İzmir Java User Group Write Once, Run Everywhere..

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
E-posta Forum Sohbet Sesli Görüntülü Konferans
Advertisements

 Teachertube.com sitesinin ana sayfa görüntüsünu sol taraftaki resimden görebiliyoruz. Teachertube.com slideshare.com ‘a benzer bir sosyal paylaşım sitesidir.
5. Hendese Grup Toplantısı
Web 2.0 Nedir Eğitimde Nasıl Kullanılır?
Bireysel Çalışma Teknikleri
Her Grup için Hedefler Belirlenir
UML Unified Modeling Language
KalDer Türkiye Kalite Derneği
ORYANTASYON 2002 TANITIM PROGRAMI. Amaç ve Faaliyetler SPIEOSA Öğrencilerin bilime olan ilgilerini arttırmak ve teknolojideki yeni gelişmeleri SPIE ve.
FORUMLAR.
WEB 2 TANITIM GÖZDE DURMAZ.
© 2011 Adobe Systems Incorporated. Cep Telefonu Değeri Belirlemek için Mobil Uygulama Sabri Dündar / Volkan Altuntaş Celal Bayar Üniversitesi.
Robotics Group Koç Üniversitesi Robot Grubu Koç Üniversitesi Bilim Toplulugu bünyesinde, Yard. Doç. Dr. Çağatay Başdoğan öncülüğünde kurulmuştur. Robot.
ÖMÜR BİLGİLİ
MUĞLA ÜNİVERSİTESİ VE BOSAV İŞBİRLİĞİ OLANAKLARI.
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
BAĞLANTI VERME VE ANİMASYON
E-Twinning Avrupa Okul Ortaklıkları Eşleştirme Projesi
isletmehacettepe kariyer_hit
Kültür Bilgi-Günü 2011 Kültür Programı Avrupa kültür festivallerine destek Dizin
Amerikan Ticaret Müsteşarlığı 2013
Yaşamımızın Vazgeçilmezi: Elektrik
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
ERASMUS+ SPOR Muhammet DEMİR Ocak Erasmus+ Spor: Hedefler Doping, şike, şiddet, hoşgörüsüzlük ve ayrımcılıkla mücadele Sporda iyi yönetişimi ve.
Copyright © The OWASP Foundation Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the OWASP License. The OWASP.
Bölüm 1 Ağlar ve Verİ İletİşİmİ
İNTERNET PROGRAMCILIĞI I BTP 207 Ders 9. Tek değişkende birden fazla bilgi tutulmak istendiğinde kullanılır. Kullanım şekli: var dizi_adı= new Array(eleman1,
Bilimsel Metinler Nasıl Okunur ve Anlaşılır?
Amaç Açık Erişim Nedir? Neden Açık Erişim? Açık Erişim Nasıl sağlanır?
BİLGİSAYAR İŞLETMENLİĞİ
Yeni Medya Turgut Gürsoy TÜBİSAD Bilişim Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı.
ADIM ADIM BAŞARIYA Yeni Distribütör Oryantasyonu
TEKNİK RAPOR YAZIMI Önemli Noktalar Kurtuluş Küllü
HAYIR DEMEYİ ÖĞRENELİM Erkan İLGÜN Rehber Öğretmen
Bilgi Topluluğu Tanıtımı:
Quest Atlantis Dünya Üzerine Yayılmış Çok-Kullanıcılı Çevrim-İçi Eğitsel Bir Bilgisayar Oyununun Teknik Yapısı.
Prof. Dr. Ahmet AYAR (TÜBİTAK 2237 Programı)
İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ
BURCUGÜL B İ LG İ N TÜRKÇE Ö Ğ RETMENL İĞİ ( İ.Ö.) EĞİTİMDE WEB 2.0 ARAÇLARI.
Copyright © The OWASP Foundation Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the OWASP License. The OWASP.
Sosyal Medya Stratejisi Geliştirme ve Sosyal Medya İletişimi 9-10 Kasım 2013 AISEC - Adana Zeynep Atay STGM Proje Asistanı Özgür Mehmet Kütküt STGM İletişim.
ALLAHIN YARDIMINA GÜVENİRİM ÇALIŞIRIM,BAŞARIRIM
Copyright © The OWASP Foundation Permission is granted to copy, distribute and/or modify this document under the terms of the OWASP License. The OWASP.
İNTERNET HAFTASI [6-19 NİSAN 2015]
TUĞBA ŞAHAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF ÖRGÜN ÖĞRETİM
Web 2.0 Araçlarının Tanıtımı ÖZGE AKMAN TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 2. SINIF 1. ÖĞRETİM
Hacettepe Üniversitesi Sualtı Hokeyi Topluluğu
Sosyal Medya Nedir? Çağlar GÜLCEK.
TEKSTİL MÜHENDİSLERİ ODASI /
ETwinning Avrupa okullar için topluluk Öğretmenler için Avrupa’da işbirlikçi projeler geliştirebilecekleri ve fikir paylaşabilecekleri, güvenli ve ücretsiz.
İnsan Kaynakları Yönetimi
İnternet haftası (6-19Nisan2015)
ÜNİTE:VERİ KONU: MERKEZİ EĞİLİM VE YAYILIM ÖLÇÜLERİ
;EEn Hazırlayan: Şahin GÖKÇEARSLAN Gazi Üniversitesi Enformatik Bölümü.
PLN Personal Learning Network by Arif Kazancı Ağustos
8 MAYIS 2016 – İzmir 14:00 KOŞAMAYANLAR İÇİN KOŞUYORUZ!
KULLANIM ADIMLARI Adım 1: Okulunuzu Kaydedin Adım 2: Okul Ayarlarını Keşfedin (ThinkQuest Projects) Adım 3: Hesaplar Oluşturun (ThinkQuest Projects) Step.
Finans Dünyasında Linux ve Özgür Yazılımlar Volkan Uygun Linux Kullanıcıları Derneği.
KIRKLARELİ DEVLET HASTANESİ UZAKTAN EĞİTİM MERKEZİ Nisan 2017
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
Yrd. Doç Dr. M. İsmail Bağdatlı
Neden Linux? Nerelerde Kullanılır?
Server Yönetim Programları
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BİLGİ TOPLULUĞU
BİL 102 BİLGİSAYAR PROGRAMLAMA
Dünya Üzerine Yayılmış Çok-Kullanıcılı Çevrim-İçi Eğitsel
Ahmetcan Beyin Tümörü İle Mücadele Derneği
Sunum transkripti:

İzmir Java User Group Write Once, Run Everywhere.

İzmir Java User Group Write Once, Run Everywhere. İzmir JUG Presentationwww.izmirjug.org İzmir Java User Gruop Presentation No: 1

Izmir izmirJUG izmirJUG İzmir Java User Group Write Once, Run Everywhere. Biz kar amacı gütmeyen bir topluluğuz ve büyümek için sizin yardımlarınıza ihtiyacımız var. Sizde Java teknolojilerine meraklıysanız ve öğrenmek yada öğretmek istiyorusanız. Java dünyasına adım atmak istiyorsanız. Bize Katılın… Takım Çalışması 100% İletişim 100% Java Teknolojileri 100% Bilgi Paylaşımı 100% Etkinlikler & Aktiviteler 100% Projeler 100% İzmir JUG Presentationwww.izmirjug.org Bizi İnternetten Takip Etmeyi Unutmayın Write One, Run Everywhere.

1 Java User Group(JUG) nedir? Bir java programlama topluluğudur. Dünyadaki gelişmiş şehirlerde JUG toplulukları mevcuttur. (SouJava, LJC, AtlantaJUG, ParisJUG, RomaJUG, AnkaraJUG vs.) Hiçbir şirkete ait değil, kar amacı gütmez, temsil ettiği şehire ait bir topluluktur. İzmir JUG Presentationwww.izmirjug.org Sorularla İzmir Java User Group Write Once, Run Everywhere. 1

1 JUG Ne işe Yarar? Genellikle aylık olarak java teknolojileri ile alakalı konferanslar verilir. Üniversite öğrencilerinin java teknolojileri konusunda bilgilendirilir. (JavaONE,JavaZone,Devoxx) konferansları takip edilerek java ile alakalı son gelişmeler takip edilir. İzmir JUG Presentationwww.izmirjug.org Sorularla İzmir Java User Group Write Once, Run Everywhere. 2

1 Bize neler kazandırır? Java teknolojileri konusunda istekli öğrenciler ile tanışıp kariyer çevrenizi genişletir. Java ile neler yapabileceğinizi gösteren konferanslar ve etkinlikler ile tanıştırır. Javatar etkinlikleri Kod festivalleri vs… İzmir JUG Presentationwww.izmirjug.org Sorularla İzmir Java User Group Write Once, Run Everywhere. 3

1 Sacede Java mı? Hayır. Free Software Foundation(fsf.org) başlığı altında Linux sistemleri üzerinde java uygulamaları yapılabilir. İzmir JUG Presentationwww.izmirjug.org Sorularla İzmir Java User Group Write Once, Run Everywhere. 4

1 Sadece Izmir JUG mu? Çevre ülkelere ait JUG toplulukları ile ortak konferanslar verilip çift taraflı etkileşim sağlanabilir. Ülkemizdeki diğer JUG toplulukları ile bilgi paylaşımları yapılabilir. İzmir JUG Presentationwww.izmirjug.org Sorularla İzmir Java User Group Write Once, Run Everywhere. 5

1 Ya kitaplar? Topluluk olarak Java teknolojileri ile alakalı, GNU Linux ile alakalı kitaplar sponsorlar ve/veya bağışcılar dahilinde tüm üyelere ücretsiz sunulur. İzmir JUG Presentationwww.izmirjug.org Sorularla İzmir Java User Group Write Once, Run Everywhere. 6

İlginiz İçin Teşekkürler. Birsonraki Etkinlikte Görüşmek Üzere. Presentation : Yiğit TANRIVERDİ & Ceyhun ERTÜRK Sorularınız İçin :