Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE"— Sunum transkripti:

1 MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE HOŞ GELDİNİZ

2 MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE
EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE HOŞ GELDİNİZ AHMET UZ BİNNAZ SAĞLAM ELEKTRİK ELEKTRONİK TEKNOLOJİ TASARIM ALANI ÖĞRETMENİ ALANI ÖĞRETMENİ İLÇE TANITIM VE YÖNELTME İLÇE TANITIM VE YÖNELTME KOMİSYONU KOMİSYONU

3

4

5 MUTLAKA ÜYE GİRİŞLERİ YAPILACAK, KOORDİNATÖR MÜDÜR YARDIMCILARI,ALAN
12.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN,EMEZUN SİSTEMİNE MUTLAKA ÜYE GİRİŞLERİ YAPILACAK, KOORDİNATÖR MÜDÜR YARDIMCILARI,ALAN ŞEFLERİ ARACILIĞI İLE MEZUN ÖĞRENCİLER TAKİP EDİLEREK EMEZUN SİSTEMİNDE GÜNCELENECEKTİR.

6 Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği: Madde:57
DOĞRUDAN SINIF GEÇMEK Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği: Madde:57 1)Ders Yılı sonunda tüm derslerden başarılı olan doğrudan sınıf geçer. 2)Başarısız dersi/dersleri olanlardan yılsonu başarı puanı 50 olan öğrenciler doğrudan sınıf geçer. 3)Yılsonu başarı puanıyla başarılı sayılamayacak derslerden başarısız olan öğrenciler o dersten/derslerden sorumlu geçer.

7 Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği:
Madde 51: İşletmelerde beceri eğitiminde dönem puanı,işletmelerdeki eğitim süresince öğretmen,usta öğretici veya eğitimci personel tarafından temrin,proje,iş,deney ve hizmet değerlendirmesinden verilen puanlar,varsa telafi eğitimi süresince okulda temrin,proje,iş ve hizmetlerden aldıkları puanlar ve alanıyla ilgili yarışmalarda alınan ve işletmeye bildirilen puanların aritmetik ortalamasıdır. İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİNDE DÖNEM PUANI:

8 Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumlar Yönetmeliği Madde:53
BİR DERSİN YILSONU PUANI: Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumlar Yönetmeliği Madde:53 a)Birinci ve ikinci dönem puanlarının aritmetik ortalamasıdır. b)İşletmelerde beceri eğitiminde birinci ve ikinci dönem puanlarının aritmetik ortalaması ile yılsonu beceri sınavı puanının aritmetik ortalamasıdır.

9 Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumlar Yönetmeliği:
DERS YILI SONUNDA HERHANGİ BİR DERSTEN BAŞARILI SAYILMA: Milli Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumlar Yönetmeliği: Madde:57 a) iki dönem puanını aritmetik ortalamasının en az 50 veya birinci dönem puanı ne olursa olsun ikinci dönem puanının 70 olması gerekir. b)İşletmelerde beceri eğitimi gören öğrencilerin,beceri sınav puanı en az 50 olmak kaydı ile birinci ve ikinci dönem puanları ile beceri sınav puanının aritmetik ortalamasının en az 50 veya beceri sınav puanının 70 olması gerekir.

10 ORTAÖĞRETİM:30HAZİRAN 2014 16TEMMUZ 2014 LİSANS:5 MAYIS 2014
2014 KPSS SINAVI BAŞVURU TARİHLERİ: ORTAÖĞRETİM:30HAZİRAN 2014 16TEMMUZ 2014 LİSANS:5 MAYIS 2014 14MAYIS 2014

11 MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İKİ YILLIK FAKÜLTELER İÇİN
2014 YGS SINAVI 23MART 2014 TARİHİNDE YAPILACAKTIR. MESLEK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ İKİ YILLIK FAKÜLTELER İÇİN SINAVSIZ GEÇİŞTEN FAYDALANABİLİR.

12 Mesleki Tanıtım Videosu

13 TEŞEKKÜR EDERİZ


"MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİMİ TANITIM VE YÖNELTME SEMİNERİNE" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları