KARDİYOTO KARDİYOLOJİ OTOMASYONU.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Danışmanlık ve Bilgisayar Sistemleri
Advertisements

Devam etmek için “Next” tıklayın.. Kurulum bittikten sonra “C” sürücüsünün altına “Asyakur” adında bir klasör oluşacak.(Resimdeki gibi).Bu klasörün.
Kuşman Programında çalışabilmek için öncelikle, havuzdan Dr
HASTANE BİLGİ İŞLEM SİSTEMLERİ
Kayıt olun’a tıklayın…
Bakanlık intranet sayfasındaki Arıza Kayıt adresinden Kurum sicil numaranız, T.C. Kimlik numaranız ve personel sorgu şifreniz ile sisteme giriş yapabilirsiniz.
 1 Ekim 2010 ile 1 Kasım 2010 tarihleri arasında İ stanbul Haydarpa ş a Numune E ğ itim ve Ara ş tırma Hastanesi Acil Servisine ba ş vuran toplam 985.
MILLENIUM MOBILE SUNUMU
AVEA SAHA GÜCÜ OTOMASYON PROJESİ
KİMLİK DOĞRULAMA İŞLEMİNDE FOTOĞRAF UYGULAMASI
Operasyon Öncesi Hazırlık
RANDEVU SEKRETERLİK HİZMETLERİ
Azrael Online Hasta Takip Programı
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI ESER İSTEK KILAVUZU.
Support.ebsco.com DynaMed Kullanıcı Kılavuzu. Temel arama, kategorilere göre tarama, en son güncellemeleri takip etme ve sürekli tıp eğitimi puanı alma.
HASTA ÇIKIŞ İŞLEMLERİ.
EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ DÖNEMİ DERS SEÇİMİ HAKKINDA AÇIKLAYICI BİLGİLER.
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
DERS:HASTANE BİLGİ YÖNETİM SİSTEMLERİ KONU:EPİKRİZ YAZMA İŞLEMLERİ
Kütahya Sağlık Müdürlüğü 2014 SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ.
Yapılan Hizmetlerin Bilgisayara İş lenmesi Klinikten toplanmı ş olan hizmet formlarını klinik sekreterli ğ ine getirip bilgisayarda islenmektedir. Yapılan.
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI
Akut MI hastasına yaklaşım
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ
Öğretmen e-okul’da ne yapar?
KAN BAĞIŞÇISI BİLGİLENDİRME, KAYIT VE SORGULAMA FORMU
MERSİN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ
Bilgisayarda Ofis Programları
Bilgisayarda Ofis Programları
Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı
Bilgisayarda Ofis Programları
KÜTÜPHANE ve DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANLIĞI Katalog Tarama İşlemi.
Elektronİk Kamu AlImlarI Platformu
TEMEL NESNE VE TABLO İŞLEMLERİ
BAŞVURU SAHİBİ BİLGİLERİNİN KAYS’A GİRİLMESİ
Microsoft Office Access
Uluslarası Katılımlı 1. Ulusal Aile Hekimliği Günleri
Ecz. Sema ÖREN Uygulama Adı: İlaç Bilgilendirme Notları
TEFBİS OKULÖNCESİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİMİ
Dyned Kurulumu ve Kullanımı
ACİL SERVİS HİZMETLERİNDE ADLİ RAPOR UYGULAMALARI MODEL FORM ÖNERİSİ
İ.Ü.CERRAHPAŞA TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ FİZİKSEL TIP VE REHABİLİTASYON AD HEMŞİRELİK HİZMETLERİ FAALİYETLERİ
Dyned eba şifre güncelleme işlemleri için
Hafta 9. 2 Form Hazırlamak Veritabanın da bulunan tablolara veri girilmesini kolaylaştırmak ve görünümünü güzelleştirmek için form özelliğini kullanabilirsiniz.
EPİKRİZ RESMİ OLARAK GEÇERLİ BİR SAĞLIK RAPORU DEĞİLDİR.
KİŞİSEL SAĞLIK KAYDI SİSTEMİ
SAĞLIK TURİZMİ HASTA TAKİP SİSTEMİ
WİNDOWS LİVE MOVİE MAKER
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları
22 Mayıs 2014 Tarih ve resmi gazeteye göre.
Hastane Odası Tefrişi
Yeni Başlayan öğrencilerimiz için UZAKTAN EĞİTİM SİSTEMİ TANITIMI
TOBB ETÜ HASTANESİ.
Ayaktan Tedavilerde Ödeme
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Romatoloji Bilim Dalı Olgu Sunumu 1 Aralık 2015 Salı Yandal Ar. Gör. Uzm.
Perioperatif Hemodinamiye Dayalı Transfüzyon Yaklaşımları Emre ÇAMCI İTF Anesteziyoloji AD.
ESER İSTEK (KİTAP SİPARİŞİNDE BULUNMA) Kütüphanenin ana sayfasından Giresun Üniversitesi Katalog Tarama tıklanır. Gelen ekranda Oturum Aç sekmesi seçilir.
Web sayfamızda ( yerleştirilen "Elektronik Katalog" linkini ya da adresini açarak kütüphanemizde.
EBYS KULLANIMI.
HASTA KİMLİĞİNİN DOĞRULANMASI
TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ GEÇİCİ GÖREVLİ PERSONELE FAZLA MESAİ UYGULAMASI DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ MÜDÜRLÜĞÜ / PERSONEL.
KOSGEB KOBİ GİRİŞ SAYFASI
Anti-IgE Tedavisinin 1. Yıldaki Etkinliği:
RİSKLİ GEBELİK TAKİP SİSTEMİ
DOKTOR EKRANINDA GELİŞTİRMELER – 1
BÜTÇE TEKLİFİ MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU
HASTA KİMLİKLENDİRME VE KİMLİK DOĞRULAMA
SAĞLIK ENFORMASYON YÖNETİMİ 1 DERSİ 5
ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE GERİ ÖDEME
powerPoint nedir
Sunum transkripti:

KARDİYOTO KARDİYOLOJİ OTOMASYONU

Bu program ile, aşağıda gördüğünüz tüm raporları elektronik ortamda düzenleyip, arşivleyip, yayınlarınız için taramalar yapabilirsiniz.

Hasta, rahatsızlığı ile polikliniğinize başvurur. Doktorunuz, “Poliklinik Takip Formu” bölümünden hasta kimlik bilgileri ile ilk kaydı açar. Yakınması, öyküsü, risk faktörleri, soygeçmişi ve özgeçmişi gibi bilgileri girer. Muayeneden sonra, bulgularını, fizik muayene bölümüne kayıt eder. Tüm veriler, hatayı minimize etmek için genelde fare ile seçerek girilir.

Poliklinik doktorunuzun istediği tetkikler ilgili alanlara kayıt edilir. Ayrıca eko, ekg, tele, efor gibi test sonuçları da girilir. Tetkik ve test sonuçlarına göre doktorunuz tedavi biçimine karar verir. Poliklinik doktorunuzun verdiği kararla hastasını kontrol muayeneleri ile takip edebilir. Şüphelendiği durumlarda tetkik ve testlere devam edebilir.

Potansiyel görülen hastalara ilgili testler uygulanır. Bulgular ilgili raporlara girilir. Örneğin Ekokardiyografi gibi… Bu raporda ilgili veriler girildiğinde formülize edilmiş alanlar otomatik olarak hesaplanır. Örneğin “Ejeksiyon fraksiyonu” Daha sonra doktor, yorumunu ve sonucu yazar.

Tüm sonuçlar eşzamanlı (online) olarak, bilgisayar ağında izin verilen tüm terminallerden görülebilir. Eğer ortak bir kararla girişimsel bir işlem uygulanacaksa ilgili rapora gidilir. Girişimsel bir işlem yapıldıysa bununla ilgili tüm verilerin kayıt edileceği alanlar mevcuttur. Üstelik sadece fare kullanarak, tek TIKLA. Basınçlar, ventrikül bilgileri, duvar bozuklukları, lezyonlar, giriş yöntemleri gibi…

Lezyonları işaretlemek için küçücük kalp resmi yerine “LEZYONLAR” butonuna basarak ayrı bir ekranda fare kullanarak tek TIKLA düşer menüleri kullanabilirsiniz.

Yaptığınız anjiyo sonrasında gerekli gördüğünüz durumda ptca ve stent gibi bir uygulama yaparsanız bunu da ayrı bir raporda hazırlayabilirsiniz Ana menüden PTCA Stent Raporunu seçebilirsiniz. Bu raporu da tek fare TIK’lamasıyla doldurabilirsiniz. İŞLEMLER butonuna bastığınızda tam ekran lezyon yerleri açılacak ve ptca veya stent verilerini işaretleyebileceksiniz.

Yapılan işlemleri işaretlemek için küçücük kalp resmi yerine “İŞLEMLER” butonuna basarak ayrı bir ekranda fare kullanarak tek TIKLA düşer menüleri kullanabilirsiniz.

Tüm test ve işlemleri yapılan hastaları gerek gördüğünüz takdirde Koroner Bakım Ünitesinde takip edebilirsiniz. KBU Raporu ile tüm bilgilerini görebilirsiniz. Bu raporda da işlem sonrası hastanızın durumunu takip edebilirsiniz. Raporun doldurulması, doktorlarınız vaktini almamak için fare ile seçilerek yapılır.

Şimdi lütfen dikkat ediniz. Bizce programın en önemli özelliği burada ! EPİKRİZ RAPORU Epikriz Raporu, hastanızın kliniğinize başvurmasıyla otomatik olarak dolmaya başlar ve hastaneden ayrılana kadar ki tüm bilgiler bu raporda toplanır. Bu raporu hazırlamak için servis doktorlarınız saatlerce uğraşmaz ve hatalı veri giremez.

Referanslarımızdan bazıları; Gazi Üniversitesi Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Kocaeli Üniversitesi Ankara Numune Hastanesi 29 Mayıs Hastanesi Medical Park (Sultan) Hospital, İstanbul Hacettepe Üniversitesi (Ekokardiyografi) Mersin Üniversitesi Celal Bayar Üniversitesi, Manisa Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Hazırlayan : Ümit Fidan

İzlediğiniz için teşekkür ederiz. Hazırlayan : Ümit Fidan