URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği.

Slides:



Advertisements
Benzer bir sunumlar
SAĞLIK TURİZMİ DEVLET DESTEKLERİ
Advertisements

İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri A.Ş.
BRS, Türkiye’de bir ilki başlatarak birçok firmadan alınacak hizmetleri tek bir kuruluştan alınmasını sağlayacak profesyonel bir kadroyla iyi bir hizmeti.
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ HAKKINDA TEBLİĞ
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi
Kobi Tanımı 150 kişiden daha az çalışanı olan kurumlar
KAHRAMANMARAŞ METAL MUTFAK EŞYASI SEKTÖR STRATEJİSİ 27 Eylül 2012 KMTSO.
ABR İ NTOZ ME G.  AB – TOBB – Yerel Odalar  Ekim 2002’de ilk 3 ABİGEM kuruldu.  Gaziantep  Kocaeli  İzmir  € 17,5 Milyon bütçe  € 55 Milyon – Katma.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı M. Emrah SAZAK Daire Başkanı Haziran 2012 Ankara.
1513 Teknoloji Transfer Ofisleri Destekleme Programı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB)
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı M. Emrah SOĞANCI Dış Ticaret Uzmanı Haziran 2014.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Şubat.
T.C SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞI
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi
İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı
YURT DIŞI B İ R İ M,MARKA VE TANITIM FAAL İ YETLER İ N İ N DESTEKLENMES İ Tebliğ no 2010/6 Hitaş ymm ltd.
III. KAMU SM E-İmza Platformu Firma Tanıtımı
%50 Yurtdışı Google Adwords Reklamlarında %50 Tanıtım Desteği Yurtdışı Tanıtım Desteği.
İhracata Yönelik Devlet Yardımları Kapsamında
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı Kasım.
UZUNKÖPRÜ - HASKOVA TARIMSAL SANAYİ GELİŞTİRME PROJESİ DOÇ. DR. SEFER GÜMÜŞ PROJE BAŞ KOORDİNATÖRÜ BEYKENT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ MÜDÜRÜ.
Kurumsallaşma Sürecine Bakış Kurumsal Bir Deneyim
SEKTÖREL DIŞ TİCARET ŞİRKETLERİ (SDŞ)
“Kümelenme ve Uluslararasılaşma”
Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi Hakkında Tebliğ İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Dairesi 3 Aralık 2010 GEBZE T.C.
PROFESYONEL GELİŞİMDE YAKIN DESTEKÇİNİZ...
.  PRObiz Yazılım; Interneer’ın Türkiye’deki temsilciliğini yürütmekte olup 2004 yılından itibaren birçok başarılı projeye imza atmıştır. PRObiz Hakkında.
ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİNİN DESTEKLENMESİ
Birtel İletişim Teknolojileri
TÜRKİYE’NİN İLK, EN BÜYÜK VE EN YENİLİKÇİ TEKNOLOJİ GELİŞTİRME BÖLGESİ;
KİM. KİM MİTRA KİMDİR? HİNT VE PERS MİTOLOJİLERİNİN EN GÜÇLÜ TANRISI, BİLGELİĞİN ve IŞIĞIN MİTRA, HİNT VE PERS MİTOLOJİLERİNİN EN GÜÇLÜ TANRISI,
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Sanayi Araştırma ve Geliştirme
Dünyada Devekuşu Üretimi ve Ticareti Akademi Teknoloji Üretim Danışmanlığı Ekim 2004 ÜRGÜP Hakan YILDIZ Hakan YILDIZ.
KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi Ulusal Kıyaslama Sisteminin Oluşturulması Kümelerin İzlenme ve Değerlendirme Süreci 18 Ekim 2012 – Ankara.
2010/8 SAYILI ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ DESTEĞİNE YÖNELİK URGE PROJE YÖNETİMİ EĞİTİM PROĞRAMI T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI.
İhracatta Devlet Yardımları -Uluslar arası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (2010/8 sayılı Tebliğ) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği.
T. C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı Meral ŞENGÜL İhracatı Geliştirme Uzman Yardımcısı 30.
TİCARET, YENİLİK VE TEKNOLOJİ BİR ADIM ÖTENİZDE. Ege İhracatçı Birliklerine üye 7000’in üzerinde ihracatçı firma 12 sektörde, 181 ülkeye 7 milyar $’ın.
PAZARLAMA ARAŞTIRMALARI Prof. Dr. İsmail Üstel.
Mayıs 2013 GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ (TTO)
YENİ İHRACAT DESTEKLERİ - Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi (UR-GE) -Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği İhracat Genel.
1 Corporate 1 KURUMSAL BANKACILIK Corporate. 2 2 KURUMSAL BANKACILIK Finansbank 90’ lı yılların ikinci yarısından başlamak üzere, giderek ihtiyaçları.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI DEVLET DESTEKLERİ.
BOSCH ‘’ Yaşam İçin Teknoloji ‘’. Dünyanın üçüncü büyük beyaz eşya üreticisi ve Avrupa’da beyaz eşya pazarı lideri olan BSH Grubu, 700 milyon Euro yatırımla.
SELP Izmir, 31 Mart SELP –Küçük İşletmeler Kredi Programı “SELP” Fonları Avrupa Birliği tarafından sağlanmıştır. Bu fonlar KfW (Alman Kalkınma Bankası)
Tülay SÖZERİ AR-GE ve Devlet Yardımları Şubesi Tel: / İHRACATA YÖNELİK DEVLET YARDIMLARI
Afrika Sanayici ve İşadamları Derneği «Türk Özel Sektörünün Afrika’ya Açılan Kapısı» THE GATEWAY TO AFRICA.
NANOMAM® a.ş MUSTAFA ÖZMETE.
İstanbul Su ürünleri ve Hayvansal Mamuller İhracatçıları Birliği 2015
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü
İHRACAT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü KOBİ ve Kümelenme Destekleri Daire Başkanlığı.
T.C. EKONOMİ BAKANLIĞI İhracat Genel Müdürlüğü 2010/6 SAYILI YURT DIŞI BİRİM, MARKA ve TANITIM FAALİYETLERİNİN DESTEKLENMESİ.
İHRACATA YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ 2010/8 sayılı Uluslararası Rekabetçiliğin Geliştirilmesinin Desteklenmesi.
Een.ec.europa.eu Azimli KOBİ’lere Uluslararası büyüme ve inovasyon konularında yardımcı oluyoruz.
AHUM Destekleri: İHRACAT UYGULAMASI
2016 Kayseri Ticaret Odası.
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMET TİCARETİNİN DESTEKLENMESİ
KOBİ VE KÜMELENME DESTEKLERİ DAİRESİ
SECURITY HAS NEVER BEEN SIMPLER! Irmak PAKDEMİR / CEO
Otizm Farkındalık Araştırması
ARAŞTIRMA GELİŞTİRME VE YAZILIM TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
TÜRKİYE’DE GİRİŞİMCİLİĞİN ÖZENDİRİLMESİ
Sunum transkripti:

URGE Programı ile Şirketlerin İhracat Hacminin Arttırılması Program tanıtımı ve Ernst & Young desteği

Sayfa 2 Ernst & Young Tecrübesi Ernst & Young’ın Çözümü - Uluslararası Ağ Ernst & Young Global ► 140 ülke ► 700 ofis ► çalışan ► $22.9 milyar ciro ► Entegre yapı ► Sektör odaklı hizmet 4 temel hizmet alanı Ernst & Young Türkiye ► 4 ofis (İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa) ► 712 çalışan ► 29 ortak ► Avrupa, Orta Doğu, Hindistan ve Afrika (EMEIA) bölgeleri ► Ernst & Young; Hindistan,Orta Doğu, Afrika gibi birbirinden bağımsız, gelişmekte olan ülke pazarlarının ve kurulu Avrupa pazarının ortak refahı için sınır ötesi yaklaşım getiren ilk profesyonel hizmet kuruluşudur. ► Multi-disipliner entegre ağ organizasyonumuz, müşterilerimize dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar aynı yüksek kalitede hizmet vermemizi sağlar. EMEIA ► 87 ülke (Türkiye dahil) ► 12 bölge ► çalışan ► ortak ► $9.551 milyar ciro ► Denetim ► Danışmanlık ► Kurumsal Finansman ► Vergi

Sayfa 3 URGE Programına Genel Bakış Amaç: Türkiye’de sınaî ve/veya ticari faaliyette bulunan veya yazılım sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin uluslararası pazarlarda rekabet gücünü arttırmak Başvuru Sahipleri Türkiye İhracatçılar Meclisi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu İhracatçı Birlikleri İl Ticaret ve/veya Sanayi Odaları Organize Sanayi Bölgeleri Endüstri Bölgeleri Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Sektörel Üretici Dernekleri Sektörel Dış Ticaret Şirketleri (SDŞ) İmalatçıların kurduğu dernek, birlik ve kooperatifler Desteklenen Aktiviteler İhtiyaç Analizi, Eğitim Danışmanlık Hizmetleri Yurt dışı pazarlama programları Alım heyeti programları Bireysel danışmanlık programı Bütçe İhtiyaç analizi/eğitim/danışmanlık Maksimum $ destek ve %25 eş-finansman Yurt dışı pazarlama Her bir faaliyet için maksimum $ destek ve %25 eş-finansman Alım heyetleri Her biri için maksimum $ destek ve %25 eş-finansman Bireysel danışmanlık Yıllık maksimum $ ve %30 eş-finansman

Sayfa 4 URGE aşamaları ve Ernst & Young Desteği Sektör seçiminde destek Programın şirketlere tanıtılması Proje başvurusu hazırlanması konusunda destek İhtiyaç analizinin kapsamının belirlenmesi İhtiyaç analizinin yürütülmesi Danışmanlık ve eğitim hizmetlerinin verilmesi Pazarlama faaliyetlerinin desteklenmesi Ernst & Young Desteği:

Sayfa 5 Ernst & Young Tecrübesi Önde Gelen Uzmanlık ve Bilgi Kaynakları Ernst & Young Avrupa Yatırım Habercisi (EIM) Avrupa sathında iç yatırımı takip eden en önemli çevrimiçi bilgi sağlayıcı. 1997’den beri sürekli güncellenen veri 40,000’den fazla proje içeren veritabanı Birden çok dil bilen araştırmacılardan oluşan özel bir ekip 28,000’in üzerinde kaynağın günlük takibi Firmalar ve diğer kaynaklar ile çapraz kontrolü yapılmış veri Ernst & Young 2011 Avrupa Çekicilik Çalışması Aşağıdaki iki aşamaya dayalı bir yıllık araştırma yapılmaktadır: EIM’den alınan gerçek doğrudan yabancı yatırım verilerine dayalı Avrupa çekicilik çalışması uluslararası karar verici ile ortaya çıkan çekicilik algısının tartışıldığı panel

Sayfa 6 Ernst & Young Yöntem ve Araçlardan örnekler Veri Görsellemesi Yoluyla Stratejik Karar Almayı Destekleyen Uygulamamız Global düzeyde tüm rakiplerin,müşterilerin ve ortakların takibi Performansa dayalı renklendirme kodlarıyla ülkelerin derecelendirilmesi Çeşitli kaynaklardan farklı ağırlıklardaki indikatörlerle performans skorlarının oluşturulması Gelişmiş teknolojideki uygulama yardımlarımıza dayanan çoklu akıllı ekranlar sayesinde heryerden ulaşım Uygulanabilir her tür datanın kullanımı

Sayfa 7 Ernst & Young Yöntem ve Araçlardan örnekleri Olgunluk Modeli IIIIIIVI TemelGelişmekteolanYerleşikGelişmiş 5 aşamalı olgunluk modeliLider V ► Firmalarla yapılan görüşmeler sonucunda, firmaların sorulara verdikleri cevaplar ile Olgunluk Modeli’nde bulundukları seviye belirlenmeye çalışılacaktır.

Sayfa 8 Aycan Kan Manager Advisory Services Ankara, Istanbul Phone: +90 (212) Ext | Direct : +90 (212) | Fax no: +90 Tauno Olju Kıdemli Müdür Danışmanlık Hizmetleri Ernst & Young Ufuk Üniversitesi Cad. Farilya İş Merkezi No:8 Kat:11 No:53-54 Çukurambar-Ankara, Türkiye Tel: Direk | Website: Aycan Kan Manager Advisory Services Ankara, Istanbul Phone: +90 (212) Ext | Direct : +90 (212) | Fax no: +90 Ahmet Atay Müdür Danışmanlık Hizmetleri Ernst & Young Ufuk Üniversitesi Cad. Farilya İş Merkezi No:8 Kat:11 No:53-54 Çukurambar-Ankara, Türkiye Tel: Direk I Website: İletişim