Savunma Sanayi Güvenliğinin Amacı Savunma Sanayi Güvenliğinin amacı, savunma sanayii kapsamında yapılan anlaşmalarda yer verilen ve doğrudan satın alma,

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Arşiv Kurumların gerçek veya tüzel kişilerin gördükleri hizmetler, yaptıkları haberleşme veya işlemler sonucu meydana gelen ve bir amaçla saklanan Dokümantasyon,
Advertisements

Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.

Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş. SOS Motar Motorlu Araçlar Oto Bakım Servisi ve San. A.Ş.1969 yılında sizlere hızlı, ekonomik ve güvenli.
Millî Savunma Bakanlığı İnşaat Emlak ve NATO Güvenlik Yatırımları Dairesi.
Yeterlilik Belgeleri ve Yeterlilik Kriterleri (Mali Hizmetler Uzmanı)
SÜREKLİ MESLEKİ GELİŞİM Dipl.-Ing. Architect Mesut TANYEL Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi University of Applied Sciences Dortmund Serbest Mimar.
HİZMETLERİMİZ İthalat, İhracat, Transit Gümrük İşlemleri,
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
Sunum Planı Hakkımızda Grup Şirketlerimiz Faaliyet Alanlarımız
(e-ihale) -EKAP İlişkisi (e İhaleye Hazırlık Aşaması)
HARİCİ FİRMA YÖNETİMİ Tuncay ÖZKAN BOSCH Termoteknik San. Ve Tic. A.Ş
KAMAG Kamu Araştırmaları Destek Grubu
 İdareler ve sektörden gelen taleplerin değerlendirilmesi sonucunda katılım ve rekabeti artıracak şekilde yapım işleri ihalelerini ilgilendiren önemli.
ÇALIŞMA RAPORU GİRİŞ KALİTE KONTROL FAALİYETLERİNİN DIŞ KAYNAK KULLANIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ HAZIRLAYAN : Hakan KORKMAZ.
2013 SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ. VERİMLİLİK ÖZKAYNAK YETERLİLİĞİ MADDİ DURAN VARLIK VERİMLİLİĞİ İŞ GÜCÜ VERİMLİLİĞİ TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ YAN.
ATIKSU ARITMA TESİSİ PROJE ONAYI GENELGESİ
4734 Sayılı KAMU İHALE KANUNU.
HDH PROJE YÖNETİM SİSTEMİ
7.1 GENEL Kuruluş, güvenli ürünler gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan süreçleri planlamalı ve geliştirmelidir.
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
BÖLGESEL KALKINMANIN ÜÇ TEMEL SÜTUNU Three Pillars of Regional Development.
Ankara İl Sağlık Müdürlüğü
HOŞ GELDİNİZ KAMU İHALE MEVZUATI TEMEL EĞİTİMİNE Alattin ÜŞENMEZ
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
Şirket Tanıtım Sunumu.
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Yardımcı Doçentli ğ e Ba ş vurma ve Atanma PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI.
ÖZEL SEKTÖR GÖZÜYLE SAĞLIK ALANINDA ÜRETİM VE GELECEĞE İLİŞKİN ÖNGÖRÜLER SEİS Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR.
KAYSERİ SANAYİ ODASI ETKİNLİKLER HAZİRAN YABANCI KONUKLARIMIZ.
TEDARİK (SATINALMA) TEDARİK FONKSİYONU:
T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ
İŞ KALİTESİ ve MALİYET İLİŞKİLERİ
Kalite Nedir? Furkan LEVENTOĞLU.
4737 SAYILI KAMU İHALE KANUNU BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler
GİZLİLİK VE GİZLİLİĞİN ÖNEMİ
Bu Slayt Bodrum esnaf ve sanatkarlarını bilgilendirmek amacıyla Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezinde Hazırlanmıştır.
2015 YILI TÜRK SAVUNMA SANAYİİ SEKTÖR ÖDÜLLERİ
ENDÜSTRİYEL MUTFAK VE ÇAMAŞIRHANE E-KİTAP
GİZLİLİK VE GİZLİLİĞİN ÖNEMİ
DOĞRUDAN TEMİN 22 (d).
DOĞRUDAN TEMİN 22 (abc).
MUAYENE KABUL İŞLEMLERİ
TOBB-CERN Sanayi İrtibat Ofisi
GENEL İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
TEKNOLOJİK ÜRÜN YATIRIM DESTEK PROGRAMI (TEKNOYATIRIM) Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü.
Fatura İncelemeleri Dr. Önder GÜNGÖR
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Yönetim Danışmanları Derneği Sun Danışmanlık. Kar Amacı Gütmeyen Kurum ve Kuruluşlara Yönelik Destek Programları Mevcut durumda kamu kurumları başta olmak.
PROJE KONULARI KOBİ’lerde Kurumsallaşmanın Geliştirilmesi KOBİ’lerde Markalaşmaya Geçiş.
Teknik Müşavirlik Sektörünün Desteklenmesi 2014/10 sayılı Karar Kapsamlı müteahhitlik projelerinin yurtdışında üstlenilmesi; projelerin teknik şartnamesinin.
TS EN ISO/IEC Personel belgelendirme sertifikalandırma işi yapmak isteyen kurum ve kuruluşların akreditasyon şartlarını içeren uluslararası bir standarttır.
İŞ SAĞLIĞI ve İŞ GÜVENLİĞİ KURSU
T. C. BİLİM, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI AR-GEREFORMPAKETİ Araştırma ve Geliştirme Faaliyetlerinin Desteklenmesi Hakkında Kanun ve Bazı Kanun Hükmünde.
- 1 - ESKI Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortaklaşa finanse edilmektedir.
YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK
Satın alma Süreci / Kamu Satın alma Süreci
BİLGİ İŞLEM YAPILANMASI
İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
Güncel Teşvik Bilgilendirme Sunumu
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
Ceyhun yılmaz 1 ceyhun yılmaz soru ve talep için.
KKTC GİRİŞİMCİLİK PROJESİ - ÖNCELİK 2 İŞ PLANI
SİBER GÜVENLİK BÖLÜM 6.
2008/2 TASARIM DESTEĞİ TEBLİĞ VE GENELGE
MYK Mesleki Yeterlilik Belgesi ve TEŞVİK
ÜRETİM VE İSTİHDAM DESTEK LEASİNG PROTOKOL TANITIMI
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından: SIFIR ATIK YÖNETMELİĞİ
Sunum transkripti:

Savunma Sanayi Güvenliğinin Amacı Savunma Sanayi Güvenliğinin amacı, savunma sanayii kapsamında yapılan anlaşmalarda yer verilen ve doğrudan satın alma, müşterek proje programlarına katılım, teşvik veya yatırım yolu ile tedarik edilecek veya savunma sanayii, teknoloji ve teçhizatı sahasında araştırma, geliştirme, imalat ve montaj yapan gerçek ve tüzel kişilerle bu konularda çalışan şahıslara ait her türlü gizlilik dereceli bilgi, belge, proje, malzeme ve hizmetlerin ve bunlarla ilgili yerlerin güvenliğinin ve korunmasının sağlanmasıdır. ( 5202 Sayılı Kanun Bilgisayar & Tesis Güvenlik Belgesi Alımı Danışmalık Hizmeti

NEDEN TESİS GÜVENLİK BELGESİ (TGB) ALINMALI 5202 SAYILI KANUN GEREĞİ TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN SAVUNMA SANAYİ İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAK İÇİN AÇTIĞI İHALELERİNE GİREBİLMEK VE DAHA DA ÖNEMLİSİ İHALE DOKÜMANINA DAHİ ULAŞMAK İÇİN ÖNCELİKLE KİŞİ GÜVENLİK BELGESİNE (KGB) SAHİP OLUNMASI GEREKTİĞİ, KGB ALABİLMEK İÇİN DE TGB'YE İHTİYAÇ OLMAKTADIR.AYRICA TESİS GÜVENLİK EL KİTABININ HAZIRLANMASININ UZMANLIK İSTEYEN BİR ÇALIŞMA OLDUĞUNDAN BİR DANIŞMANLIK HİZMETİNE İHTİYAÇ DUYULACAĞI BU NEDENLE KURMUŞ OLDUĞUMUZ DANIŞMANLIK HİZMETİMİZ UZMAN KADROSUYLA Bilgisayar & Tesis Güvenlik Belgesi Alımı Danışmalık Hizmeti

Tesis Güvenlik El Kitabı

İşi Yapan Bilgisayar & Tesis Güvenlik Belgesi Alımı Danışmanlık Hizmetleri UZMANLIK İSTİYEN BAZI BİLGİLER : TGB Firmaların konuşlanma şekline göre değişmektedir. * Müstakil (Ayrı binada ) Firma. * Apartman katı / katlarında yer alan firmalar. ***** Kişi Güvenlik Belgesi işlemleri firmanın A.Ş. veya Ltd. Şti. durumuna göre değişmektedir. ***** Tesis Güvenlik El Kitabında 7 başlıkta topladığımız : Fiziki Güvenliğin- Yangın Tehlikesine Göre Güvenliğin – Toplantı Odalarının Güvenliğinin -Personel Güvenliğinin -Evrak,Doküman,Malzeme Güvenliğinin- Kontrollü Oda/Bölge Güvenliğinin -Bilgisayar ve OBİ Güvenliğinin Sağlanması. UZMANLIK İSTEMEKTEDİR. ***** BİZDE BU İŞE HER ZAMAN TALİBİZ ******* TALEP SİZDEN UZMANLIK BİZDEN

@stcom Bilgisayar & Tesis Güvenlik Belgesi Alımı Danışmanlık Hizmetleri Departmanı İletişim Bilgileri iletişim : e-posta : e-posta : TGB alım kriterleri değişen şartlar çerçevesinde güncellenmekte olduğundan, kriterler tarafımızdan devamlı takip edilmektedir. İşi Yapan Bilgisayar & Tesis Güvenlik Belgesi Alımı Danışmalık Hizmeti

@stcom Bilgisayar & Tesis Güvenlik Belgesi Alımı Danışmalık Hizmeti

İyi Çalışmalar Dileriz.