TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Eylül 2006-Haziran 2007 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Temmuz, 2007.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Finansal Eğitim Merkezi ve Eğitim Teknolojileri 2012 – 2013 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı Temmuz 2013.
Advertisements

*Damla GÜVEN **Yasemin AKBAL ERGÜN
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
“Küçükçekmece Perakende Balık Pazarı’nda AB Standartlarının Uygulanması” Projesi
Türk Bankacılık Sektörü Genel Görünümü
VOLEYBOL.
T.C SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI EĞİTİM VE KURUMSAL YAPILANMA BAŞKANLIĞI
TÜBİTAK Yurt İçi Bilimsel Etkinlikleri Destekleme Programı
29 Eylül 2005 TBB EKONOMİ ÇALIŞMA GRUBU. Türk Bankacılık Sistemi-Haziran Genel Bilgiler 2. Bilanço Gelişmeleri 3. Türkiye ve AB 4. İllere Göre.
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Ekim Haziran 2006 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Temmuz, 2006.
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Ekim Haziran 2005 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu.
LOGO TÜBİTAK Lindau Bilimsel Etkinliklere Katılma Desteği P. Prof. Dr. Seydi DOĞAN Proje Koordinasyon Ofisi Birim Sorumlusu MSc. Gülşah ÇELİK Proje.
Finansal Eğitim Merkezi ve Eğitim Teknolojileri 2013 – 2014 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Eğitim Bölümü Ağustos 2014.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK DEĞERLENDİRME ve KALİTE GELİŞTİRME TOPLANTISI NİSAN 2010.
Bölgenin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişimine katkıda bulunmak Vizyon’ u Güçlü bir sivil toplum bilinci ve ileri teknolojiyi kullanan, rekabet gücü.
2 dakikada hep beraber tus birikimi yapalım
22 Eylül 2006 TBB BANKACILIK ALT ÇALIŞMA GRUBU Nurhan Aydoğdu
Elektrik Elektronik Teknoloji Platformu Oluşturma Çalıştayı Sinan Tandoğan TÜBİTAK-TEYDEB 23 Şubat 2007, TÜSSİDE.
FİNANS SEKTÖRÜNDE YABANCI SERMAYE ARALIK TSPAKB 2 İSTİKRAR  Siyasi istikrar Uluslararası yatırımcıların güvenini sağlayan tek parti hükümeti 
Çalıştay: Başbakanlık Uzmanları için DEA 13 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR Oturum 1 DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar.
Thema (Futura 8 normal) Ankara, Şubat 2005 Eğitim ile önleme.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
HERKES İÇİN FUTBOL-GRASSROOTS
1 KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ EYLEM PLANI (Yapılan Çalışmalar, Mevcut Durum ve Planlanan Çalışmalar) Ender ÇOLAK Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Yardımcısı.
ODTÜ TEKNOKENT Gerçekleştirilen Etkinliklerimizden Örnekler.
Banka muhasebesi, banka işlemlerinin hesap ve defter sistemlerini ve bunların uygulama şekillerini inceleyen muhasebe sistemidir. Bankacılık Kanunu’nun.
ULUSAL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ BİLGİ AĞI TOPLANTISI
Finansal Eğitim Merkezi’nde Düzenlenen Seminerlerin Eylül 2011 – Haziran 2012 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı.
Bankacılık sektörü 2010 yılının ilk yarısındaki gelişmeler “Temmuz 2010”
Bankacılık Sektörü Temel Göstergeler (Aralık 2007)
Çalıştay: Başbakanlık Üst Düzey Yöneticiler için DEA Oturum 2: DEA Projesi Bileşenleri ve Çıktılar 14 Ekim 2009 EuropeAid/125317/D/SER/TR.
Eğitim Merkezi Seminerleri Eylül 2008 – Haziran 2009 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Ağustos 2009.
Gençlik Danışma Birimi Psk. Nuriye Genç
 TC Vatandaşı olmak.  Başvurulacak alanda en az lisans derecesine sahip olmak.  2007 Sonbahar veya sonraki dönemlerde ALES’in ilgili puan türünden.
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TAHKİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ
MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE
Hacettepe Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi
Eğitim Merkezi Seminerleri Eylül 2009 – Haziran 2010 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Kurumsal İletişim Grup Başkanlığı Temmuz 2010.
TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Eylül Haziran 2008 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Temmuz, 2008.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
Finansal Eğitim Merkezi ve Eğitim Teknolojileri 2014 – 2015 Dönemi Değerlendirmesi Mesleki Gelişim ve Eğitim Bölümü Temmuz 2015.
ERASMUS + GENCLİK. YENİLİKLER Sadece yaş arası gençler değil gençlik çalışanları da yaş sınırı göz etmeksizin katılabiliyor. Ayrıca bu programda.
ZAMANI ÖĞRENELİM.
KATILIM PAYI ÖDEMELERİ
Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN UYGULAMAYA YÖNELİK İLERLEMELERİ Yönetim Kurulu Toplantısı 16 Aralık 2009 MEBGEP FAALİYETLERİNİN.
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
SPK Lisans Türleri ve Lisanslama Sınavları
TRAKYA ÜNİVERSİTESİ TÜBİTAK ARDEB PROJELERİ ARAŞTIRMA SUNUMU (Ağustos -2016)
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETLERİNİN DESTEKLENMESİ
Türkiye Bankalar Birliği Eğitim Merkezi İktisadi İşletmesi Seminerleri
SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ TEMMUZ 2017
PERFORMANSGÖSTERGESİ HEDEFE YÖNELİK TEDBİR FAALİYET LER
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
Uzun vadeli kredilerin döviz kompozisyonu
2017 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
2010 Aylık Takvim Bu şablonu, duvar takvimi olarak kullanmak için yazdırabilir veya kendi sununuza eklemek için herhangi bir ayın sayfasını kopyalayabilirsiniz.
2010 TAKVİMİ İYİ SENELER.
İSTATİSTİKİ VERİLERE BAKTIĞIMIZ DA BORSA OLARAK BİZ NE YAPMIŞIZ..
2018 OCAK AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
2018 ŞUBAT AYI TÜRKİYE VE MALATYA EKONOMİSİNDEKİ GELİŞMELER
Ağustos 2009 Eğitim Merkezi Seminerleri
“İŞSİZLİKLE MÜCADELEDE MESLEKİ EĞİTİMİN ÖNEMİ”
Türkiye Bankalar Birliği Eğitim Merkezi İktisadi İşletmesi Eğitimleri
2016 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
Ocak 2010 PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR 1 2 3
2018 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
ODTÜ MEZUNLARI DERNEĞİ
2019 AYLARA GÖRE MESLEK GRUPLARI YENİ KAYIT DAĞILIMLARI
Sunum transkripti:

TBB Eğitim Merkezi Seminerleri Eylül 2006-Haziran 2007 Dönemi Değerlendirmesi Eğitim ve Tanıtım Grubu Temmuz, 2007

Giriş Bu çalışma, TBB Eğitim Merkezi’nde Eylül 2006 – Haziran 2007 Eğitim Dönemi’nde düzenlenen seminerlere ilişkin verilerin derlenmesi sonucu oluşmuştur. Çalışmada yer alan grafikler, TBB Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilen sınıf eğitimlerine katılan bankacıların cinsiyet, yaş, unvan, şube/genel müdürlükten katılım, bankacılık deneyimleri, eğitim durumları gibi kriterleri hakkında bilgi sahibi olmamıza yardımcı olacaktır. Çalışma, ayrıca üçer aylık dönemlerde, “Eğitim Kataloğu”muzda bulunan 12 ana konu başlığı altında yer alan seminerlere ilişkin katılımcı dağılımlarını içermektedir. Aynı zamanda her konu başlığının genel toplam içinde oransal dağılımını da görmek mümkündür. Bilgilerinize sunarız

Değerlendirme TBB Eğitim Merkezi’nde I. Dönem 108 adet seminer düzenlenmiş olup 3 seminer yeterli başvuru almadığından iptal edilmiştir. II. Dönem 100 adet seminer gerçekleştirilmiş ve III. Dönemde 98 adet seminer düzenlenmiş olup, herhangi bir seminer iptali olmamıştır. TBB Eğitim Merkezi’nde I. Dönem 4727 adet başvuru 2144 adet katılım sağlanmış olup, II. Dönem 6119 adet başvuru 2132 adet katılım ve III. Dönem 5668 adet başvuru 2026 adet katılım gerçekleşmiştir. Başvurular, eğitim merkezinin sınıf kapasitesinin elverdiği ölçüde karşılanmaktadır. Bu dönemde, eğitim merkezi sınıfları %100 doluluk oranıyla kullanılmıştır. “Eylül Haziran 2007 Eğitim Yılı”na bütünü itibariyle bakıldığında TBB Eğitim Merkezi’nde en çok başvuru alan ve katılım sağlanan seminerler “Finans” ana başlığı altında sunulan seminerler olup, diğer başvurusu yoğun olan gruplar ise, İnsan Kaynakları, Hukuk, Ekonomi ve Krediler ana başlığı altında sunulan seminerlerdir. Katılım dağılımları banka grupları açısından incelendiğinde, katılım yoğunluğu sırasıyla Özel Sermayeli Ticaret Bankaları, Türkiye’de Kurulmuş Yabancı Bankalar, Özel Sermayeli Mevduat Kabul Etmeyen Bankalar olarak gerçekleşmiştir. Seminerlerimize, üye bankalarımızın yanı sıra katılım bankaları ve banka dışı kurumlardan da katılım sağlanmıştır.

Değerlendirme “Cinsiyet” ayrımına bakıldığında tüm yıl boyunca bayan katılımcıların ağırlıkta olduğu görülmektedir. “Yaş grupları” kriter olarak ele alındığında, Eylül-Aralık 2006 ve Ocak-Mart 2007 döneminde yaş aralığında en çok katılım sağlandığı, Nisan-Haziran 2007 döneminde ise 25 yaş ve altı yaş grubunun en çok katılımda bulunduğu görülmektedir. Seminerlere katılanların “Unvan grupları”na göre dağılımında uzman seviyesindeki grubun ağırlıklı olarak önde yer aldığı, bu sırayı uzman yardımcısı, memur ve orta kademe yönetici grubunun izlediği görülmektedir. “Şube ve genel müdürlük”ten katılımlar incelendiğinde ise, tüm yıl boyunca şubelerden daha yoğun bir katılım gerçekleşmiş olduğu görülmektedir. “İş deneyimleri”ne göre değerlendirme yapıldığında, Eylül-Aralık 2006 döneminde 5-8 senelik deneyimi olan katılımcıların ağırlıklı olarak katılım sağladığı görülmektedir. Bu sırayı Ocak-Mart 2007 döneminde ise, 2-5 senelik deneyimi olan katılımcılar izlemektedir. Nisan-Haziran 2007 döneminde ise, 2 seneden az deneyimi olan katılımcıların en çok başvuruda bulundukları görülmektedir. “Eğitim durumları”na göre incelendiğinde, en yüksek katılımın lisans derecesine sahip olan katılımcılardan sağlandığı görülmektedir.

Eylül 2006-Haziran 2007 Dönemi Katılım Dağılımları

Eylül 2006-Haziran 2007 Eğitim Dönemi Gerçekleştirilen Seminerler

Eylül 2006 Haziran 2007 Eğitim Dönemi Başvuru ve Katılımlar

Seminer Konularına Göre Katılımlar

Banka ve Seminer Bazında Başvurular Ekim-Aralık 2006

Banka ve Seminer Bazında Başvurular Ocak-Mart 2007

Banka ve Seminer Bazında Başvurular Nisan-Haziran 2007