILMAZKÖY ORTAOKULU COMENIUS İÇERİK PROJEN İ N HEDEFLER İ COMENIUS NED İ R ? PROJEN İ N ÖZET İ YILMAZKÖY ORTAOKULU PROJEN İ N ÇIKI Ş NOKTASI.
Bilgilendirme Toplantısı
D İ N Ö Ğ RET İ M İ ŞUBE MUDÜRLER İ İ Ç İ N İ MAM HAT İ P OKULLARINDA ARAPÇA E Ğİ T İ M İ N İ GEL İ ŞT İ RMEN İ N YOL HAR İ TASI.
Erasmus+ Projelerimiz. Okulumuzun Erasmus + Projesi kapsamında yapılan iki ba ş vurusu kabul edilmi ş tir tarihli arasında gerçekle ş ecek.
Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Modeli (TEOG) ORTAK SINAVLAR Rehberlik ve Araştırma Merkezi.
6. KADEME SINIFLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI 30 AĞUSTOS ORTAOKULU.
Küçük Grup Eğitimi Şifa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Eğitici Eğitimi Kursu Eylül 2015 / 281.
Avrupa Birliği Yaşamboyu Öğrenme Proğramı Grundtvig Learning Partnership Project.
UNI-SET Toplantı Notları
COMENIUS 2.1 EĞİTİM / ÖĞRETİM PERSONELİNİN YETİŞTİRİLMESİNE YÖNELİK AVRUPA İŞBİRLİĞİ PROJELERİ.
Antalya/Muratpaşa SABİHA GÖKÇEN ANAOKULU EFQM KAZANANLAR KONFERANSI ASLI KANBİR OKUL MÜDÜRÜ 24 Şubat 2016 İstanbul Deniz Müzesi.
BİLGİSAYAR DESTEKLİ ÖĞRETİM © TemplatesWise.com 1.
Page  1 BUCAK MEHMET CADIL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ COMENIUS PROJE TANITIMI.
KONYA BİLİM VE SANAT MERKEZİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI.
Program Tasarım Modelleri
COMENİUS PROGRAMI OKUL ORTAKLIĞI PROJE BİLGİLENDİRME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
SUZAN MEHMET GÖNÇ TİCARET MESLEK LİSESİ 02/09/2013.
2013 SBS SİSTEMİ. Yeni sınav sisteminde yapılan önemli değişiklikler şöyle; sınavdan alınacak puanın 500 değil, 700 tam puan üzerinden hesaplanması,
TRAIning Transversal Supporting Career Development And Research
MATHS: REAL OR FICTION (MATEMATİK: GERÇEK YA DA KURGU)
OKUL- ÇEVRE İLİŞKİLERİ
MESLEKLERİ TANIYALIM DÖRT YILLIK LİSANS PROGRAMLARI ‘ü’
NİĞDE ZÜBEYDE HANIM SAĞLIK YÜKSEKOKULUNA HOŞGELDİNİZ
Kişisel-Sosyal Rehberlik
Erasmus+ KA1 Projesi: Gelişim İçin Hareketlilik
OKUL ADI ADI: SOYADI: SINIFI: NO: DERS: Ö Ğ RETMEN: KONU.
BİLSEM NEDİR? “Bilim ve Sanat Merkezi, okul öncesi eğitim, ilkokul, ortaokul ve lise çağındaki özel yetenekli öğrencilerin bireysel yeteneklerinin farkında.
Program Tasarım Modelleri
PROJENİN AMACI Milli Eğitimin Temel Amaçlarında ifadesini bulan; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından dengeli ve sağlıklı şekilde gelişmiş bir.
OKULLARDA REHBERL İ K SERV İ SLER İ – H İ ZMETLER İ.
Hikaye tahtası.
BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR ÖĞRETMENLİĞİ EĞİTİM PROGRAMI HAZIRLAMA PLANI (1)
GEÇİŞ GEÇİŞ SÜRECİ Özel Gereksinimli ve / veya Engeli
Sunum transkripti:

COMENIUS COMENIUS ÇOKLU OKUL ORTAKLI Ğ I

BOZOK ORTAOKULU

İÇERİK Okulumuzun ortak oldu ğ u proje COMENIUS nedir? BOZOK ORTAOKULU

COMENIUS PROJESİ NEDİR? E ğ itimde Avrupa boyutunu geli ş tirmeyi hedeflemektedir Farklı kültür ve dü ş ünce yapılarını tanımak Kültürler arası diyalog sa ğ lamak BOZOK ORTAOKULU

E ğ itimde fırsat e ş itli ğ i sa ğ lamak Yeni yönetim ve ö ğ retim metotları geli ş tirmek Ö ğ retmen ve Ö ğ rencilerin yabancı dil ö ğ renme konusundaki becerilerinin artırılması Ö ğ renci ve Ö ğ retmenlerin yetenek ve becerilerini geli ş tirmelerine yardımcı olur. COMENIUS PROJESİ NEDİR? BOZOK ORTAOKULU

OKUL UMUZUN ORTAK OLDUĞU PROJE BOZOK ORTAOKULU

PROJEMİZİN ADI BOZOK ORTAOKULU

Proje kapsamındaki ülkelerin tanıtılması Ö ğ rencilerde kültür bilinci olu ş turarak ö ğ rencinin kendi kültürünü tanıması ve di ğ er ortak olan ülkelerin kültürünü ö ğ renmesi İş birli ğ i ile ortak bir ürün ortaya çıkarma yetene ğ inin kazanılması. BOZOK ORTAOKULU PROJEMİZİN AMACI

İ leti ş imin öneminin kavranması ve sosyal ruhun geli ş iminin sa ğ lanması Ö ğ rencilerin kendisini, kendi anadillerinde ve ingilizce dillerinde ifade etme BOZOK ORTAOKULU PROJEMİZİN AMACI Ö ğ rencilerin kendisini ve okulunu tanıtması ve aynı zaman da çevresi ve projeye katılan ülkeler hakkındada bilgi edinme ş ansı elde etmesi

Ö ğ rencilerde evrensel saygı ve ho ş görü bilincini geli ş tirmek. Ö ğ rencilerde ele ş tirel dü ş ünce ve problem çözme yetisinin geli ş tirilmesi. Ö ğ rencilerin kendi ülkesiyle ve kendi çevresiyle gurur duymasını sa ğ lamak PROJEMİZİN AMACI BOZOK ORTAOKULU

TOPLANTI BOZOK ORTAOKULU İ lk uluslararası COMENIUS proje toplantımızı İ ngiltere’de (Londra’da) gerçekle ş tirece ğ iz. E ğ itim sistemimiz hakkında video veya sunu hazırlanacak.Kültürümüzü anlatan video ve sunu hazırlanacak. Ülkemizi, Yozgat’ı ve Okulumuzu tanıtım için sunum yapaca ğ ız.

BOZOK ORTAOKULU TURK İ YE

BOZOK ORTAOKULU PROJE ORTAKLARIMIZ GIMNAZJUM IM.GEN.MARIUSZA ZARUSKIEGO HARJUNRINTEEN KOULU POLONYA F İ NLAND İ YA

BOZOK ORTAOKULU PROJE ORTAKLARIMIZ ACADEMY AT SHOTTON HALL ST THERESA COLLEGE BOYS SECONDARY SCHOOL İ NG İ LTERE MALTA

BOZOK ORTAOKULU PROJE ORTAKLARIMIZ COLEGIO DR LUIS PEREIRA DA COSTA 2 SOU ACADEMIC EMILIAN STANEV PORTEK İ Z BULGAR İ STAN

BOZOK ORTAOKULU PROJE ORTAKLARIMIZ GYMNASIO AGIOU DOMETIOU SCOALA GIMNAZIALA FARDEA GÜNEY KIBRIS ROMANYA

BOZOK ORTAOKULU PROJE ORTAKLARIMIZ TALINNA KESKLINNA VENE GÜMNAASIUM ESTONYA

PROJE SÜRESİ Proje süresi 2 yıl BOZOK ORTAOKULU

PROJE EKİP ŞEMASI OKUL MÜDÜRÜ İ NG İ L İ ZCE D İ L GRUBU Dil Ö ğ retmenleri Grup ö ğ rencileri 1 Lider Ö ğ renci TÜRKÇE GRUBU Ders Ö ğ retmenleri Grup ö ğ rencileri 1 Lider Ö ğ renc i SOSYAL- D İ NKÜLTÜRÜ- FEN GRUBU Ö ğ retmen,ö ğ renciler 1 Grup lider ö ğ r RES İ M - TEKNOLOJ İ TASARIM GRUBU Ö ğ retmen,ö ğ renciler 1 Grup lider ö ğ r MATEMAT İ K GRUBU Ö ğ retmen,ö ğ renciler 1 Grup lider ö ğ r PROJE KOORD İ NATÖRÜ