Yıldırım BAHADIR Programcı-Proje Sorumlusu Karabük Valili ğ i Bilgi İş lem Ş ube Müdürlü ğ ü.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Giden Evrak Yıldırım BAHADIR Programcı-Proje Sorumlusu
Advertisements

BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI
Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü
Kayıt olun’a tıklayın…
İZİN YÖNETİMİ
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KAYIT TAKİP VE İZLEME PROGRAMI
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
Yıldırım BAHADIR Programcı-Proje Sorumlusu Karabük Valili ğ i Bilgi İş lem Ş ube Müdürlü ğ ü Bilgi Edinme.
SGB NET Doküman Yönetim Sistemi

TEFBİS SİSTEMİ TÜRKİYE’DE EĞİTİMİN FİNANSMANI
BİLGİ İŞLEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Taşınır Mal Yönetmeliği Modülü
YEŞİL KART REÇETELERİ İTS İŞLEM REHBERİ
1.Adım: Bölgede dağıtıcı yetkisi olan kişi Bilgi Edinme Başvuru Bilgileri sekmesini seçerek giriş yapabilir.
BİLGİ VE HABERLEŞMESİNİN ÖNEMİ
YARDIM MASASI Internet Explorer tarayıcısı açılır ve Yardım Masası adresi yazılarak sayfası açılır. Gelen.
2. AŞAMA BELGE KAYDI.
Doküman Yönetimi Yazı ş ma ve İ statistik Sistemi.
Partilerin Oluşturulması ve Etiket talebi Üreticiler tarafından partileri oluşturulabilmesi için Tarla kontrol Raporunda belirtilen ifadenin yanındaki.
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ESER İSTEK KILAVUZU.
KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ILL = KÜTÜPHANELER ARASI ÖDÜNÇ İSTEK KILAVUZU.
MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ (MERSİS)
SAĞLIK BAKANLIĞI STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI
Evrak İşlemleri Yıldırım BAHADIR Programcı-Proje Sorumlusu
Konak.NET.
AŞINET KULLANICI web adresinden giriş sayfasına ulaşınız.
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Eğitim Portalinin Adresi:
Etüt Destek Programının ana giriş sayfasıdır.
Yapılan Hizmetlerin Bilgisayara İş lenmesi Klinikten toplanmı ş olan hizmet formlarını klinik sekreterli ğ ine getirip bilgisayarda islenmektedir. Yapılan.
DynEd İngilizce Dil Eğitim Sistemi
SHU. Nuray TÜRKEN TEKNEKAYA Hasta Hakları İl Koordinatörü
YEŞİL KART – İTS – KAREKOD İŞLEM BASAMAKLARI
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
Kullanıcı Tanımlama İşlemi yapılırken: 1- Eğer tanımlayacağımız kullanıcı birlik personeli ise birlik ekranında iken, hastane kullanıcısı ise hastane ekranına.
1 VERİLEN BİR EĞİTİMİN SİSTEME KAYDEDİLMESİ SİSTEME YENİ EĞİTİM KAYDI EKLENMESİ.
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesine basılır.
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesine basılır.
1.Adım: Yukarıdaki araç çubuğundan kayıt ekle sekmesi seçilir.
Öğrencinin aldığı tüm derslerin dönem bazında görülebildiği ve dersler üzerinde tüm değişikliklerin yapılabildiği ekrandır. İlk yapılması gereken Hızlı.
ÖĞRENCİ İŞLERİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ BİLGİ SUNUMU
Halk Sağlığı Müdürlüğü
Derslere grup öğrenci tanımlaması yapılabilen ve ders öğrenci sınıf listelerinin raporlarının alınabildiği ekrandır. Ekran 3 sekmeden oluşmaktadır. Bu.
Hazırlayan Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi
ANALİTİK BÜTÇE MODÜLÜNDEN İHALE ONAY BELGESİ ve İHALE YÖNETİMİ İBRAHİM ARAÇ DÖNER SERMAYE.
SODES BİS SİSTEMİ.
ATAKUM İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
TEFBİS OKULÖNCESİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
Muhtar Bilgi Sistemi.
Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği
AMAÇ Muhtarlarımızın kamu hizmetlerini daha kaliteli ve etkin şekilde yürütmeleri amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarından yapacakları taleplerin takip edilip.
ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ’NDE Ders Açma İşlemi Öğrenci ve Bilişim Koordinatörlüğü Haziran 2015 Ankara.
Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi İnternetten Danışman Kayıt Yenileme Onayları.
SHU. Seyit ULUPINAR Ankara Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi
BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ ESRA ÖZÇELİK
1. İSTATİSTİĞİN OKUL İÇİN ÖNEMİ Eğitim istatistikleri ile; Okulun doğru veriye ulaşıp kendilerini geliştirmelerine, başarının ve verimin arttırılması.
İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ ARAZİ EDİNDİRME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
Prof. Dr. Hamit ACEMOĞLU Tıp Eğitimi AD 2015
DOSYA MENÜSÜ.
Sunum Planı KULLANIMA VERME VE SORUMLULUK :
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
Mersin DynEd İlçe Koordinatörleri®©™
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı
İŞ YERİ UYGULAMA EĞİTİMİ
TORBALI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
E-MUFREDAT PROJESİ e-müfredat.meb.gov.tr Hazırlayan: Duygu DOĞAN
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMETİ ONAY SUNUMUNA
www. mersis. gumrukticaret. gov
Sunum transkripti:

Yıldırım BAHADIR Programcı-Proje Sorumlusu Karabük Valili ğ i Bilgi İş lem Ş ube Müdürlü ğ ü

 Yetki Modülü üzerinde yapılan revizyon kapsamında; yetki taleplerinin sistem üzerinden yapılması sa ğ lanmı ş tır. Buna ba ğ lı olarak sayfa, birim ve evrakçı yetkisi talep eden kullanıcı talep açıklamasını ve seçimlerini yaparak kayıt i ş lemini tamamlar. Talep proje sorumlusuna dü ş er ve proje sorumlusu yetkilendirme i ş lemini gerçekle ş tirdikten sonra amir onayı ile yetki tanımlanır.

 Sisteme giri ş yapan her kullanıcı yetki talebinde bulunabilir. Bu i ş lem için e- İ çi ş leri ana sayfasının sol menüsünde Yetki Talep menüsüne giri ş yapılır. Yetki Talep sayfasına giri ş yapıldı ğ ında, kullanıcı tarafından onaya gönderilecek amir, açıklama ve evrak seçimi gerçekle ş tirilir.

 Onaya gönderilecek amir, kullanıcı tarafından belirlenir. Bu alanda kullanıcı birim amirini seçebilir. Birim amiri alanında herhangi bir sınırlama getirilmemi ş olup, kullanıcı birim ş efini, ş ube müdürünü, ba ş kan/ ba ş kan yardımcısını, genel müdür/ genel müdür yardımcısını, kaymakamı, vali/vali yardımcısını vb. seçebilir. Amir seçiminde önemli olan kullanıcının talep etti ğ i yetki konusunda onay verecek olan, konu hakkında bilgisi bulunan amirin seçimin yapılmasıdır.

 Açıklama alanında kullanıcı talep etti ğ i yetkiyi açık ve eksiksiz olarak belirtmelidir. Bu noktada kullanıcı tarafından talep edilen modül adı, bu modülün hangi birim için kullanılaca ğ ı yazılmalıdır. Örne ğ in, Çankaya Kaymakamlı ğ ın’da görev alıyorum, kaymakamlık için bilgi edinme, valilik kaymakamlık idare kurulu modülü yetkilerini istiyorum.

 Açıklaması tam olarak belirtilmeyen talepler proje sorumlusu tarafından reddedilerek kullanıcıya geri gönderilir.  Evrak seç alanı zorunlu alan olmayıp, talep edilen yetkiyle ilgili olarak alınmı ş bir onay evrakı ya da herhangi bir yazı ş ma varsa ek olarak ili ş kilendirilebilir. Bu evraklar proje sorumluları tarafından görüntülenir.  Yetki Talep İş leminde kayıt kriterleri tamamlandıktan sonra Kaydet butonuna basılarak yetki talep süreci tamamlanır. Talep edilen yetki proje sorumlusuna dü ş er.

 Yapılan kayıtlar sayfanın altında otomatik olarak listelenir.  Yapılan yetki talepleri için sistem birtalep numarası üretir. Bu talep numarası ile i ş leminizi takip edebilirsiniz.  Yapıaln yetki talepleri bir birimde bulunan tüm proje sorumlularının görebilece ğ i yetki talep havuzuna dü ş er. İş lemi yapacak olan proje sorumlusu talebi teslim alarak süreci ba ş latır. Teslim alan proje sorumlusu alanında bu i ş i gerçekle ş tirecek olan proje sorumlusu adı listelenir.

 Onay durumu kolonunda talebin hangi a ş amada oldu ğ u takip edilir. Yeni kayıt durumunda olan talepler için güncelleme i ş lemi yapılabilir. Kaydın sa ğ tarafında bulunan güncelle butonuna basılarak yetki açıklaması, amir ve varsa evrak bilgisi güncellenebilir. Proje sorumlusu tarafından teslim alınmı ş olan kayıtlar için kullanıcı tarafından artık bir i ş lem yapılamaz.  Listelenen kayıtların sa ğ tarafında bulunan Detay butonuna basılarak talebe ait detay bilgileri incelenir.

 İş lemin sonuçlanması durumunda detay butonuna basıldı ğ ı zaman i ş leme ait tüm süreçler sayfanın altında listelenir.

 Sistemde amir durumu ile kayıtlı olan personel sisteme giri ş yaptı ğ ında anasayfada bulunan sol menüde Yetki İş lemleri Amir menüsü listelenir  Yetki İş lemleri Amir menüsü “Onayda Bekleyen Yetkiler” ve “Onayladı ğ ım Yetkiler” olarak iki ayrı sayfadan olu ş maktadır

 Onayda Bekleyen Kayıtlar sayfasına Proje Sorumluları tarafından sayfa ve birim yetkisi verilmi ş olan kullanıcı bilgileri ve yetkisi ba ş ka bir kullanıcıya kopyalanan kullanıcı bilgileri dü ş er. Amir kullanıcısı sistemde onay için gönderilen yetkiler ve onay için gönderilen kopyalanan yetkiler sekmelerinde bu kayıtlara ula ş ır.

 Onaylanmayı Bekleyen Yetkiler sekmesinin ba ş ında onay bekleyen kayıtların toplam sayısı yer alır. Bir sayfada 15 adet kayıt listelenir.  Amir statüsüde bulunan kullanıcılar sayfaya giri ş yaptı ğ ında, kendi isimlerine onaya gönderilmi ş yetki listelerine ula ş ılar. Onay sayfasında; yetki kayıt tarihi, yetki talep eden personel, yetki talep tipi, talep edilen yetki, yetki veren proje sorumlusu, yetki ba ş langıç ve biti ş tarihleri yer alır.  Onaya gönderilmi ş olan yetkiler amir tarafından uygun bulunması dahilinde onaylanabilir. Bu i ş lem için liselenen kayıtların sol tarafında bulunan kutucuk i ş aretlenerek ONAYLA butonuna basılır.  Sistem “Kayıt İş lemini onaylıyor musunuz?” uyarısını gösterir. Uyarının onaylanmasına ba ğ lı olarak i ş lem ba ş arılı mesajı alınır ve kullanıcıya talep etti ğ i yetk itanımlanmı ş olur.

 Amir statüsünde bulunan kullanıcılar talep edilen edilen yetkileri uygun bulmad ğ ı takdirde, listelenen kayıtların sol tarafında bulunan kutucukları i ş aretleyerek REDDET butonuna basar.  Taleplerin reddedilmesi durumunda sistemde bulunan açıklama alanına reddetme nedeninin girilmesi gerekmektedir.  Reddet butonuna basıldı ğ ı zaman kullanıcıya “ Seçilen Kayıtlar reddedilecektir i ş lemi onaylıyor musunuz?” uyarısı açılır. Amirin uyarıyı onaylanamasına ba ğ lı olarak kullanıcının talep etti ğ i yetkiler tanımlanmaz.  Reddetme açıklamaları proje sorumluları tarafından Yetki Durum Takip sayfasında görüntülenir. Reddedilmi ş veya onaylanmamı ş olan yetkilerin bilgisi proje sorumlusu tarafından kullanıcıya iletilir.

 Onayladı ğ ım Yetkiler sayfasında amir kullanıcısının i ş lem yaptı ğ ı (yetki talep onay ya da red i ş lemi) yetkiler listelenir. Bu sayfa Onaylanmı ş /Reddedilmi ş Yetkiler ve Onaylanmı ş / Reddedilmi ş Kopyalanmı ş Yetkiler sekmelerinden olu ş ur.  Onaylanmı ş / Reddedilmi ş Yetkiler sekmesinde amir kullanıcısı tarafından onaylanan ve reddedilen talepler listelenir. Onaylanmı ş olan talepler sarı, reddedilen talepler ise kırmızı ile listelenir.

 Onaylanmı ş / Reddedilmi ş Kopyalanmı ş Yetkiler sekmesinde amir kullanıcısı tarafından onaylanan ve reddedilen yetki kopylama i ş lemleri listelenir. Onaylanmı ş olan talepler sarı, reddedilen talepler ise kırmızı ile listelenir.

 Kopyalanmı ş yetkiler sekmesinde listenin sol tarafında bulunan Yetki Detay butonuna basılarak kopyalanması talep edilen yetkiye ait detay bilgiye ula ş ılır.