Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SEAHORSE HAKKINDA Sea Horse Petrokimya 1996 yılında Ali Şafak Akmil tarafından kurulmuştur.
Advertisements

İlkim Yiğit Gen.Mdr.Yrd..
Vet-Hek ŞİRKET PROFİLİ MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ ÜRÜNLERİMİZ
ARVENTO MOBİL SİSTEMLER
Kadın ve Bilişim Başarı Öyküleri Paneli
Üretici firma sayısı 30 Sektörde istihdam edilen kişi sayısı yılı üretim miktarı Ton İhracatın üretime oranı %45-50 Üretim kapasitesi.
Hasan H. YAVUZ Bahar Tekstil İnsan K. Müdürü
ODUNPAZARI GERİ KAZANIM PROJESİ
UYUM ELEKTRİK SAN ve TİC LTD ŞTİ
YATIRIM TEŞVİK BELGESİ
“Perakendecilerin Veteriner Hekimlikten Beklentileri” Şeref SONGÖR Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanı.
Onkoloji Destek Paketi
‘’Önderliğinin bilincinde olan kuruluş’’
GÜLOĞLU TİCARET Seracettin Güloğlu tarafından 1975 yılında kurulmuş olup, sektöre Teneke, Baca Armatürü ve Soba malzemeleri imalatı ile başlamıştır.
İÇİNDEKİLER Önsöz Şirket Profili Çalışma Alanlarımız
“DEGERLERİMİZİN SİGORTASI”
CHICAGO POS for TURKISH HOME TEXTILE TÜRK EV TEKSTİLİ SEKTÖRÜ İÇİN ŞİKAGO SATIŞ NOKTASI 444 CENTER Inc.
TARİHÇEMİZ 1976 yılında İstanbul'da kurulan Polin, bugün su kaydırakları ve su parklarının tasarım, üretim ve montajında her kıtada gerçekleştirdiği 2000.
KAREN 2007 yılında mühendislik ve imalat sektöründe faaliyet göstermek amacıyla kurulmuştur. Firmamızın son iki yılda gerçekleştirdiği başarılı mühendislik.
EKO- OKULLAR.
Müşerref Üstek.
TEHLİKELİ ATIKLARIN YÖNETİMİ
Gantek Teknoloji AR-GE Faaliyetleri ve bir AR - GE başarı hikayesi Ertuğrul Ağar.
SAĞLIKLI NESİLLERLE MUTLU BİR GELECEĞE
Perakendenin Yükselen Değeri.  1991 den Bugüne 1993 te Konya nın ilk hipermarketini açan Adese, zamanla Konya merkez ve ilçelerinin yanı sıra, Ankara,
BAŞKALLAR OTOMOTİV SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.
İTALYAN VE TÜRK TEKNOLOJİSİNİN BULUŞTUĞU NOKTA Şirketimiz 2000 yılında Mimsunar LPG Otogaz Dönüşüm adı altında bir şahıs firması olarak İzmit'de 5 adet.
2. Ankara çağrI merkezİ konferansI - KAMU
24 yıl önce Ankara'da bir otomotiv markasının bayiliğini yapan Durmuş Döven, sıfır araçların Ankara'dan İstanbul'a şoförlerle taşınmasını doğru bulmuyor.
GÜLOĞLU PLASTİK İnşaat yan sanayi ürünlerinde plastik sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan PAN-PEN GÜLOĞLU PLASTİK SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 30.
MUTLU AKÜ HAMDİ GEMİYAN
KURUMSAL BANKACILIK TÜRKİYE İŞ BANKASI A.Ş. 3 MAYIS 2010.
Metron eğitim araştırma prom gıda tur ltd şti
TARİHÇE Dünden bugüne "Marshall" 1954  Topkapı'da, 20 kişilik küçük bir fabrikada Marshall kuruluyor 1958  Türkiye'nin ilk alkid üretimi Marshall.
TEMAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET A.Ş..
TEMSA GLOBAL Grup Adı: YEŞİL Grup Üyeleri: Aslınur Dalkılıç
TARİHÇESİ Sütaş 1975 yılında Bursa’nın Karacabey ilçesinin Uluabat köyünde kuruldu. Kurulduğu tarihteki günlük süt işleme kapasitesi 5 ton olan Sütaş,
REYSAŞ ‘’ Mükemmeli hedefleyen şirketler, ürettiklerinin aynı mükemmellik anlayışıyla pazara ulaştırılmasını talep etmektedir. ‘’
Keskino ğ lu şirketi 1963 yılında İ smail Keskino ğ lu ve o ğ ulları Fevzi ile Mehmet Keskino ğ lu tarafından Manisa’nın Akhisar ilçesinde kurulmuştur.
CVS 1998 deki kuruluşundan beri Türkiye'nin hem içinde ve hem de yurt dışında çelik endüstrisine hizmet vermektedir.
YÖNETİM KURULU BAŞKANI
GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMLERİ Enerji Verimliliği Uzmanı
TARİHÇE Mensace Mermer Madencilik A.Ş yılında Turhalın tanınmış iki ailesi olan Çenesizler ve Sakmanlar tarafından Tokat-Turhal Organize Sanayi Bölgesi’nde.
KONU: SAĞLIK KURULUŞLARINDA TIBBİ ATIKLARIN YÖNETİMİ
EKO-OKULLAR.
Mersİn İl Mİllİ EğİTİm Müdürülüğü EĞİTİMDE KALİTE yönetİm sİstemİ değerlendİrİcİ eğİtİmİ   MERSİN.
Lezzet, Sağlık ve Güven..
ŞİRKET PROFİLİ Gençoğlu ailesi tarafından 1989 yılında, Bursa’da 7 bin 500 m2 alanda kuruldu. Kuruluş amacı tümüyle ihracat olan Penguen Gıda, Avrupa.
Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği
 1960 yılında Emek Tavukçuluk adıyla kuruldu  Damızlık kümes yatırımlarının artmasıyla 1990 yılında bir yem fabrikası kuruldu. Yatırımlarla hızla büyüyen.
Bize en çok sorulan soru: Ekip Nakliyat neden yalnız ve yalnız,Türkiye - İtalya - Türkiye arasında taşıma yapan bir kuruluştur? Bize hep bu sorulur. İş.
İZMİR – İSTANBUL – GEBZE
HAKKIMIZDA Firmamız Seray Uluslararası Taşımacılık şirketi 1998 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bugüne balkan ülkelerine taşımacılık hizmeti sunmaktadır.
KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI
SON ON YILDA HAYVANSAL ÜRETİMİN GELİŞİMİ VE TARIMIN FİNANSMANI
 1993 ’ de 10 kişi ile kurulan temizlik ve ilaçlama firması; bugün 2000 kişiden oluşan ve 5 firmayı barındıran bir grup şirketi…  Türkiye genelinde.
LOBI HOME GAYRIMENKUL BIREYSEL VE KURUMSAL DANı Ş MANLıK HIZMETLERI.
Anaerobik Arıtma ve Biyogaz Üretim Tesisi
Ar-Ge ve İnovasyon Merkezi TÜTED AGİM Nedir? Ar-Ge ve İnovasyon katalizör etki Firmaların Ar-Ge ve İnovasyon yeteneklerini arttırıcı ve hızlandırıcı.
S KURT LOJİSTİK İNŞ. TAAH. TUR. VE SER. HİZ. TİC. LTD. ŞTİ.
Faaliyet gösterdiğimiz hizmet sektöründe en büyük eksikliğin kalifiye iş gücü olduğundan yola çıkarak; ‘Aslolan insana verilen değerdir’ anlayışıyla kaliteli,
Tarihçe 1954 yılında kurulan, ısıtma, soğutma havalandırma, su arıtma ve basınçlandırma alanlarında faaliyet gösteren Alarko Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1998.
1963 yılında, Manisa’da İsmail Keskinoğlu’nun girişimleriyle kurulmuştur. Tavukçuluk ve yumurta üretimi ile faaliyetlerine başlayan şirket daha sonra.
YOZGAT İLİ 75X100 MODERN HAYVANCILIK PROJESİ
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
Proje Türü Tarımda Modernizasyonun ve Kırsal Kalkınmanın Sağlanması ile Sanayide Rekabetçiliğin Arttırılması Proje İle İlgili Olduğu Faaliyet Alanı 72.
HAZIRLAYAN ve SUNAN Muhammed Dündar
GIDA SEKTÖRÜNDE BİR İLK
Eurocert European Academy
Sunum transkripti:

Gürsoy Yem Gıda Hayvancılık Sanayi tic. Ltd. şti.

KURULUŞ Gürsoy Yem Gıda ve Hayvancılık Sanayi, bir aile şirketi olarak, TOROS YEM markası ile Türkiye yem sektöründeki faaliyetine 1989 yılında başladı.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ TANKUT GÜRSOY GÜNKUT GÜRSOY BAYKAL GÜRSOY

HEDEFLERİ Türkiye hayvancılık sektöründe güven ve istikrar temelleri üzerinde oluşturduğumuz gelişimimizi devam ettirmek ve üstün kalite anlayışımız ile müşterilerimizle el ele vererek ülkemiz hayvancılığını daha ileri taşımaktır. Bu doğrultuda firmamız, aile şirketi olmanın avantajlarını, kurumsal anlayış ile birleştirerek hayata geçirmektedir.

BÜYÜME 1993 yılında Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’ndeki toplam 11.000 metrekarelik saha üzerindeki yerine taşındı.

ÖDÜLLERİ Gürsoy Yem 2011 yılı içerisinde gösterdiği başarı ile bir kez daha Türkiye'nin en büyük firmaları arasına girmeyi başardı.

ÖDÜLLER 2010 yılında İSO ilk 1000 arasına giren firmalar

ÖDÜLLER 2010 Adana vergi sıralaması (Kurumlar vergisi 12.sıra)

ÖDÜLLER Adana'da 2009 yılında ISO ilk 1000'e giren firmalara Cumhurbaşkanı tarafından verilen ödül.

Aynı zamanda, üretilen yemlerin gerçek ortamlarda test edilmesini sağlamak amacıyla 2005 yılında 250 sağmal hayvan ile kurulan Toros Yem ARGE Çiftliği bugün 1000 baş hayvan ile süt üretimi yapmaktadır.

BAŞARISI 2008-2009 yılları arasında 30 milyon USD tutarında Türkiye tarihinin en büyük yem ihracatlarından birini gerçekleştirmiştir ve Suriye Devletinin resmi tedarikçisi olmuştur

BASINDA GÜRSOY YEM

FİRMANIN DEĞERLERİ İstikrar ve Sürdürülebilirlik İlkesi Kalitede Liderlik İlkesi Kazan - Kazan İlkesi İnsana, Topluma, Çevreye Saygı İlkesi

SOSYAL SORUMLULUK

SEKTÖR Firmanın teknik danışmanları gerçekleştirdikleri saha çalışmalarının yanında ahır koşulları, doğru hayvan besleme ve hayvan bakımı konulu ücretsiz seminerleri ile üreticilerimizi bilgilendirmektedir.

SEKTÖR Firma yetiştiricileri ve yetiştiricilerinin personeli için bir eğitim alanı sağlamakta, hayvancılık konusunda edindiği bilgi ve yeni uygulamalar üreticilerimize aktarılarak ülkemiz hayvancılığının daha modern ve verimli bir şekilde yapılmasına çalışılmaktadır.

EĞİTİM Firma farklı branşlarda eğitimine devam eden üniversite öğrencilerine başarıları doğrultusunda burs desteği vermekte, ve öğrencilere staj imkanı sağlamaktadır.

Yeşil Dünya Firma konusunda lisanslı is ortağımız ile ambalaj atıklarının toplanması konusunda yaptığı anlaşma doğrultusunda, her yıl sattığı ürünlerin ambalajlarının yarattığı çevre kirliliğine karşılık firma adına plastik atık toplanmaktadır. Firma ofislerinde kâğıt atık geri dönüşümü uygulanmaktadır. Yurtiçi kargo ile ortak yaptığı çalışma ile ofisilerinde çıkan plastik atıkları geri dönüşüm için toplamakta ve elde edilen gelir eğitim çalışmalarına aktarılmaktadır.

ÜRÜNLER

1-Süt Grubu Yemleri

2-Besi Grubu Yemleri

3-Kuzu Buzağı Grubu Yemleri

4-Küçükbaş Grubu Yemleri

5-kanatlI grubu yemlerİ

HAZIRLAYANLAR Anıl Şen Özlem Çalık Merve Yılmaz