26 ŞUBAT 2014 ÇANKIRI. 1- GENEL KONULARDA BİLGİ VERİLMESİ 2- 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ 3- 2013-2014 BAHAR YARIYILININ.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
EGE ÜNİVERSİTESİ İzmİr Atatürk SağlIk Yüksekokulu Ebelİk Bölümü ZORUNLU Stajlar HAKKINDA GENEL BİLGİLER.
Advertisements

 1. Giden Öğrenci: Bu sene itibariyle 30 olan Erasmus giden öğrenci sayısını, akademik yılı sonunda 45’e çıkarmayı, önümüzdeki 4 yılda da yapılacak.
Genel sekreterlik Genel Sekreterlik, bir Genel Sekreter ile en çok iki Genel Sekreter Yardımcısından ve bağlı birimlerden oluşur. Genel Sekreter, üniversite.
Nevşehİr Ünİversİtesİ
DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ
ÖĞRETİM YILI HAZİRAN GÜNDEM MEVCUT DURUM İNSAN KAYNAKLARI EĞİTİM-ÖĞRETİM, ARAŞTIRMA İYİLEŞME ÇALIŞMALARI STRATEJİLERİMİZ.

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI
Mustafa Kemal Üniversitesi
ÖĞRETİM DÖNEMİ PLANLAMALAR VE HAZIRLIKLAR.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
Bologna Sürecinde Enstitümüz
ETKİ DEĞERLENDİRME ÇALIŞMALARI
REHBERLİK HİZMETLERİNİN ÖRGÜTLENMESİ VE DEĞERLENDİRİLMESİ
Meslek Yüksekokulu Akademik Genel Kurul Toplantısı 11 Haziran 2013 Çankırı.
KAVRAKOĞLU Eğitim Yönetim Sistemi (LMS) eduGate. eduGate-Uni Akademik kurumların eğitim süreçlerinin yönetilmesi için geliştirilmiş ve Uzaktan eğitim.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ. Yaz Dönemi Öğretiminin Tanımı ve Amacı MADDE 5-(1) Yaz Dönemi Öğretimi, bir eğitim öğretim yılının güz ve bahar yarıyıllarının dışında,
SABİS 2014 YILI DEĞERLENDİRMESİ 2015 YILI HEDEFLERİ
Avcılar Mehmetçik İlkokulu
İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014 – 2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEKLİ ÖĞRENCİLERİN TANILAMA SÜRECİ ŞUBAT 2014.
ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI 15 Şubat 2011 Çankırı.
TOKAT KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ
SEÇMELİ DERSLERİN UYGULANMASI
İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı
Yetişkin Öğrenimi İçin Avrupa Uygulamaları YETİŞKİN ÖĞRENME GÜNDEMİ-2
Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
Yeni ve Temiz Enerji Araştırma ve Uygulama Merkezi (YETAM) tarihleri arasında gerçekleştirilen faaliyetler.
Dönemi Çalışmalarımız ve Dönemi Planlarımız
UZAKTAN EĞİTİMDE AKADEMİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK
Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi (PDRMER) Hacettepe Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik.
MEHMET TUZA PAKPEN TEKNİK VE ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ
5. Ulusal Meslek Yüksekokulları Müdürleri Toplantısı 1. Komisyon Raporu Meslek Yüksekokullarında İşyeri Eğitimi -İşyeri eğitiminin planlanması ve kredilendirilmesi.
Kastamonu-Çankırı-Sinop Meslek Yüksekokulları İşbirliği Toplantısı 15 Eylül Kastamonu Doç. Dr. Rıza Gürbüz Çankırı MYO Müdürü.
ARAŞTIRMA GÖREVLİLERİ AKADEMİK KURULU
MERSİN ÜNİVERSİTESİ. Yaz Dönemi Öğretiminin Tanımı ve Amacı MADDE 5-(1) Yaz Dönemi Öğretimi, bir eğitim öğretim yılının güz ve bahar yarıyıllarının dışında,
DEĞERLER ŞEHRİ KASTAMONU
H.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ BOLOGNA TOPLANTISI 21 NİSAN 2015.
2015 YAMANTÜRK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ALAN VE BÖLÜMLER
PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ
EINSTEIN ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMLERİ. EıNSTEıN RAKAMLAR ( BAHAR DÖNEMI) 101 Farklı Ülke Uyruğuna Sahip Öğrenci Kayıtlı Öğrenci Aktif.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü
 BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME  (ÖĞRENİM HARCI YATIRMA ) VE OTOMASYONDA DERS SEÇME İŞLEMLERİ  08 Şubat 2016 – 12 Şubat 2016 TARİHLERİ ARASINDA ÖĞRENCİNİN.
ÖĞRETİM YILI TANITIM YÖNELTME TOPLANTISINA HOŞGELDİNİZ.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FARABİ GİDEN - GELEN ÖĞRENCİ VE ANLAŞMA SORUMLUSU BİL. İŞL. GÖKHAN ÖZDEMİR.
BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Öğr.Gör. Naci KANATLAR.
05 Kasım 2010, Muş BOLOGNA SÜRECİ ve MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DENEYİMİ.
Eğitim-Öğretim yılında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı (Sağlık Yönetimi) için öğrenci alımı planlanmış olsa da; Eğitim.
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İDARİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI “Geleceğe… En İyiye…” Nisan 2016 İDARİ DEĞERLENDİRME.
Muğla Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI 28 Nisan 2010 Muğla.
AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI MAKİNE PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ KAYIT YENİEME İŞLEMLERİ.
AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI 2
Çankaya Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı
Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri Bölümü Çocuk Gelişimi Programı
KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
AKTS Hesaplaması.
AKADEMİK GENEL KURUL TOPLANTISI
Giyim Üretim Teknolojisi Programı
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ
Okullarda okul dergisi, halk oyunları, mezuniyet, panel, tartışma, bilgi yarışması, turnuva, yılsonu sergisi, tiyatro ve sene sonu açılış ve kapanış törenleri.
MEZUNİYET TEZİ AKIŞ ŞEMASI
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Güzel Sanatlar Fakültesi
1 Kasım 2017 Tıp Fakültesi Dekanlığı
TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU
BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ
Giyim Üretim Teknikerliği nedir ??
Büro Yönetimi ve Yönetici AsistanLIğI PROGRAMI
“Bİr bölümde İlgİlİ yarIyIlda açIlacak derslerİn hangİ öğretİm elemanlarI tarafIndan verİleceğİ bölüm kurulu önerİsİ üzerİne Fakülte Yönetİm Kurulu.
Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı
Sunum transkripti:

26 ŞUBAT 2014 ÇANKIRI

1- GENEL KONULARDA BİLGİ VERİLMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ BAHAR YARIYILININ HEDEF VE İLKLERİNİN BELİRLENMESİ DİLEK VE TEMENNİLER

GENEL KONULAR 1. YÖKSİS Sistemindeki Özgeçmişlerin kontrolü, 2. Uzaktan Eğitim Alanında Yapılan Çalışmalar, 3. Bologna'daki derslerin kontrolü, 4. Staj ile ilgili işlemlerin UBİS ten yapılması ve takip edilmesi, Öğrencinin altına düşen seçmeli derslerin kapatılması, 6. Kayıt Yaptırmayan öğrencilerin Kayıt işlemleri 7. Büro Yönetimi ve Yönetici Sekreterliği Programına döneminde öğrenci alınması. 8. Yeni Göreve Başlayan Akademik Personelin Tanıtımı,

GÜZ DÖNEMİ DEĞERLENDİRİLMESİ Eğitim-öğretim Yılı hem akademik hem de idari yönden genel olarak başarılı şekilde tamamlanmıştır. Aşağıdaki konularda sorunlarımız devam ediyor: Öğrenci danışmanlık hizmetlerinde beklenilen seviyeye henüz ulaşamadık. Öğrencilerin değerlendirilmesinde esnek ve çeşitli modellerin oluşturulmasında beklenilen seviyeye gelemedik (Bolonya sistemi bunu öngörüyor) Devamlar ve izinlerde sorunlar kısmen de olsa devam ediyor. Eğitim-öğretim hizmetlerini merkeze alma ve öncelik verme anlayışını yeni yapılanmada etkinleştiremedik.

Bahar Dönemi Hedeflerimiz Bölümlerde takım ruhunu oluşturmak ve bu ruhu etkin hale getirmek Öğrencilere yapılan danışmanlık hizmetlerinde öğrencilerle (sıkıntılı, sorunlu) birebir ilgilenmek İş Dünyası ile daha fazla işbirliği (onları ziyaret ve seminerler için okula davet vb) Eğitim-öğretimin kalitesini artıracak şekilde kendimizi geliştirmek( özellikle atölye ve Laboratuvar uygulamalarında) Her öğrenciye mezuniyet öncesi mutlaka bir proje ve alanıyla ilgili araştırma yaptırmak

Bahar Dönemi Hedeflerimiz-2 Hem örgün eğitimdeki dersler hem de uzaktan eğitime uygun olacak şekilde ders notları, pp sunumlar ve dersle ilgili resim/video görüntüleri hazırlamak ve web sitemde veya uzaktan eğitim portalında yayınlamak Eğitim-öğretim faaliyetlerini merkeze alacak şekilde yaşamımızı düzenlemek veya tekrardan gözden geçirmek Hem Yüksekokul içi hem de Yüksekokul dışı ilişkilerde nezaketi ve saygıyı merkeze almak. Kırıcı, aşağılayıcı, ayrıştırıcı ve incitici ifade ve davranışlardan sakınmak, Öğretim elemanlarımız : ders anlatımı, derse hakimiyeti nezaketi, konuşması, giyim-kuşamları ile öğrencilerimizin örnek aldığı en önemli kişilerin başında gelir.

Dilek -Temenniler ve Teşekkür Katılımlarınızdan ve sabırla dinlemenizden dolayı teşekkür ederim Prof. Dr. Rıza GÜRBÜZ Meslek Yüksekokul Müdürü 26 Şubat 2014