CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Advertisements

Aviva Sigorta olarak, İngiliz sigorta grubu Aviva'nın bir üyesi ve dünyada 316 yıllık bir geçmişe sahip. Bugün İngiltere, ABD, Kanada, Fransa, Hollanda,
CF-C Konfor ve Performansta En Yüksek Standartlar.
ADOPEN.
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
1982 yılında kurulmuş olan DORÇE Prefabrik Yapı ve İnşaat Sanayi Ticaret AŞ, zorlu ve uzak ortamlarda kaliteli hizmet gerektiren projelerin Mühendislik,
Elektronik, beyaz eşya ve bilgi teknolojisi alanlarında faaliyet gösteren ve yedi yurtiçi, onbir yurtdışı olmak üzere toplam 18 şirketten oluşan Vestel.
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
Güney Afrika Cumhuriyeti
Dış Ticaretin Gelişimi Bölgesel Yaklaşımlar Anket Sonuçları Amerika I. Ticaret Müşavirleri Konferansı Nisan Nisan 2011 TİM Dış Ticaret Kompleksi.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş.
ECZACIBAŞI İLAÇ.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİNİN MÜHENDİSLİK DÜNYASINDAKİ YERİ
Proje yönetiminde başarının yeni formülü. Daha başarılı projeler Daha ekonomik çözümler Daha özelleşmiş hizmetler için… Neden ?
Pınarım Gıda Ltd. Şti.
KURULUŞ Gövdesan Makina; Kocaeli Darıca sanayi sitesinde konuşlu m2 kapalı alana sahip tesislerinde; otomotiv, beyaz eşya ve inşaat sektörüne; çelik,
METROPOL HABERLEŞME LTD ŞTİ
HÜRMAK Plastik Otomotiv Makina İmalat San. ve Tic. A.Ş
İçindekiler Referanslarımız Çalışma Alanlarımız Hizmet Alanlarımız Hizmet Kalitemiz Şirketimiz.
Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.
GÜLOĞLU PLASTİK İnşaat yan sanayi ürünlerinde plastik sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 30.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret AŞ’nin temelleri, küçük elektrikli ev aletleri, radyo, bisiklet ve televizyon gibi geniş bir ürün.
iPEKLER ENERJi İpekler Enerji, İpekler Elektrik firması bünyesinde Enerji Tasarrufu ve Yenilenebilir Enerji alanında 2007 yılında çalışmalara başlamıştır.

TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
MECHSOFT MechSoft, orta ve büyük ölçekli yüzlerce firmaya yazılım alanında danışmanlık ve servis hizmeti veren bir IT firmasıdır. JAVA ve NET teknolojilerinde.
Yavuz Altop:Yönetim Kurulu Başkanı
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI. Hannover Messe Sanayi ve Endüstri Fuarı dünyanın en dinamik ve kapsamlı fuarlarından biridir.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
facebook.com/groups/beunmetalurji.
Konu: Kritik Süreçlerin Belirlenmesi
ALAN MULALLY.
V- Örgüt Yönünün Belirlenmesi VİZYON, MİSYON, AMAÇLAR-HEDEFLER Örgütler kendilerini tanımlarlar. Bireylerin kişisel özellikleri ve hevesleri gibi örgütler.
KÜRESELLEŞMENİN BEYİN GÖÇÜNE ETKİSİ VE TÜRKİYE
Bilişim Ortağınız.
Soğuk Çekme Özel Çelik Profiller Konu Başlıkları Firmamızı Tanıyın Üretimimiz Ürünlerimiz ve Teknik Özellikleri Nasıl Ulaşabilirsiniz?
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
KÜRESEL TİCARET.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
KATILIM SOSYAL GÜVENLİK HUKUKU VE DANIŞMANLIĞI
4324 sokak no:25/25/A Karabağlar İzmir Türkiye
2016 Kayseri Ticaret Odası.
TATA MOTORS.
1868 yılında Jamsetji Tata tarafından Mumbai’de kurulan Tata Grubun yönetim kurulu başkanlığını 1992 yılından bu yana Ratan Tata yürütmektedir.Firma.
TATA MOTORS.
ALİBABA GROUP Hazırlayan : Mehmet özdemirler
Grubun borsaya resmen kote edilmiş 27 şirketi vardır.
TEKSTİL MÜHENDİSLİĞİ HAKKINDA……
TNT VİTRİNİ YÜKSEK TEKNOLOJİ ÜRETİCİSİ
Endüstri mühendisliği.
SUNUM
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
Enerama Çevre Teknolojileri ENERAMA, enerji tasarrufuna sahip çevreci sistemlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi üzerine faaliyet gösteren.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
“Tek PPG” olarak yolumuza devam ediyoruz
AKSULU/ENDLESS AyakkabI FİRMASI BURSA 1959’DAN BU YANA
Sunum transkripti:

CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.

CVS en büyük Türk mühendislik ve imalat şirketlerinden biridir.

Dünyaya ’anahtar teslimi demir çelik fabrikaları’ kurma hedefiyle yola çıkan üç mühendis, Gebze’de 20 bin metrekarelik "fabrika yapan fabrika" yaptı. 

Makina mühendisleri Cengiz Saygın (Şuan ki CEO), Vedat Çalık ve Elektronik Mühendisi Murat Karatekin’in, kurdukları CVS Makine İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi, Türkiye’nin büyüyen sayılı şirketlerindendir.

İlk projeyi Ürdün’de teslim eden firma, Mısır ve BAE’de de iki fabrikanın inşaatını sürdürüyor. CVS Makine, 20 milyon dolardan 250 milyon dolara kadar değişik büyüklükte anahtar teslimi fabrikalar yapıyor, 60 milyon dolar ciro bekliyor.

Vizyon ve Misyon

Vizyonumuz Misyonumuz Yeni teknolojileri yaratmak ve 2020 de kalite, ilerleme hızı, ve insan gücü ile bütünleşmiş müşteri memnuniyeti, teknoloji ve süreç açısından endüstri lideri olmak için, demir ve çelik endüstrisi için standartları küresel olarak düzenleyen bir şirket statüsünü gerçekleştirmek. Vizyonumuz Gelişim ve yenilik arayışı içinde olan güçlü ve başarılı bir ekip olarak ortaklarımız olan bütün sorumluluklarımızı karşılamak için, standartları belirlemekte ve işini mümkün olan en iyi tarzda yapmaktadır. Misyonumuz 

CVS esasen şirketler için sürdürülebilir gelişim için temel unsurlar olan ürün kalitesini artırma, enerji tasarrufu, işletim maliyetini düşürme, güvenilir ekipmanlar ve etkili kirlenme azalması alanlarında uğraş vermektedir.

CVS Dünyada birçok ülkede faaliyet göstermektedir.

CVS Büroları CVS Brezilya –Belo Horizonte CVS Polonya – Varşova CVS Hindistan –Pune CVS Singapur – Singapur CVS ABD - New York CVS Hollanda – Amsterdam ve daha birçok yerde..

Kalite Politikası 1998 den beri demir ve çelik endüstrisinde faaliyet gösteren CVS Makina San. ve Tic. A. Ş. üst düzey ve sürekli Müşteri memnuniyeti oluşturmak için kendisini bütün yerel ve uluslararası Müşterilere en iyi hizmeti ve ürünleri temin etmeye adamaktadır.

Küresel Pazar

CVS Kullandığı teknoloji sayesinde doğaya en az derecede zarar vermektedir.

RIFAT YILMAZ : 201010301059 ESRA AKÖZ : 201010301128 TEŞEKKÜRLER