ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
Arşiv Kurumların gerçek veya tüzel kişilerin gördükleri hizmetler, yaptıkları haberleşme veya işlemler sonucu meydana gelen ve bir amaçla saklanan Dokümantasyon,
Advertisements

Zehra KORUK Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ORMAN KADASTRO KOMİSYONLARI KOORDİNATÖRLÜĞÜ
T.C ÇOBANLAR KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği 2013.
T.C. DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI İlçe Özel İdare Müdürlüğü 2010 YILI FAALİYET RAPORU.
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİR.
Bürokrasinin Azaltılması ve Vatandaş Odaklı Hizmet Sunumu Çalışmaları
TEFTİŞ KURULU BAŞKANLIĞI
Milli Emlak Genel Müdürlüğü Performans Sözleşmesi
T.C İÇİŞLERİ BAKANLIĞI HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ
AKREDİTASYON SİSTEMİNDE BALIKESİR SANAYİ ODASININ KALİTE UYGULAMALARI Konya.
TRABZON KADASTRO MÜDÜRLÜĞÜ
DEREBUCAK KAYMAKAMLIĞI
DEREBUCAK TAPU MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU  MÜDÜRLÜĞÜMÜZ 1 MÜDÜR ODASI, 1 SERVİS, 1 ARŞİV VE 1 TAKBİS ODASI MEVCUT OLUP BİR MÜDÜR, 1 ADET BİLGİSAYAR.
DEREBUCAK NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
SİVAS TAPU VE KADASTRO XX.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Doruk İyileştirme Takımı
GİRESUN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SEMİNERİ
CİZRE TİCARET VE SANAYİ ODASI. KURULUŞ  ODAMIZ ANKARA 8.İDARE MAHKEMESİNİN 29/09/1998 TARİH VE 1998/4721 ESAS SAYILI KARARIYLA KURULUŞU GERÇEKLEŞMİŞTİ.
T.C. BURSA VALİLİĞİ İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
1. 2 Dr. Mehmet MÜEZZİNOĞLU Sağlık Bakanı ’ ’Bizi gönül tahtına oturtan milletimizin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz.’’
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
ÇÖZÜM İYİLEŞTİRME TAKIMI ÇALIŞMA RAPORU Şubat 2012 ANTALYA TAPU VE KADASTRO VIII. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ.
Ankara, 25 Mart 2011 Mehmet KAYA Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Genel Sekreteri HSYK’ nın Anayasal Değişiklik Doğrultusunda Yeniden Yapılandırılması.
ESKİŞEHİR TAPU VE KADASTRO XVII.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Biz Kimiz? DELFİN, her türlü doküman tabanlı teknolojileri araştırmak, geliştirmek, kurum ve şirketlere fiziksel arşiv ve elektronik arşivleme hizmetlerinde.
ÇOBANLAR İ LÇE ÖZEL İ DARE MÜDÜRLÜ Ğ Ü İlçe İdare Şube Başkanları Toplantısı
Strateji Geliştirme Başkanlığı
Tarım Arazilerinin Sürdürülebilir Kullanımı
VAN TAPU VE KADASTRO XV. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ.
TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
YABANCI İŞLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI
T.C. Maliye Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı 14 Aralık Aralık 2010.
TEKİRDAĞ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ ÇEVRE DENETİMİ UYGULAMALARI
KALİTE POLİTİKASI Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak, kendi sahamızda kaliteden ödün vermeksizin eğitilmiş personelimizle birlikte yükümlülüğümüz.
OCAK 2014 OCAK T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. YÜRÜTÜLEN VE PLANLANAN PROJELER SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI MÜDÜRLÜĞÜ TAPU MÜDÜRLÜĞÜ.
6360 Sayılı Kanun On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi Ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması İle Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına.
PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İŞLEMLER ŞUBESİ MÜDÜRÜ
YÖNETİM BİLGİ SİSTEMLERİ
İL STOK HAVUZU VE İHTİYAÇLARIN KARŞILANMASI 2009/45 SIRA NOLU GENELGE Hakan KARAGÖZ Şube Müdürü.
Sağlık ve Sosyal Güvenlik Kurumlarına Giriş
AYDIN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ
T.C ADANA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TÜBİTAK PROJELERİ
1 Yönetim Bilgi Sistemleri 2015– ANKARA Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI.
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI NÜFUS VE VATANDAŞLIK İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
FİNANSAL ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI tarihli ve sayılı Makam Oluru ile Genel Sekreterlikler bünyesinde «Fatura İnceleme.
Fatura İncelemeleri Dr. Önder GÜNGÖR
NÜFUS MEVZUATI Aile kütüklerinin yenilenmesi
2709 sayılı TÜRKİYE CUMHURİYETİ ANAYASASI Anayasanın bağlayıcılığı ve üstünlüğü MADDE 11 – Anayasa hükümleri;  Yasama,  Yürütme ve  Yargı organlarını,
YÖNETİM HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖZLÜK İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI SİCİL İŞLEMLERİ BİRİMİ.
MALİ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ. Dünyadaki hızlı değişim ve gelişim sürecinde kurumların başarılı olmaları ancak etkin bir muhasebe ve finansal yönetim ile olanaklıdır.
Recep Alperen KAVAK Tapu ve Kadastro Uzmanı
1İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı1 İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI FAALİYET RAPORU 2014 T.C. İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ.
ÇEVREMİZDEKİ RESMİ KURUMLAR
HARCAMA.
A-MEB’NA BAĞLI KURULUŞLAR 1.MİLLİ EĞİTİM AKADEMİSİ 2.YÜKSEKÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU 3.FİLM,RADYO,TELEVİZYONLA EĞİTİM MERKEZİ.
21 Ocak e-İŞKUR Vatandaşımıza en yakın yerde hizmet sunumunu ilke edinmiş olan Kurumumuz internetin olduğu her yerde. İş Arayanlar İşverenler
Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü MAYIS 2010 “3G” İYİLEŞTİRME TAKIMI Fotogrametri ve Geo. Daire Bşk. ÇALIŞMA RAPORU TAPU VE KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Fotogrametri.
DENİZLİ 18. TAPU VE KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Denizli Horozu İyileştirme Takımı Çalışma Raporu.
STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI MİSYONUMUZ :  Üniversitemiz mali hizmetlerinin sunulmasında kaynakların, etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI’NA HOŞGELDİNİZ… Daire Başkanı Saadet İLBAY.
T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI
T.C. BAŞBAKANLIK DEVLET PERSONEL BAŞKANLIĞI EĞİTİM DAİRESİ BAŞKANI
KTÜ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ
VİZYON MİSYON AMAÇ-4 AMAÇ-3 AMAÇ-2 AMAÇ-1 AMAÇ-5 HEDEF-1 HEDEF-2 HEDEF-3.
Sunum transkripti:

ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ 4/8/2017 ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ 1

ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ TARİHÇE 4/8/2017 6083 sayılı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Teşkilatı Kuruluş ve Görevleri Hakkındaki Kanun ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Taşra Teşkilatı Yetki, Görev ve Sorumlulukları Hakkındaki Yönetmelikte sayılan görevlerin yerine getirilmesi amacıyla 1991 tarihinden Çobanlar Müdürlüğünün kuruluşu gerçekleşmiştir. 2

ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ TAKDİM –HİZMET BİNASI 4/8/2017 Müdürlüğümüz yetki alanında 1 Merkez ilçe, 1 Belde, 3 Köy olmak üzere 5 birime hizmet verilmektedir. Kurumumuzun misyonu, vizyonu ve kalite politikası hedeflerine uygun olarak sunulan hizmetlerin kalitesini arttırmak, TAKBİS sisteminde işlemlerin en hızlı şekilde yapılması, fiziki mekanın iyileştirmesi ve vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak öncelikli hedefleridir. Müdürlüğümüz hükümet konağı hizmet sunmaktadır. 3

ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ TEŞKİLAT ŞEMASI

ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL DURUMU PERSONEL ADEDİ Bilgisayar İşlt. 2 TOPLAM 4 1 Tapu Müdürü Hizmetli 1 Hizmetli 1

ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ 4/8/2017 ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ GÖREVLERİMİZ a-)Müdürlüğümüze bağlı 5 birimde tapu işlemleri ile ilgili talepler yerine getirilmektedir. b-)İş sahiplerinin talepleri sonucu yerine getirilmesi gereken Akitli ve Akitsiz Tapu İşlemleri en kısa zamanda karşılanmaktadır. 2013 yılı 11. ay itibari ile müdürlüğümüzce 1652 yevmiye’li işlem yapılmıştır. . c-)Adli ve diğer üst makamlarla, icra müdürlükleri ve diğer Kamu Kuruluşlarından gelen yazılara süresi içinde cevap verilmektedir. 2013 yılı 11. ay itibari ile müdürlüğümüze 372 evrak gelmiş olup bunun 340’ına cevap verilmiştir. Diğer giren evraklar hıfz edilmiştir. 6

ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ d-)Kadastro Mahkemesince ve Kadastro Komisyonunca karara bağlanan ve kesinleşerek Müdürlüğümüze devredilen tescil kararları bekletilmeden tescil edilmektedir. e-)Zamanlı(Periyodik) Evraklar, süresi içerisinde gönderilmektedir. f-) Mal varlığı araştırmalarını yapılmaktadır. g-)Tarımsal destekleme ve doğrudan gelir desteği için tapu senedi tasdikleri yapılmaktadır. h-)Vatandaşların Bağ-Kur vizeleri ve yaşlılık maaşları ile ilgili mal varlığı araştırmaları yapılmaktadır.

ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ TAKBİS (Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi) 4/8/2017 8

ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM FAALİYETLERİMİZ 4/8/2017 Bölge Müdürlüğümüzce yapılan eğitim programları doğrultusunda, personelimizi çağın gereklerine uygun bilgi ve birikim sahibi yapmak, vatandaşımıza sunulan hizmetin kalite ve verimliliğini arttırmak amacıyla; 9

ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLER ve HEDEFLERİMİZ Talepleri en kısa zamanda karşılayarak vatandaş ve kurumumuzdan hizmet alan diğer kamu kurum ve kuruluşların memnuniyetlerini en üst seviyeye çıkarmak, Hizmet Kalitesinin arttırılmasına yönelik “Sürekli Kurumsal Gelişim Projesi” çalışmalarını tamamlamak. Kurumumuzun misyonu, vizyonu ve kalite politikası hedeflerine uygun olarak Tapu Müdürlüklerinde sunulan hizmetlerin kalitesini arttırarak vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak ve müdürlüğümüzü lider Kurum haline getirmek, T.C. Kimlik numarası girişi işlemlerini aksatmadan devam ettirmek, Tapu Müdürlüklerinde görev yapan personelimize mevzuat eğitimi verilerek vatandaşımıza doğru, hızlı ve kaliteli hizmet verilmesini sağlamak,

ÇOBANLAR TAPU MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYAÇ VE SORUNLAR 1-Müdürlüğümüzün Arşiv Memuru ve Bilgisayar İşletmeni kadrosuna ihtiyacı bulunmakta ve ihtiyacının karşılanması, 2-Müdürlüğümüzün kurumsal kimlik kapsamında tek tip olarak tefrişatının yenilenmesi, 3-Teknolojinin gelişmesiyle çağın gerisinde kalan 1 Bilgisayar ihtiyaçlarının karşılanması, 4-Müdürlüklerimizin arşivlerinin 2010/20 sayılı genelge hükümlerince düzenlenmesi, Bilgi ve takdirlerinize arz ederim. Hasan Ali TAÇ Tapu Müdürü