MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Olgun ŞENER Kamu Yönetimi Uzmanı
Advertisements

AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2013
Nevşehİr Ünİversİtesİ
«KASTAMONU MASA TENİSİ OYNUYOR» PROJESİ
Böylelikle toplam üye sayımız ’ya ulaştı. İlk bilgi evini açtığımızdan bu yana toplamda ödünç kitap verdik.
Konu: Ordu İli Genelindeki Anaokulları, İlkokullar, Ortaokullar ve Ortaöğretim Okulları arası “Bir Kitap da Sen Anlat” yarışması. Amaç: Türk Milli Eğitiminin.
AB ÖYKÜ YARIŞMASI AB BİLGİ AĞI 2012
KAMU HİZMET ENVANTERİ SEMİNERİ
 Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak ve Şubat aylarında 18 İlçe ve İl Merkezinde Av Komisyonu toplantıları tamamlandı.  Denizli İlimizde 2012 Yılı Ocak Şubat.
Akademik Üst Kurul’un (AÜK) Görevleri ve İşleyişleri Başvurunun ön incelemesi (en geç 30 gün) Akreditasyon değerlendirme sürecine alınıp alınmayacağına.
TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ ÖDÜL SÜRECİ ŞANLIURFA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ AR-GE BÖLÜMÜ HOŞGELDİNİZ.
BÜYÜKÇİĞLİ ANADOLU LİSESİ
1 OKUL GELİŞİMİ YÖNETİM EKİBİNİN KURULUŞU. OKUL GELİŞİM MODELİ UYGULAMALARININ MEVZUAT DAYANAKLARI Toplam Kalite Yönetimi Uygulama Yönergesi. Milli Eğitim.
Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Proje Ekibi
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Projesi Ödül Törenine Hoş Geldiniz
TS EN ISO 9001 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ KURMA VE BELGELENDİRME
T.C ALACA KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
YARIN SİZDEYİZ PROJESİ
ALTINYILDIZ İLKOKULU DEĞERLER YÜRÜTME KOMİSYONU
PERFORMANS PROGRAMI HAZIRLIK SÜRECİ Nisan, Yeni Kamu Yönetimi Anlayışı Üzerine Genel Bir Değerlendirme Ana Hatlarıyla Performans Programı Performans.
Mersİn İl Mİllİ EğİTİm Müdürülüğü EĞİTİMDE KALİTE yönetİm sİstemİ değerlendİrİcİ eğİtİmİ   MERSİN.
ANTALYA KALİTE ÖDÜLÜ S Ü R E Ç Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya Kalite Ödülü’nün duyurulması (21 Mart 2003) Antalya.
ARTVİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANLAMA.
MESLEK ANALİZİ ÇALIŞTAYI III 21 – 25 Ocak 2013 Ankara
 KONU VE AMAÇ: Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmasının hızlandırılması amacıyla 2012 yılında TR83 Bölgesi İnovasyon.
TKY BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
Okul Öncesi ve İlkokullarda Meb Okul Öncesi Eğitim ve İlköğretim Kurumları Yönergesi gereği Çocuk Kulüpleri açılacaktır.
ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ KIRSEHIR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖĞRETMEN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 06 NİSAN 2015.
2014 YILI KUTLU DOĞUM HAFTASI KAPSAMINDA -SAKARYA İL MÜFTÜLÜĞÜ VE – SAKARYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE ORTAOKUL, İMAM HATİP ORTAOKULU, LİSE.
MEB EĞİTİMDE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
STRATEJİK PLANLAMA,İSTATİSTİK, ARAŞTIRMA, ve KALİTE GELİŞTİRME EKİBİ
MEB tarafından açıklanan YENİ SINAV SİSTEMİ Eğitim-öğretim yılında,  8.Sınıf öğrencilerine Kasım ve Nisan ayının sonunda, 6 dersten Merkezi.
MİLLÎ EĞİTİMBAKANLIĞI EĞİTİMDE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ YÖNERGESİ
TEMEL EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
DAVRANIŞ SORUNU OLAN ÇOCUK VE GENÇLERLE SAĞLIKLI İLETİŞİM
Kalite Bizim İşimiz Sistemine HOŞGELDİNİZ.
STRATEJİK YÖNETİM VE PLANLAMA
AKYURT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
MEB EĞİTİMDE KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
XII. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI Deniz Bayhan Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Üyesi Üyesi.
TOPLANTI GÜNDEMİ Açılış Sunum Soru-Cevap Kapanış.
TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARLARI
SAĞLIKTA KALİTE STANDARTLARI VERSİYON –
657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1.Sıcak Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 2.Soğuk Mutfak dalında, Türkiye Birinciliği 3. Otelcilik Bölümü Okulları İzmir.
47. TÜBİTAK ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMA SÜRECİ
TÜBİTAK 47. ORTAÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİ PROJE YARIŞMASI
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 07/10/2015.
Bandırma Rehberlik ve Araştırma Merkezi
1 T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI ESNAF VE SANATKÂRLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 14 Ocak 2016.
EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER.
ÇUBUK İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ. SORU – CEVAP STRATEJİK PLANLAMA.
Öğretmenler Toplantısı
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce, Kitap Okumayı Yaygınlaştırmak amacıyla eğitim öğretim yılında ilçemizde düzenlenecek olan Kitap okuma yarışmasınının.
MEB İLKÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Okul Gelişim ve Rehberlik Şubesi İKS Proje Sorumlusu Program Geliştirme Uzm: Bahar KÜÇÜKTEPE Haziran 2010 İLKÖĞRETİM KURUMLARI.
EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ. RAPOR YAZIM ESASLARI Raporun Biçimsel Düzeni  Times New Roman, 11 punto, 1,15 satır aralığı kullanılacaktır.
TÜRK ODA GELİŞTİRME PROJESİ (TOGP)-2 PROJE SONUNDA UZUN DÖNEM ETKİLERİN DEĞERLENDİRİLMESİ 07/02/2008 – TOBB - ANKARA.
EĞİTİM VE ÖĞRETİMDE YENİLİKÇİLİK ÖDÜLLERİ Hatay İ l MEM Proje Ekibi.
Deniz Lisesi Komutanlığı. -Yarışmaya 43 proje ile iştirak edilmiş, -İstanbul Asya Bölgesi çapında 7 proje sergilenmeye değer görülmüş, 3 dalda (Biyoloji,
MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ Nihat BÜLBÜL Bilişim Teknolojileri Öğretmeni.
ÇANAKKALE RUHU KALEVANİ
ÖDÜLLÜ KİTAP OKUMA YARIŞMASI
T.C KARŞIYAKA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ KARŞIYAKA ÖZEL BÜRO 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARLARI BAŞVURU BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 26 Aralık 2016 Saat:
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ PLAN HAZIRLAMA REHBERİ
PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ PLANI HAZIRLAMA TAKVİMİ
REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ PLAN HAZIRLAMA
Derleme/Düzenleme : Manavgat RAM RPD Hizmetleri Bölümü
ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ YARIŞMA SÜRECİNİN TANITIMI
Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Dış Değerlendirme Süreci
Sunum transkripti:

MEB TKY UYGULAMALARI ÖDÜL YÖNERGESİ

Ödül Kategorileri TKY uygulamaları çerçevesinde ödüller; yılın kaliteli okulu/kurumu yılın ekibi ödülü olmak üzere iki kategoride verilir

Ödüle Başvuru Ödül için okullar/kurumlar, yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak; yılın kaliteli ekibi kategorisinde 15 sayfayı, yılın kaliteli okulu/kurumu kategorisinde ise 40 sayfayı geçmeyecek şekilde, hazırlayacakları raporla bağlı bulundukları millî eğitim müdürlüğüne başvururlar.

Ödüller 1) Yılın Kaliteli Okulu/kurumu kategorisinde; Birinciye; Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu Birincilik Ödülü, Birincilik Beratı (Ek-5) ve Plaket, İkinciye; Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu İkincilik Ödülü, İkincilik Beratı (Ek-5) ve Plaket, Üçüncüye; Yılın Kaliteli Okulu/Kurumu Üçüncülük Ödülü, Üçüncülük Beratı (Ek-5) ve Plaket, Son değerlendirmeye kalan diğer okul/kurumlara MEB Kalite Teşvik Ödülü,

Ödüller Yılın Kaliteli Ekibi kategorisinde; Birinciye; Okula/Kuruma Yılın Kaliteli Ekibi Birincilik Ödülü ve plaket, ekip üyelerinin her birine Takdir Belgesi, İkinciye; Okula/Kuruma Yılın Kaliteli Ekibi İkincilik Ödülü ve plaket, ekip üyelerinin her birine Takdir Belgesi, Üçüncüye; Okula/Kuruma Yılın Kaliteli Ekibi Üçüncülük Ödülü ve plaket, ekip üyelerinin her birine Takdir Belgesi, Son değerlendirmeye kalan diğer okullara/kurumlara MEB Kalite Teşvik Ödülü, ekip üyelerine Teşekkür Belgesi verilir.

İl/ilçe düzeyinde yapılacak değerlendirmelerde verilecek ödüller, millî eğitim müdürlüğü kalite kurullarınca belirlenir. Yapılan değerlendirmelerde dereceye giren okula/kuruma ve ekip üyelerine imkânlar ölçüsünde aynî yada nakdî ödüller de verilebilir.

Ödül Süreci Okul/kurum ve ekiple raporlarla ilçeye başvururlar. İlçe her iki kategoride ilk üçe giren okul/kurum ve ekipleri belirler ve ödüllendirir. İl düzeyinde ilçede ilk üçe giren okul/kurum ve ekipler değerlendirilerek ilin ilk üçü belirlenir ve ödüllendirilir.

Ödül Süreci İller, her iki kategoride birinci olan okul/kurum ve ekiplerin raporlarını Türkiye geneli değerlendirme için Bakanlığa gönderir. Bakanlık, raporlar üzerinden yapacağı değerlendirmede yine her iki kategori için ilk ona giren okul/kurum ve ekipleri belirler.

Ödül Süreci Belirlenen bu 20 okul/kurum ziyaret edilerek tekrar değerlendirilerek dereceye girenler belirlenir. Yılın kaliteli okul/kurum birincilik ödülünü alan okul/kurum, üç yıl süre ile aynı kategoride ödüle başvuramaz.

Hazırlık Ödül süreci başlatılmadan önce ödül takviminin belirlenmesi, ödül el kitabının yazımı/dağıtımı ve değerlendiricilerin eğitimi Bakanlıkça gerçekleştirilir.

Takvim 14 Ekim 24 Kasım ilçe, 25 Kasım-09 Ocak İl, 10 Ocak – 14 Nisan Bakanlık, 10 Mart 14 Nisan Saha Ziyareti, 14 Nisan Dereceye girenlerin ilanı Ödül Töreni Bu takvim, MEB Personel Genel Müdürlüğü tarafından belirlenerek her yıl ilan edilecektir.

ÖDÜL YÖNERGESİ DOĞRULTUSUNDA KURUM DEĞERLENDİRME RAPORU

Raporun biçimsel özellikleri Rapor, üç adet renkli baskı, ciltlenmiş veya spiralle kitapçık haline getirilmiş ve rapor içeriğinin sayfaları numaralandırılmış halde; dış kapak, içindekiler bölümü, giriş, rapor içeriği ve eklerden oluşacak; rapor içeriğinde okullar/kurumlar, yaptıkları çalışmaları aşağıda sıralanan başlıkları kullanarak 40 sayfayı geçmeyecek ve 2004-2005 eğitim öğretim yılı sonu verilerini de içerecek şekilde ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü Kalite Kuruluna değerlendirme amacıyla göndereceklerdir.

Ödül Süreci Dokümanları klasöründe “3 MEM özdeğerlendirme rapor formatı ve puanlaması” dosyası bulunmaktadır. Rapor, bu dosyanın formatında yazılacaktır.

PUANLANDIRMA MATRİSLERİ 1. Kurum Değerlendirme Matrisleri