MESTEK Kalite Kontrol Ltd. Şti.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
AKILLI FAKS.
Advertisements

• 2001 yılında kuruldu. • E-Ticaret ve E-Tahsilat alanlarında yazılımlar ve çözümler geliştirmekte. • 4691 sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgesi yasasına.
Merhaba… akıllı çözümler üretir.. Akıllı Ticaret B2B Ürün Sunumu.
Copyright Leine & Linde (Deutschland) GmbH
Geçmişten Geleceğe: Elit Yazılım
MICROSOFT.NET MES YAZILIMI
AKÇAM BİLGİSAYAR VE OTOMASYON SİSTEMLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Ericom Telekomünikasyon ve Enerji Teknolojileri A.Ş.
DOĞRU ÖLÇÜM VE ÖLÇÜM EKİPMANLARI
GenelTasarımİletişimDayanıklıEn İyi ÇözümKullanıma Hazır Barkod Okuma Hızlı ve Doğru Veri Girişi İşletim Sistemi Microsoft Windows CE.net 5.0 İletişim.
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
The Eurasia Specialist
MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ 1 Genel İsim: İlyas Toktaş
Kazanmak isteyenlere Crm9 0
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
BİLGİSAYARLI GÖRMENİN UYGULAMA ALANLARI
Restaurant Yönetim Sistemi
10 IP TERCİH ETMEK İÇİN NEDEN! NEDEN IP SİSTEMLER?
‘Daha iyi, iyinin düşmanıdır’
Sunum Planı Hakkımızda Grup Şirketlerimiz Faaliyet Alanlarımız
Ünite 11 bilgisayar ağları
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
Burcu Musaoğlu Data Sistem A.Ş..
ÇALIŞMA RAPORU GİRİŞ KALİTE KONTROL FAALİYETLERİNİN DIŞ KAYNAK KULLANIMI İLE GERÇEKLEŞTİRİLMESİ HAZIRLAYAN : Hakan KORKMAZ.
BBY Bilgi Teknolojisi ve Yönetimi
© PRIME Alliance, Proprietary & Confidential prime-alliance.com ÜLKEMİZ İÇİN İDEAL OSOS.
7.1 GENEL Kuruluş, güvenli ürünler gerçekleştirmek için ihtiyaç duyulan süreçleri planlamalı ve geliştirmelidir.
TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ
Kablosuz Sensör Ağı Teknolojisi
ÜRETİM KONTROLLÜ DEPO OTOMASYON SİSTEMİ
SAN-TEZ Bilgilendirme ve Tecrübe Paylaşım Günü
Kurumsal Kaynak Planlama ( Enterprise Resource Plannning)
ENDÜSTR İ MESLEK L İ SES İ TEKN İ K L İ SES İ ANADOLU TEKN İ K L İ SES İ.
TRAFİK SORUNU Çözüm.
Schneider Electric ve Altı Sigma 6 Sigma. 6 Sigma Nedir ?  1980’lerin ortasında Motorola tarafından, Japon kalite fikirleri ve kontrol sistemlerinin.
ISO 9001:2015 Revizyonu Özet Bilgilendirme Sunumu
Metin DURAN Genel Müdür
Karar Bilimi 1. Bölüm.
“Alarmnet Güvenlik Sistemleri ile artık güvendesiniz!”
SEVCAN DEMİR ELEKTROY NEDİR? Öğrencilerin derse ne ölçüde katıldıklarını görmek; onların sorunlarını tespit etmek ve tüm sınıfın beraber ilerleme.
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Mobil İletişimin Gelişimi
Bilişim Ortağınız.
Hakan Dalkılıç Dr. Mehmet Hilal Özcanhan
İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız intercomp.com.tr.
Shell Taşıt Tanıma Sistemi 1996 yılında Türkiye’de ilk defa Shell tarafından kullanılan, akaryakıt harcamalarının tek merkezden kontrol altına alınmasını.
GAZ VE TESİSATI TEKNOLOJİSİ PROGRAMI BİLGİLERİ. Amaç ve Hedefler Amaç: Gelişen teknolojiye ve piyasaya uyumlu, temel bilgilerle donatılmış, karşılaştığı.
Hakkımızda 2000’li Yılların sonunda Şirketlere Muhasebesel, Finansal ve Ticari konularda hizmet sağlamak amacıyla yola çıkmış bir grubuz. İlk sağladığımız.
Rehberlik Hizmetleri. Bir Soru MOBİL OLAN NE? CİHAZLAR MI, İNSAN MI? Rehberlik Hizmetleri.
Bilgisayar Mühendisliğindeki Yeri
Q–DAS ® - Experts in Statistics 1 © Copyright Q-DAS GmbH & Co. KG Hoş geldiniz.
DÜZ BAĞLANTıYA GÖRE DAĞıTıLMıŞ OTOMASYON TEKNOLOJISI.
SUNUCU İŞLETİM SİSTEMLERİ
AKUSTİK KAMERA Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.
NetOpenX-REST Burak Çelik Uyarlama Araçları Uzmanı.
SAP SE, merkezi Walldorf, Almanya'da bulunan, Avrupa'nın en büyük yazılım şirketidir.
ŞİRKET VE ÜRÜN PREZANTASYONU HAZIRLAYAN ŞAHİN KESKİN
Meteorolojik Veri Toplamada Kullanılan Yöntemler
Intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu | Bilişimde doğru çözüm ortağınız.
Demiryolu hattı innovasyonları ve sonuçları (İ.P.2)
YER TEMİZLEME MAKİNASI
İSKENDERUN MESLEK YÜKSEKOKULU
Görüntü Arşivleme ve İletişim Sistemi (PACS - Picture Archiving and Communication System) Yasin KAYA – Karadeniz Teknik Üniversitesi Enformatik Bölümü.
AKUSTİK KAMERA Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.
Mustafa COŞAR- Murat DOĞAN- İsmail ARIK Hitit Üniversitesi
Makine Resim Ve Konstrüksiyon Programı ve amaçları
NİŞANTAŞI ÜNİVERSİTESİ
AKUSTİK KAMERA Copyright © PechoM Tüm hakları saklıdır.
Makine Metal San. ve Tic. Ltd. Şti. Altınova Mahallesi 2
Sunum transkripti:

MESTEK Kalite Kontrol Ltd. Şti. Kunde - Seminartitel MESTEK Kalite Kontrol Ltd. Şti. 08.04.2017 2007 yılında Q-DAS şirketinin Türkiye temsilciliği ile başladığı faaliyetlerine, daha sonra müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için, veri toplama arabirimleri imalatçıları olan IBR, Steinwald ve Elias şirketlerinin Türkiye temsilciliklerini de katmıştır. MESTEK, temsilciliğini yaptığı bu şirketlerle, müşterilerinin SPC ile ilgili Online veri toplama ve bu verileri otomatik değerlendirme ile ilgili ihtiyaçlarına komple çözüm üretebilmektedir. Ayrıca temsilciliğini yaptığımız innomatec sızdırmazlık testi şirketi, sızdırmazlık alanında yüksek teknolojisi, geniş tecrübesi ve uygun fiyatları ile müşterilerine komple çözümler üretmektedir. İstatistik Uzmanı qs-STAT - SPC Destra – Six Sigma Kablolu ve Kablosuz veri toplama arabirimleri Kablolu ve Kablosuz veri toplama arabirimleri Sızdırmazlık kontrolü Cihazları ve bağlantı elamanları CAD Destekli Kontrol Planı < Dateiname/Autor/Datum > © Copyright Q-DAS GmbH & Co. KG www.q-das.de

Q-DAS – Türkiye temsilcisi Kunde - Seminartitel Q-DAS – Türkiye temsilcisi 08.04.2017 İstatistik uzmanı Q-DAS Ürünleri Qs- STAT, Proses analizi (Cp, Cpk) Solara, Ölçme Makinesi yapabilirliği (Cg, Cgk) EMPB, İlk numune kontrol raporu Procella My, SPC Uzun vadeli analiz Reporting Sistem O-QIS, Operator Quality Information System M-QIS, Management Quality Information System Q-PRM, Proses Manager Q-DAS Monitoring DESTRA (6-Sigma Modülü) Arşivleme < Dateiname/Autor/Datum > © Copyright Q-DAS GmbH & Co. KG www.q-das.de

IBR Messtechnik – Türkiye temsilcisi Kunde - Seminartitel IBR Messtechnik – Türkiye temsilcisi 08.04.2017 IBR ölçüm arayüz modülleri imalatta veri toplama sırasında oluşan problemlerinize çözüm olarak geliştirilmiştir. İster kablolu ister kablosuz olarak veri aktarımı yapabilirsiniz. Endüstriyel koşullar için tasarlanmış yapısı ile yağlı ortamlar ve fabrika içindeki hava sinyal trafiğinden etkilenmeden verilerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde aktarabilirsiniz. Arabirim uzmanı ve qs-STAT Arabirim çözüm partneri < Dateiname/Autor/Datum > © Copyright Q-DAS GmbH & Co. KG www.q-das.de

Steinwald – Türkiye temsilcisi Kunde - Seminartitel Steinwald – Türkiye temsilcisi 08.04.2017 Arabirim uzmanı ve qs-STAT Arabirim çözüm partneri SINGLE-3K Arabirim üzerinden veri toplama DC-HI-NET-FUNK Kablosuz veri toplama < Dateiname/Autor/Datum > © Copyright Q-DAS GmbH & Co. KG www.q-das.de

İnnomatec – Türkiye temsilcisi Kunde - Seminartitel İnnomatec – Türkiye temsilcisi 08.04.2017 Fonksiyon ve sızdırmazlık Kontrol cihazı Sızdırmazlık ve akışkanlık Kontrol Cihazı Hızlı bağlantı elemanı Müşteriye yönelik: Tüm teknik gazlar için tam otomatik kontrol cihazlarından yarı veya manuell kontrol cihazlarına Sızdırmazlık kontrolü, Basınç kontrolü ve Kaçak arama cihazları ile bunların hızlı bağlantı elemanlarını tek elden üretir. < Dateiname/Autor/Datum > © Copyright Q-DAS GmbH & Co. KG www.q-das.de

ELIAS - Türkiye temsilcisi Kunde - Seminartitel ELIAS - Türkiye temsilcisi 08.04.2017 Infra Conver Programı ile CAD Tabanlı Kontrol Planı Avantajları: 2D- CAD Resimlerini mühürleme Ölçü ve toleransları otomatik tanıma Mühürlemede çift numara verme engellenir Hatalı girişleri önleyerek proses güvenliği için zaman kazanımı ve iyileştirme Q-DAS Transfer formatı DFD Kullanım kolaylığı (Mouse ile tüm ölçümler veya tüm alan seçilebilir) Mühürlenen resimlerin yazdırılması ve PDF Formatında saklanması mümkündür < Dateiname/Autor/Datum > © Copyright Q-DAS GmbH & Co. KG www.q-das.de