Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

AKUSTİK KAMERA acoustic@pechom.com.tr Copyright © 2016. PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "AKUSTİK KAMERA acoustic@pechom.com.tr Copyright © 2016. PRESMETAL Tüm hakları saklıdır."— Sunum transkripti:

1 AKUSTİK KAMERA acoustic@pechom.com.tr
Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

2 GÖRMEK İNANMAKTIR. pechom.com.tr acoustic@pechom.com.tr
Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

3 HİÇ SESLERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?
pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

4 Teknik Özellikler pechom.com.tr Mikrofon Teknolojisi
MEMS AC Bağlantı 3db Frekans 20 Hz A/D Çevirici 4. Seviye Delta Sigma Çözünürlük 16 Bit Maksimum Ses Seviyesi 180 dB Mikrofon Frekans Aralığı 20 Hz – 20 kHz Örnekleme Frekansı 44.1 kHz Analiz Spektrumu 1/1 Oktav veya 1/3 Oktav or FFT FFT Spektrum 4096 çizgi 10.8 Hz çizgi genişliği Çalışma Mesafesi 0.5 ile 200 m arası pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

5 Artık Gürültüler Gizlenemez!..
Sanal mikrofonun olduğu pozisyonda gerçek zamanlı dinleme ve analiz yapılabilir, Gerçek zamanlı ses kaynaklarını sanal mikrofon sayesinde sizin seçtiğiniz frekans aralığında filtrelenmiş olarak dinlenebilir, Cihaz üzerindeki mikrofonlar diskin arkasındaki sesleri ve yansımaları engellenebilir, Mikrofonlar düşük dip gürültü ve geniş ölçüm aralığına sahiptir, Akustik kameraya yüksek performanslı optik video kamera dahildir, Çoklu mikrofon sayısı sayesinde yüksek çözümleme gücü ve diğer akustik kameralara göre yan lob etkisi azaltmıştır, Dijital mikrofonlar sayesinde geniş dinamik aralığına ve yüksek stabiliteye sahiptir, Her mikrofondan ayrı ayrı sinyal kaydetme özelliğine sahiptir. pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

6 yerini net bir şekilde görebileceksiniz.
Akustik kamera ile ses kaynaklarının yerini net bir şekilde görebileceksiniz. Gürültü çıkartan makina boyutu ne olursa olsun sesin kaynağını lokal olarak tespit edebilirsiniz. pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

7 Karışık geometrilerde ses kaynağını
hızlı bir şekilde tespit edebilirsiniz. Birden fazla ses kaynağı olan sistemlerde sesin yoğunlaştığı bölgeleri hızlı tespit sağlar. Sorunu kaynağında çözmenizi sağlar. Hem zaman hem de daha az maliyet ile çözüm sunmanızı kolaylaştırır. pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

8 anında tespit edebilirsiniz.
Tüm ses noktalarını ve kaçaklarını anında tespit edebilirsiniz. pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

9 Yansımaları devre dışı bırakın!
Dış ses kaynağını elimine edip yansımaları devre dışı bırakabilirsiniz. Böylece ses kaynağının yerini daha doğru bir şekilde tespit edebilirsiniz. pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

10 Düşük gürültü seviyesi olan cihazlarda mükemmel sonuç
Düşük ses seviyelerinde de gürültünün lokasyonu net bir şekilde belirlenir. pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

11 Sisteminizde istediğiniz frekanstaki
ses kaçaklarını anında tespit edebileceksiniz pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

12 ZdB AdB CdB Bütün değerleri aynı anda alarak zamandan tasarruf
sağlarsınız. ZdB AdB Kaydedildi CdB pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

13 1/1Oktav 1/3Oktav FFT Bütün değerleri aynı anda alarak zamandan
tasarruf sağlarsınız. 1/1Oktav 1/3Oktav Kaydedildi FFT pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

14 Spectrogram Ses Ölçümü
Ses yükünün frekans bazında zamana göre değişiminin takip edilerek kayıt altına alınmasını sağlar. Toplam ses basınç düzeyinde (Leq) tespit edilemeyen anlık ses değişikliklerini tespit etmekte kullanılır. pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

15 FFT Ölçümü dBZ dBC dBA Frekans spektrumu daha detaylandırarak
446.8 Hz / 79.1 dB 266.2 Hz / 52.6 dBA 688.2 Hz / 73.4 dBC dBZ FFT Ölçümü dBC dBA Frekans spektrumu daha detaylandırarak ses kaynağının çalışma frekansı daha doğru ve detaylı bir şekilde belirlenir. pechom.com.tr Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.

16 Dikkatsizliğe ve ses kaçaklarına son!
Akustik kamera, ham veri kaydı ile tüm verileri aynı anda kaydedebilmektedir. Daha sonra, kaydedilen ham veriden istenilen değerler okunabilmekte ve analiz yapılabilmektedir.

17 Teşekkürler acoustic@pechom.com.tr
Copyright © PRESMETAL Tüm hakları saklıdır.


"AKUSTİK KAMERA acoustic@pechom.com.tr Copyright © 2016. PRESMETAL Tüm hakları saklıdır." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları