18 Mart 2010 - Yalova.  22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuş olan Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü 2009-2010 Eğitim Öğretim.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI
Advertisements

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ
T.C KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Yüksek Lisans ve Doktora Öğrencileri İçin Akış Şeması Tuşları Kullanarak akışı takip.
Erhan AKKAŞ Araştırma Görevlisi
TEKNIK EGITIM FAKULTESI ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI HAZİRAN Bölüm yönetimiyle ihtiyaç duyduğumda rahatlıkla görüşebilmekteyim.
FAKÜLTE/BÖLÜM/ YÜKSEKOKUL ADI STRATEJİK PLANLAMA SUNUMU Not:Süreçler değişebilir…
Ö Ğ R E T İ M Ü Y E S İ Y E T İ Ş T İ R M E P R O G R A M I (Ö Y P ) Ö Z E T Ş E M A S I • Şemada, Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) ile ilgili aşamalar.
ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ
Yıldız Teknik Üniversitesi
ANKARA ÜNİVERSİTESİ Kurumsal Arşivi Açık Erişim Kaynakları
“IP Universities” Istanbul, May 16 to 18, 2012 Albert Long Hall, BOGAZICI UNIVERSITY Institutional logo FM Ofisi – Üniversite İlişkisi Salih.
Eğitim Bilimleri Bölümü
ADÜ Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Stratejik Planı,
İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ
Dünyada Açık ve Uzaktan Eğitimin Durumu
27 Haziran 2008, Prof. Dr. A.S.GÖKALP BOLOGNA SÜRECİ VE KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp.
ÖYP SÜREÇ. AMAÇ Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında, lisansüstü eğitim verme imkânına sahip olan yükseköğretim kurumlarında, öğretim üyesi ihtiyacı.
HÜTF TIP-BİLİM DOKTORU (MD-PhD) BÜTÜNLEŞİK PROGRAMI
Lisansüstü Öğrenim ve Akademik Kariyer Üzerine
SÜLEYMAN ŞAH ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
Yapabildiklerimiz Yapabildiklerimiz
CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Mersin Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü Stratejik Planı.
BİLİM VE TEKNOLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL BARIŞ ÇALIŞMALARI ve UYGULAMALI ETİK ENSTİTÜSÜ KURULUŞ ÖNERİSİ Doç. Dr. Havva Kök Arslan.
Farabi Değişim Programı Tanıtım Toplantısı Öğrenci Değişimi Prof. Dr. Ş aban ÇALI Ş ’ın tarihli sunumundan alınmı ş tır.
ERASMUS ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ
Türkiye'de Büyük Kentler Dışında Kurulan Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümlerinin Özellikleri ve Kurulmakta Olan Bölümlere Öneriler 50.Kütüphane Haftası Doç.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
ÖĞRETİM ÜYESİ YETİŞTİRME PROGRAMI (ÖYP)
AKADEMİA SOSYAL BİLİMLER İNDEKSİ
KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
KOÜ HUKUK FAKÜLTESİ «Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz.»
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
ATILIM ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT BÖLÜMÜ MAYIS İKTİSAT BÖLÜMÜNÜN VİZYONU Bilimsel araştırmaları ve yayınları, yetiştirdiği nitelikli öğrencileri ve toplumu.
Erasmus Staj Hareketliliği Programı Akademik Yılı Verileri Akademik Yılı Programı Uygulanışı.
Yenİ kurulan Ünİversİtelerdekİ
GAZİ ÜNİVERSİTESİ PATENT DESTEK BİRİMİ İstanbul, 07 Haziran 2010.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2008–2012 STRATEJİK PLANI Şubat 2008.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ UZMANLIK EĞİTİMİ 9 Ocak 2013.
İŞLETME YÖNETİMİ TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMINA ÖĞRENCİ KABULÜ.
2010/2011 ERASMUS Öğrenci Öğrenim ve Staj Hareketliliği DEÜ DIŞ İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Kilis 7 Aralık Üniversitesi
Erzurum Teknik Üniversitesi Erzurum Teknik Üniversitesi’nin Misyonu Prof. Dr. Muammer YAYLALI Erzurum Teknik Üniversitei Rektörü.
1 Bilgiye Erişimde Fırsat Eşitliği Projesi Olarak EKUAL'in Doğuşu ve Gelişimi Prof.Dr. Cem SARAÇ Hacettepe Üniversitesi.
Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi
1.2. Eğitim Öğretim Programı Yüksek Lisans programımız alandaki yenilikler ve öğretim üyesi kadromuzun gelişmesi unsurları da dikkate alınarak yeniden.
Kurumsal Arşivler ve Açık Erişim Uygulamaları 44. Kütüphane Haftası, 31 Mart–4 Nisan 2008 Ömer Orhan Atılım Üniversitesi Kütüphanesi.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ UZMANLIK EĞİTİMİ 4 Ocak 2013 Tarihindeki Fakülte Kurulu’nda kabul edilen ilkeler ve çalışmalar.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığı
Şubat 2007 Erciyes Üniversitesi, Uluslararası Ofis.
KOÜ TIP FAKÜLTESİ ÇOCUK CERRAHİSİ ANABİLİM DALI STRATEJİK PLAN TASLAĞI
Hayat Boyu Öğrenme –LLP (Lifelong Learning Programme) ERASMUS PROGRAMI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları DEÜ Mühendislik Fakültesi 2011/2012.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ANATOMİ ANABİLİM DALI
H.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ BOLOGNA TOPLANTISI 21 NİSAN 2015.
Ankete katılım Bahar 176 öğrenci Güz öğrenci Ali Osman KURT
Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu Abdullah Gül Üniversitesi Gelen Öğrenciler ve Uluslararasılaşma 23 Ekim 2015.
HEMŞİRELİK EĞİTİMİNDE DÜN,BUGÜN,YARIN
BATMAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ( )
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YÖNETMELİĞİ
IĞDIR ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ TARİH BÖLÜMÜ
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ VE BELGE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
FAKÜLTEMİZ HAKKINDA Fakültemiz tarihinde kabul edilen ve tarihinde Sayılı Resmi Gazetede yayınlanan Bakanlar Kurulu Kararı.
EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ
Sosyal Bilimler Enstitüsü Eylül- 2017
Veteriner Hekimliği Tarihi ve Deontoloji Anabilim Dalı
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı
PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Başvuran ve Kayıt Yaptıran Öğrenciler
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ
Sunum transkripti:

18 Mart Yalova

 22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuş olan Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı’na 2 Anabilim dalında 5 programda toplam 57 öğrenci ile eğitim öğretime başlamıştır. Bahar yarıyılında 4 Anabilim dalında 5 programa alınan 83 öğrenciyle bu sayı 140’a yükselmiştir.  22 Mayıs 2008 tarih ve 5765 sayılı kanun ile kurulmuş olan Yalova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı’na 2 Anabilim dalında 5 programda toplam 57 öğrenci ile eğitim öğretime başlamıştır. Bahar yarıyılında 4 Anabilim dalında 5 programa alınan 83 öğrenciyle bu sayı 140’a yükselmiştir.  9 Kasım 2009 tarihinde başlayan Yüksek Lisans eğitiminin ders dönemi 18 Haziran 2010 tarihinde sona erecektir. Derslerin bitimini takip eden dönemde Tezli Yüksek Lisans öğrencileri tezlerini, Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri de projelerini hazırlayacaktır.

 Enstitümüzün kuruluş amacı; üst düzeyde bilimsel çalışma yapmak, bilgi üretmek, ulusal gelişme ve kalkınmaya destek olmak, kamu kuruluşlarında, işletmelerde çeşitli bilimsel kuruluşlarda görevli fakülte mezunlarını yüksek lisans ve doktora seviyesinde yetiştirmektir. Bu amaç doğrultusunda Enstitümüzün verdiği hizmetlerin tamamı lisansüstü öğrencilerine yöneliktir.

 Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri ABD İnsan Kaynakları ve Çalışma İlişkileri Tezli ve Tezsiz İnsan Kaynakları ve Çalışma İlişkileri Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programı23 öğrenci Sosyal Politika Tezli Yüksek Lisans ProgramıSosyal Politika Tezli Yüksek Lisans Programı 15 öğrenci  Sosyal Hizmet ABD Sosyal Hizmet Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programı 19 öğrenciSosyal Hizmet Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programı 19 öğrenci

 Sosyal Hizmet Anabilim dalı  Sosyal Hizmet Tezsiz Yüksek Lisans Programı 13 öğrenci 13 öğrenci  İşletme Anabilim dalı  İşletme Tezsiz Yüksek Lisans Programı 21 öğrenci

 Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı (İngilizce)  Uluslararası Tezli Yüksek Lisans Programı 18 öğrenci  Uluslararası İlişkiler Tezsiz Yüksek Lisans Programı 10 öğrenci  Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Anabilim Dalı  İnsan Kaynakları ve Çalışma İlişkileri Tezsiz Yüksek Lisans Programı 19 öğrenci

ProgramTezliTezsizYabancıÖzelToplam Sosyal Hizmet ÇE İnsan Kaynakları ÇE Sosyal Politika15--- İşletme Uluslararası İlişkiler TOPLAM

 tarihinden itibaren yayına başlayan ve adresinden yayın yapan internet sitemizde misyonumuz, vizyonumuz, yönetim ve eğitim kadromuz, duyurular, haberler, programlar, etkinlikler, not çizelgeleri vb. bilgi ve belgeler yer almaktadır.

 Başlangıçta yılda iki kez yayınlanacak olan dergimizin ilk sayısı Nisan 2010’da, ikincisi Ekim 2010’da yayınlanacaktır. Zamanla dört ayda bir yayınlanmasını hedeflediğimiz dergide, üniversitemiz öğretim elemanlarının çalışmaları öncelikli olmak üzere ülke içinden ve dışından yazı kabul edilecektir.  Derginin yayın ilkeleri belirlenmiş, ilk sayının yazı çağrıları yapılmıştır. Hakem heyeti de bir taraftan oluşturulmaktadır. Üniversite kütüphaneleri başta olmak üzere önemli kütüphanelerde araştırmacıların hizmetine sunulabilmesi için bin adet kâğıt baskı hedefleyen dergimiz elektronik nüsha yayını da yapacaktır.

 Her üniversitede bulunmayan özgün programlar açmayı ve ülkemizin ilerlemesine somut katkılar sağlamayı hedefleyen Sosyal Bilimler Enstitümüz, Yerel Yönetimler, Sivil Toplum gibi Yüksek Lisans Programları açmayı hedeflemektedir.  Her üniversitede bulunmayan özgün programlar açmayı ve ülkemizin ilerlemesine somut katkılar sağlamayı hedefleyen Sosyal Bilimler Enstitümüz, Yerel Yönetimler, Sivil Toplum gibi Yüksek Lisans Programları açmayı hedeflemektedir.  2011 yılında doktora programı açmayı hedefleyen Enstitümüz Yalova ilimiz başta olmak üzere toplumsal ihtiyaçlara somut cevaplar verebilecek akademik çalışmaların yaptırılmasını önceleyecektir.

Yakın ilginizden dolayı teşekkür ederiz.